Térkép szoftver!

Kezdőlap Fórumok Wayteq Térkép szoftver!

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdvözletem!Segítséget szeretnék kérni!Kaptam egy Wayteq X950HD készüléket térkép nélkül!Volt már GPS-em igy az ahoz használt IGO8-at probáltam ehez használni de sikertelenül!Beállítom hogy honnan keresse be a programot de csak a kezdökép jön be aztán a menű!Esetleg tudna valaki segíteni honnan lehet ehez a tipushoz illő szoftvert beszerezni?Esetleg ha valaki “lemásolná” a sajátját megköszönném ill nem ingyen kérném!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv 

Adminisztrátor

@ trikko A wayteq készülékein hivatalosan nem futtathatod az iGO8-at. Azaz, ez a téma nálunk nem támogatott.

Felhasználó

Üdvözletem Gyurci!

Elnézést nem tudtam hogy ez csúnya dolog!:)

Akkor ugy kérdezném hogy mi lenne a javaslat mit érdemes rátenni ill hol lehet hozzájutni térképszoftverhez?Valaki tudna ebben segíteni!

Én az elöző készüléken mint irtam IGO8-at használtam az nagyon tetszett!Hasonló szoftvert keresek!Szeretném majd használni a TMC funkciót is tehát jó lenne ha a szoftver kezelné!

Remélem igy helyes a megfogalmazásom.

Előre is köszönöm!

Üdv 

Felhasználó

Hali!
    Van nekem egy wayteQ x880 as készülékem amire feltettem a Sygic Navigation 12.1.0 szoftvert.
    Külön le is töltöttem a térképet hozzá.
    Namármost a gondom az lenne, hogy a navigáció ugyan elindul de nem tölti be a térképet hozzá. Szerintem rossz helyen van a program maga bemásolva…az SD kártáyra másoltam az egész progit a root mappába. El is indul szépen csak épp a térképet nem találja , annak ellenére, hogy a maps mappában fel vannak másolva a térképek…
    Ebben kérném hozzáértő segítségét.

Adminisztrátor

Elnézést nem tudtam hogy ez csúnya dolog!:) Akkor ugy kérdezném hogy mi lenne a javaslat mit érdemes rátenni ill hol lehet hozzájutni térképszoftverhez?Valaki tudna ebben segíteni! Én az elöző készüléken mint irtam IGO8-at használtam az nagyon tetszett!Hasonló szoftvert keresek!Szeretném majd használni a TMC funkciót is tehát jó lenne ha a szoftver kezelné! Remélem igy helyes a megfogalmazásom.

Helló Trikko!

Hivatalosan tudsz rá vásárolni Sygic GPS Navigation szoftvert (ha minden igaz, akkor Március végétől működni fog a TomTom Live TMC, így valószínűleg a Sygic-ba is bekerül Magyarország – azért biztos ami biztos a TMC-re kérdezz rá – http://sygic.hu/hu/elerhetoseg):
    https://navigyurci.hu/2012/01/23/sygic-gps-navigation-for-wince-ismerkedjunk-meg/
    Szép is, jó is és elég nagy rajongótábora van.

Ingyenesen rátöltheted a Navigator Free programot, de ezt inkább csak végszükség utáni alkalomra ajánlanám (TMC nem lesz hozzá):
    https://navigyurci.hu/2013/02/05/mapfactor-for-pna-ingyenesen/

Hivatalosan ezek a lehetőségek elérhetőek.
    Üdvözlettel,
    Gyurci
    ui: ha valakinek más (nem legális) ötlete is támadna, azt kérem magánban intézzétek. Köszönöm.

Adminisztrátor

Van nekem egy wayteQ x880 as készülékem amire feltettem a Sygic Navigation 12.1.0 szoftvert.
    Külön le is töltöttem a térképet hozzá.

Ez nem hangzik igazán legális megoldásnak. Íme a hivatalos:
    https://navigyurci.hu/2012/01/23/sygic-gps-navigation-for-wince-ismerkedjunk-meg/

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Helló Gyurci!
    Van nekem egy 2001-es Lacia autóm, benne CD-vel működő Navteq Labcia Lybra navigáció. Lehet-e térkép frissítést kapni hozzá?

Üdvözlettel, Steve5008

Felhasználó

Bocsi, elgépeltem két szót: Lacia helyett Lancia és Labcia helyett is Lancia a helyes.

Felhasználó
    Adminisztrátor

Szia Márk!

Köszönöm a gyors válaszodat, én csak most “értem” ide.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia. Múltkori mailemet megkaptad? A Sygickal kapcsolatost?

Adminisztrátor

Szia, bocs de már nem emlékszem. :( Elküldöd még egyszer?

Felhasználó

Seggbe rúgtam a villanygalambot.

Adminisztrátor

:D

Adminisztrátor

Nem jött semmi :(

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 15
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás