Tom Tom ONE Canada 310 szarvas hiba!!!

Kezdőlap Fórumok TomTom Tom Tom ONE Canada 310 szarvas hiba!!!

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szervusz Gyurci!

Remélem tudsz nekem segíteni, elkövettem ugyanis 1 szarvas hibát….

Vásároltam 1 a címben szereplö pna-t(na nem ez a hiba) és szerettem volna egész európát lefedö térképet felpakolni rá!

Sajnos nem jött össze és most nem látja a számítógépem a gps-t!

Hiába indítom újra, az eredeti program le van mentve ,de nem tudom visszamásolni mert nem ismeri fel mint háttér tárat a leptopom és sajna a pna meg nem memóriakártyás.

Mit lehet tenni ilyenkor?

Köszönöm: acszoo

Inaktív

Szia acszoo.

Nem jó jel. A készülék alján van egy resetgomb, próbáld meg újraindítani. Hogyha így sem jó, próbáld meg egy másik gépen, Hogyha úgy sem működik, szívesen megnézem hogy tudok-e kezdeni vele valamit.
    Melyik ONE a sok közül?

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Ezen a gépen nincsen reset gomb sajnos, probáltam több gépen is de nem sikerül, eddig ha rádugtam rákérdezett, hogy csatlakoztatom e a számítógéphez, de mivel minden le lett törölve a memóriából
    (nem kártyás) így most nem csináll semmit csak fehéren világít bekapcsolás után, a töltést felveszi az usb.n keresztül, de a gép nem ismeri fel.

Itt egy link a gépröl(nem pont ez de ugyan ilyen): http://cgi.ebay.de/TomTom-One-Canada-310-US-USA-Amerika-America_W0QQitemZ230399607263QQcmdZViewItemQQimsxZ20091115?IMSfp=TL091115155001r12157

Remélem tudsz valamit segíteni!

Köszönöm elöre is és B.U.É.K !

Adminisztrátor

Hmmm, azért nézd meg alul az usb csati mellett a reset gombot, bár lehet hogy rosszul emlékszem. Ha nincs, próbáld meg a bekapcsológombot folyamatosan kb. 10-15 másodpercig nyomni(kikapcsolt állapotban), akkor sikerült az újtaindítás, hogyha egy jellegzetes hangot is hallassz induláskor.

Felhasználó

Szervusz!

Sikerült újraindult a bekapcsológombal, igaz 20-25 mp után, de a lényeg hogy mostmár megy!

El is indul csakazt írja ki nincs találat térképre!

Ilyenkor mit lehet tenni honnan tudok nyugat európa és kelet európa térképet letölteni (1gb memóriára) és hogyan lehet telepíteni?

Köszönöm az eddigi segedelmet: acszoo

Adminisztrátor

Nagyon szívesen. A TomTom Home-n keresztül tudsz vásárolni, ha él még az akció akkor 30% kedvezménnyel. :)

/2009/12/19/tomtom-karacsony-vegyel-most-olcsobban-terkepet/

1GB-ra csak Kelet Európát fogsz tudni feltenni.

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás