Tomtom Go 600
Címkézve: bluetooth, go 600, telefonos kihangosítás, tomtom
- This topic has 6 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 7 years, 4 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2017. szeptember. 20. szerda-17:24 #37948dandy48Felhasználó
Kedves Gyurci!
Már sokat segítettél lehet, hogy most is tudsz . Röviden
Rendelkezem egy beépített rádiósmagnóval ami Blue Tooth -al van felvértezve. Ez párosítva lett egy Samsung okostelefonnal. valamint a GPS készülék is felismerte a okostelefont. A problémám az, hogy ha bekapcsolom a GPS készüléket , hogy irányítson a megadott címre
címre semmilyen vezetési utasítást nem hallok a rádió hangszórójából. ( A régi készülékemen minden utasítást lehetett hallani )
Már autóvillamossági szerelőktől is érdeklődtem és azt felelték, hogy egészen biztos, hogy a készüléken be lehet állítania kihangosítást rádió hangszóróján keresztül csak valahogy tudni kellene módját.
Köszönöm előre is segítőkész válaszod.Jó egészséget kívánva;
Üdv;
dandy482017. szeptember. 21. csütörtök-09:38 #37949GyurciAdminisztrátorRendelkezem egy beépített rádiósmagnóval ami Blue Tooth -al van felvértezve. Ez párosítva lett egy Samsung okostelefonnal. valamint a GPS készülék is felismerte a okostelefont. A problémám az, hogy ha bekapcsolom a GPS készüléket , hogy irányítson a megadott címre
címre semmilyen vezetési utasítást nem hallok a rádió hangszórójából.Kedves Dandy48!
A TomTom GO 600 nem alkalmas sem a telefon, sem pedig az utasítások kihangosítására. A Bluetooth kapcsolat, csak az internetmegosztás elérésére szolgál, amin keresztül megkapod a Live Traffic információkat. A telefonos kihangosítást hasonló kategóriában a hazánkban is kapható GO 520/620 készülékkel tudod használni (de a navigációs utasításokat ez sem fogja kihangosítani).
Üdvözlettel,
Gyurci2017. szeptember. 21. csütörtök-10:10 #37951dandy48FelhasználóKedves Gyurci!
Köszönet a válaszodért. Még egy utolsó kérdést szeretnék feltenni véleményed szerint külön hangszóró kimenettel sem megoldható a dolog ?
Jó egészséget kívánva.
Üdv;
dandy2017. szeptember. 21. csütörtök-14:45 #37952GyurciAdminisztrátorKöszönet a válaszodért. Még egy utolsó kérdést szeretnék feltenni véleményed szerint külön hangszóró kimenettel sem megoldható a dolog?
Kedves Dandy48!
Szívesen!
Ha nem sajnálod szétszedni, forrasztani, furkálni, garanciát elveszteni, akkor talán rá fogsz tudni tenni egy külső hangszórót, vagy egy fülest. Ha garis még, ezt a megoldást nem javaslom.Üdv,
Gyurci2017. szeptember. 21. csütörtök-16:24 #37953dandy48FelhasználóKedves Gyurci!
WAYTEQ X995 MAX 7″Android GPS + Sygic FULL EU készülék az én olvasatomban minden igényemet kielégítené ha jól értem.
Tehát véleményed szerint ez jó csre lenne e számomra?Üd;
dandy
2017. szeptember. 21. csütörtök-16:50 #37954dandy48FelhasználóKedves Gyurci !
Elnézést kérek az újabb ötletelést miatt.
Esetleg ismersz e olyan oldalt ahol megvételre falajánlható a Tomtom Go 600 refurb teljesen új 2. napja beszerelt készüléke?Előre is köszönettel;
dandy48
2017. szeptember. 22. péntek-14:18 #37955GyurciAdminisztrátorWAYTEQ X995 MAX 7″Android GPS + Sygic FULL EU készülék az én olvasatomban minden igényemet kielégítené ha jól értem.
Tehát véleményed szerint ez jó csere lenne e számomra?Kedves Dandy48!
Minden tiszteletem a Wayteq x995 Max. készüléké, jómagam is használom. De hogy elcserélném-e a TomTom GO 600-at rá? Én biztosan nem.
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.