Tomtom Go 600

Kezdőlap Fórumok TomTom Tomtom Go 600

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci!

Már sokat segítettél lehet, hogy most is tudsz . Röviden
    Rendelkezem egy beépített rádiósmagnóval ami Blue Tooth -al van felvértezve. Ez párosítva lett egy Samsung okostelefonnal. valamint a GPS készülék is felismerte a okostelefont. A problémám az, hogy ha bekapcsolom a GPS készüléket , hogy irányítson a megadott címre
    címre semmilyen vezetési utasítást nem hallok a rádió hangszórójából. ( A régi készülékemen minden utasítást lehetett hallani )
    Már autóvillamossági szerelőktől is érdeklődtem és azt felelték, hogy egészen biztos, hogy a készüléken be lehet állítania kihangosítást rádió hangszóróján keresztül csak valahogy tudni kellene módját.
    Köszönöm előre is segítőkész válaszod.

Jó egészséget kívánva;

Üdv;
    dandy48

Adminisztrátor

Rendelkezem egy beépített rádiósmagnóval ami Blue Tooth -al van felvértezve. Ez párosítva lett egy Samsung okostelefonnal. valamint a GPS készülék is felismerte a okostelefont. A problémám az, hogy ha bekapcsolom a GPS készüléket , hogy irányítson a megadott címre
    címre semmilyen vezetési utasítást nem hallok a rádió hangszórójából.

Kedves Dandy48!

A TomTom GO 600 nem alkalmas sem a telefon, sem pedig az utasítások kihangosítására. A Bluetooth kapcsolat, csak az internetmegosztás elérésére szolgál, amin keresztül megkapod a Live Traffic információkat. A telefonos kihangosítást hasonló kategóriában a hazánkban is kapható GO 520/620 készülékkel tudod használni (de a navigációs utasításokat ez sem fogja kihangosítani).

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Köszönet a válaszodért. Még egy utolsó kérdést szeretnék feltenni véleményed szerint külön hangszóró kimenettel sem megoldható a dolog ?

Jó egészséget kívánva.
    Üdv;
    dandy

Adminisztrátor

Köszönet a válaszodért. Még egy utolsó kérdést szeretnék feltenni véleményed szerint külön hangszóró kimenettel sem megoldható a dolog?

Kedves Dandy48!

Szívesen!
    Ha nem sajnálod szétszedni, forrasztani, furkálni, garanciát elveszteni, akkor talán rá fogsz tudni tenni egy külső hangszórót, vagy egy fülest. Ha garis még, ezt a megoldást nem javaslom.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

WAYTEQ X995 MAX 7″Android GPS + Sygic FULL EU készülék az én olvasatomban minden igényemet kielégítené ha jól értem.
    Tehát véleményed szerint ez jó csre lenne e számomra?

Üd;

dandy

Felhasználó

Kedves Gyurci !

Elnézést kérek az újabb ötletelést miatt.
    Esetleg ismersz e olyan oldalt ahol megvételre falajánlható a Tomtom Go 600 refurb teljesen új 2. napja beszerelt készüléke?

Előre is köszönettel;

dandy48

Adminisztrátor

WAYTEQ X995 MAX 7″Android GPS + Sygic FULL EU készülék az én olvasatomban minden igényemet kielégítené ha jól értem.
    Tehát véleményed szerint ez jó csere lenne e számomra?

Kedves Dandy48!

Minden tiszteletem a Wayteq x995 Max. készüléké, jómagam is használom. De hogy elcserélném-e a TomTom GO 600-at rá? Én biztosan nem.

Üdv,
    Gyurci

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás