TomTom RDS TMC

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom RDS TMC

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Minden amit a TomTom RDS TMC-ről tudni lehet.

Felhasználó

Üdvözletem, kérdezem, hogy a hiba az én készüléke ben van? A TomTom készüléke mel használt RDS TMC szolgáltatás kb. 3 hete nem működik, a kijelzőn folyamatosan a keresés üzemmódját jelzi. A készülék a hibás?, mások is tpasztalják vagy valami egyéb lehet a gond? Üdv Szg

Adminisztrátor

Üdvözletem, kérdezem, hogy a hiba az én készüléke ben van? A TomTom készüléke mel használt RDS TMC szolgáltatás kb. 3 hete nem működik, a kijelzőn folyamatosan a keresés üzemmódját jelzi. A készülék a hibás?, mások is tpasztalják vagy valami egyéb lehet a gond? Üdv Szg

Jó estét (reggelt?)!

Bár a TomTom oldala szerint nálunk is működik a szolgáltatás:
    http://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/5826/~/are-tomtom-traffic-and-rds-tmc-available-in-my-area%3F

Én is azt tapasztalom, hogy csak keresi az állomást a készülék, de nem találja meg manuális beállítás mellett sem (94,8 MHz).
    Köszönöm az észrevételt, hétfőn utánajárok.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Jó reggelt, köszönöm a gyors választ, várom az esetleges megoldást, mert jó lenne ismét használni hiszen jól működik – majdnem – és segít a torlódások elkerülésében, persze ha ott is éppen nincs torlódás.
    Szg

Adminisztrátor

Jó reggelt, köszönöm a gyors választ, várom az esetleges megoldást, mert jó lenne ismét használni hiszen jól működik – majdnem – és segít a torlódások elkerülésében, persze ha ott is éppen nincs torlódás.
    Szg

Jó napot kívánok!

Szívesen, ha lesz megoldás jelzem.
    Üdv,
    Gyurci

Adminisztrátor

Szg

Apropó! Pontosan milyen készüléked van, és melyik városban nem talál (TMC) adót a Készülék?

Felhasználó

TomTom Start25 és már több, mint egy éve használom tökéletesen működött nem csak Budapesten, hanem vidéken is, de főleg itt használom!

Adminisztrátor

TomTom Start25 és már több, mint egy éve használom tökéletesen működött nem csak Budapesten, hanem vidéken is, de főleg itt használom!

Köszi!

Adminisztrátor

Szia ma kipróbáltam két különböző készüléken is, és tökéletesen működik (TomTom GO 500, Tom Via 135).
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Üdv., köszönöm, de a kérdés, hogy ezek szerint van szolgáltatás csak az én vevőm nem találja? De az első válaszodban azt írtad, hogy a tied sem talál jelet, itt ellentmondást vélek. Kérdés, hogy milyen körzetben használtad?, mert ha Budapesten és van szolgáltatás, akkor valami baj az enyémmel lehet.
    Szg

Adminisztrátor

Üdv., köszönöm, de a kérdés, hogy ezek szerint van szolgáltatás csak az én vevőm nem találja? De az első válaszodban azt írtad, hogy a tied sem talál jelet, itt ellentmondást vélek. Kérdés, hogy milyen körzetben használtad?, mert ha Budapesten és van szolgáltatás, akkor valami baj az enyémmel lehet.Szg

Helló, nincs itt semmi ellentmondás: amikor írtál a fórumba akkor nem működött, tegnap pedig már igen. Valaki – valahol – valamit megigazított.

Üdv,
    Gyurci

11 bejegyzés megtekintése - 1-11 / 11
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás