TomTom RDS TMC
Címkézve: forgalmi információ, rds tmc, tomtom, traffic
- This topic has 10 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 9 years, 10 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. május. 1. péntek-23:55 #33326
Gyurci
AdminisztrátorMinden amit a TomTom RDS TMC-ről tudni lehet.
2015. május. 1. péntek-23:55 #33325Szg
FelhasználóÜdvözletem, kérdezem, hogy a hiba az én készüléke ben van? A TomTom készüléke mel használt RDS TMC szolgáltatás kb. 3 hete nem működik, a kijelzőn folyamatosan a keresés üzemmódját jelzi. A készülék a hibás?, mások is tpasztalják vagy valami egyéb lehet a gond? Üdv Szg
2015. május. 2. szombat-02:53 #33330Gyurci
AdminisztrátorÜdvözletem, kérdezem, hogy a hiba az én készüléke ben van? A TomTom készüléke mel használt RDS TMC szolgáltatás kb. 3 hete nem működik, a kijelzőn folyamatosan a keresés üzemmódját jelzi. A készülék a hibás?, mások is tpasztalják vagy valami egyéb lehet a gond? Üdv Szg
Üdvözletem, kérdezem, hogy a hiba az én készüléke ben van? A TomTom készüléke mel használt RDS TMC szolgáltatás kb. 3 hete nem működik, a kijelzőn folyamatosan a keresés üzemmódját jelzi. A készülék a hibás?, mások is tpasztalják vagy valami egyéb lehet a gond? Üdv Szg
Jó estét (reggelt?)!
Bár a TomTom oldala szerint nálunk is működik a szolgáltatás:
http://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/5826/~/are-tomtom-traffic-and-rds-tmc-available-in-my-area%3FÉn is azt tapasztalom, hogy csak keresi az állomást a készülék, de nem találja meg manuális beállítás mellett sem (94,8 MHz).
Köszönöm az észrevételt, hétfőn utánajárok.
Üdv,
Gyurci2015. május. 2. szombat-08:07 #33332Szg
FelhasználóJó reggelt, köszönöm a gyors választ, várom az esetleges megoldást, mert jó lenne ismét használni hiszen jól működik – majdnem – és segít a torlódások elkerülésében, persze ha ott is éppen nincs torlódás.
Szg2015. május. 2. szombat-11:03 #33333Gyurci
AdminisztrátorJó reggelt, köszönöm a gyors választ, várom az esetleges megoldást, mert jó lenne ismét használni hiszen jól működik – majdnem – és segít a torlódások elkerülésében, persze ha ott is éppen nincs torlódás.
SzgJó napot kívánok!
Szívesen, ha lesz megoldás jelzem.
Üdv,
Gyurci2015. május. 2. szombat-11:07 #33334Gyurci
AdminisztrátorJó reggelt, köszönöm a gyors választ, várom az esetleges megoldást, mert jó lenne ismét használni hiszen jól működik – majdnem – és segít a torlódások elkerülésében, persze ha ott is éppen nincs torlódás.
SzgApropó! Pontosan milyen készüléked van, és melyik városban nem talál (TMC) adót a Készülék?
2015. május. 2. szombat-16:15 #33337Szg
FelhasználóTomTom Start25 és már több, mint egy éve használom tökéletesen működött nem csak Budapesten, hanem vidéken is, de főleg itt használom!
2015. május. 2. szombat-22:38 #33339Gyurci
AdminisztrátorTomTom Start25 és már több, mint egy éve használom tökéletesen működött nem csak Budapesten, hanem vidéken is, de főleg itt használom!
Köszi!
2015. május. 4. hétfő-15:06 #33351Gyurci
AdminisztrátorTomTom Start25 és már több, mint egy éve használom tökéletesen működött nem csak Budapesten, hanem vidéken is, de főleg itt használom!
Szia ma kipróbáltam két különböző készüléken is, és tökéletesen működik (TomTom GO 500, Tom Via 135).
Üdv,
Gyurci2015. május. 4. hétfő-22:53 #33354Szg
FelhasználóÜdv., köszönöm, de a kérdés, hogy ezek szerint van szolgáltatás csak az én vevőm nem találja? De az első válaszodban azt írtad, hogy a tied sem talál jelet, itt ellentmondást vélek. Kérdés, hogy milyen körzetben használtad?, mert ha Budapesten és van szolgáltatás, akkor valami baj az enyémmel lehet.
Szg2015. május. 5. kedd-06:31 #33355Gyurci
AdminisztrátorÜdv., köszönöm, de a kérdés, hogy ezek szerint van szolgáltatás csak az én vevőm nem találja? De az első válaszodban azt írtad, hogy a tied sem talál jelet, itt ellentmondást vélek. Kérdés, hogy milyen körzetben használtad?, mert ha Budapesten és van szolgáltatás, akkor valami baj az enyémmel lehet.Szg
Helló, nincs itt semmi ellentmondás: amikor írtál a fórumba akkor nem működött, tegnap pedig már igen. Valaki – valahol – valamit megigazított.
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.