TomTom Start 40-50-60 (új széria) kérdések

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom Start 40-50-60 (új széria) kérdések

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Minden amit az új TomTom Start sorozatról tudni lehet

Adminisztrátor
    Felhasználó

Hogy tudom kideríteni, hogy a navigációm élettartam frissítéssel rendelkezik?
    TomTom start 60 M készüléket vásároltam, de nem vagyok benne biztos, hogy azt is kaptam!
    Köszönöm válaszát!

Adminisztrátor

Hogy tudom kideríteni, hogy a navigációm élettartam frissítéssel rendelkezik? TomTom start 60 M készüléket vásároltam, de nem vagyok benne biztos, hogy azt is kaptam!

Kedves Imre!

A Start 60 M készülék esetében a doboz bal felső sarkában, zöld háttérben “Free Lifetime Maps” felirat van, és a MyDrive Connect szoftver regisztráció után jelzi az aktiválást: Latest Map Guarantee Activated
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2012/07/start60_upd_2.jpg
    A készülékhez kapcsolódó topik:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-es-start-keszulekek-regisztracioja-es-frissitese/
    Üdv, Gyurci

Felhasználó

Üdvözlöm Gyurci!

Köszönöm válaszát!
    Tudnék küldnék küldeni önnek egy képet a dobozról? Mert azon a dobozon nincs az a felirat!
    Jobb alsó sarkán az van, hogy Lifetime Maps. Meg az van még a dobozon, hogy TOMTOM Start 60.
    Az hogy ez a készülék Start 60M lenne arról sehol nem találok utalást csak a számlán szerepel.
    Mi a különbség a Start 60 és a start 60M készülék között?
    Mindegyik Start 60-as készülék élettartam frissítéssel kapható?
    Köszönöm a segítséget!

Imre

Adminisztrátor

Tudnék küldnék küldeni önnek egy képet a dobozról? Mert azon a dobozon nincs az a felirat! Jobb alsó sarkán az van, hogy Lifetime Maps. Meg az van még a dobozon, hogy TOMTOM Start 60. Az hogy ez a készülék Start 60M lenne arról sehol nem találok utalást csak a számlán szerepel. Mi a különbség a Start 60 és a start 60M készülék között? Mindegyik Start 60-as készülék élettartam frissítéssel kapható?

Tisztelt Imre!

A leírás alapján erre a készülékre gondolok: a jobb alsó sarokban ott van, hogy “LifeTime Maps”, tehát élettartam frissítéssel van ellátva:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/12/start60n_kicsomi_7.png

Az “M” megjelölés az előző sorozat hasonló darabjait jelölte, mint ahogyan a zöld “cimke” is:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2012/07/start60_upd_2.jpg
    Üdvözlettel:
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm válaszát!

Ami képet küldött én is olyan dobozban kaptam a készüléket és az a felirat van a doboz jobb alsó sarkában.
    jól értettem, hogy a Start 60 M az egy régebbi széria és a start 60 az egy újabb széria!?

Üdvözlettel

Imre

Adminisztrátor

jól értettem, hogy a Start 60 M az egy régebbi széria és a start 60 az egy újabb széria!?

Igen!

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Van egy START60-as készülékem és nem tudok rájönni, hogyan lehet mapcode-ot beírni.
    A tomtom honlapján azt mondják, hogy:”A Főmenü megnyitásához válassza a Főmenü gombot.” majd:”Válassza a Keresés gombot.” (hát nekem olyan nincs).
    Pedig elvileg lehetséges.
    Előre is köszönöm :)

Adminisztrátor

Van egy START60-as készülékem és nem tudok rájönni, hogyan lehet mapcode-ot beírni. A tomtom honlapján azt mondják, hogy:”A Főmenü megnyitásához válassza a Főmenü gombot.” majd:”Válassza a Keresés gombot.” (hát nekem olyan nincs). Pedig elvileg lehetséges.

Szia Ági!

A kereséskor írd be a mapcode-ot (oda ahová a keresendő címet írnád), és ki adja kódnak megfelelő címet.
    Üdv,
    Gyurci

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás