Traffipax tomtom

Kezdőlap Fórumok TomTom Traffipax tomtom

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci!

Tomtom start 25-öm van. Minden jó rajta, rendszeresen frissítem is, de a traffipaxokat az istennek sem mutatja jól. Sztrádánként ha egyszer figyelmeztet. NAGYON KÉNE A MAGYAR MEG AZ OSZTRÁK RÁ. Gondoltam, hogy az érdekes pontokra rátöltöm, de intézőben nem látja, csak a Mydrive-programmal fut a PC-men.Van valami megoldás? Nem akarok okos telefonnal navigálni,meg Wazegelni, az adatforgalom miatt..

Adminisztrátor

Tomtom start 25-öm van. Minden jó rajta, rendszeresen frissítem is, de a traffipaxokat az istennek sem mutatja jól. Sztrádánként ha egyszer figyelmeztet. NAGYON KÉNE A MAGYAR MEG AZ OSZTRÁK RÁ. Gondoltam, hogy az érdekes pontokra rátöltöm, de intézőben nem látja, csak a Mydrive-programmal fut a PC-men.Van valami megoldás?

Szia Lackó!

A kamera frissítés a régebbi TomTom készülékek esetében fizetős, 9 ezer forint a kód (a büntetési tételek miatt lehet, hogy megéri), vagy ugyanennyi (30 eur) ha online megvásárolod a TomTom-tól. Esetleg nézd meg a speedcams.hu oldalt, hátha olcsóbb.

– A magyarországi kamerákról/hoz küldök neked egy ingyenes verziót, de !!!hiányos!!! (poiplaza.hu): http://poiplaza.com/index.php?lg=hu&p=sdb&d=1216&lstpg=main

Az *.ov2-es verziót kell letöltened.

Így tudod hozzáadni az adatbázishoz: https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/

Így tudod beállítani, hogy jelezzen: https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-es-start-keszulekek-kerdesek-es-valaszok/page/8/#post-35643

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!Köszönöm a részletes választ. A leírt módon leszedtem a POI-kat, de az OV 2 re azt mondta a mydrive, hogy nem kompatibilis. Milyen más kiterjesztést javasolsz?

Adminisztrátor

Szia, szerintem rosszul csinálsz valamit… Nekem is ez van fent. Hová akartad berakni? A POI-khoz?

Felhasználó

Most már oké. A hangokhoz akartam rakni, nem az érdekes pontokhoz.Köszönöm szépen!

Adminisztrátor

Örülök, hogy segíthettem. Nagyon szívesen!

Felhasználó

Szia Gyurci !

A MIO-rol most pártoltam át TomTom-ra, (most nem írom le mi volt abajom vele, mert elég hosszú lenne a lista). Vettem egy Start 50 Lifetime-al és kifogástalanul működik. Van rajta 3 hónap fix kamera előfizetés, de csak Észak Amerika ( Kanada, USA, Mexikó ), nem tudom miért így árulják, na mindegy ! Ezen már az új menü van, és azt szeretném kérdezni, hogy a POI plazaból letöltöttem a Fix traffipax kamerák listáját ( Ov2 ) fájlját és jó lenne felrakni rá, szerinted meg lehet egyáltalán oldani valahogy ?
    Látom itt már leírtad, de nem találom a térképet, pedig itt kéne neki lenni- C:/Users/Desktop/AppData/Local/TomTom/HOME3/cache
    Az eszközön meg a My Drive progiban meg ott van !
    Segítséged nagyon-nagyon köszönöm előre is !
    Üdv ! hodila

Adminisztrátor

Vettem egy Start 50 Lifetime-al és kifogástalanul működik. Van rajta 3 hónap fix kamera előfizetés, de csak Észak Amerika ( Kanada, USA, Mexikó ), nem tudom miért így árulják, na mindegy ! Ezen már az új menü van, és azt szeretném kérdezni, hogy a POI plazaból letöltöttem a Fix traffipax kamerák listáját ( Ov2 ) fájlját és jó lenne felrakni rá, szerinted meg lehet egyáltalán oldani valahogy ?

Látom itt már leírtad, de nem találom a térképet, pedig itt kéne neki lenni- C:/Users/Desktop/AppData/Local/TomTom/HOME3/cache Az eszközön meg a My Drive progiban meg ott van!

Szia!

A poiplaza oldaláról letöltött kamera adatbázist nem tudod feltölteni az új szoftverrel működő készülékekre. Lehet vásárolni kódot, amellyel egy-egy évig frissíthető kamera adatbázist lehet letölteni (9 ezer forint) a TomTom-tól (egy év után is rajtamarad a készüléken, csak nem frissül).

A térkép ott van ahol írtam, de ez az információ csak azért fontos ha helyet akarsz felszabadítani a számítógépen.
    Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm szépen a tájékoztatást, akkor egyszer megveszem és az a lényeg, hogy rajta legyen, utána meg majd látom mikor kell még egyszer megvenni.
    Még egyszer köszönöm szépen az infót, így már tudom mi a szitu !
    Tisztelettel,
    hodila

Adminisztrátor

Szia, nagyon szívesen!
    Tisztelettel,
    Gyurci

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás