Traffipax tomtom
Címkézve: sebességmérő kamerák, speedcams, tomtom, traffipax, trafipax
- This topic has 9 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 8 years, 3 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. április. 20. szerda-17:26 #35655lackovarFelhasználó
Szia Gyurci!
Tomtom start 25-öm van. Minden jó rajta, rendszeresen frissítem is, de a traffipaxokat az istennek sem mutatja jól. Sztrádánként ha egyszer figyelmeztet. NAGYON KÉNE A MAGYAR MEG AZ OSZTRÁK RÁ. Gondoltam, hogy az érdekes pontokra rátöltöm, de intézőben nem látja, csak a Mydrive-programmal fut a PC-men.Van valami megoldás? Nem akarok okos telefonnal navigálni,meg Wazegelni, az adatforgalom miatt..
2016. április. 21. csütörtök-07:42 #35657GyurciAdminisztrátorTomtom start 25-öm van. Minden jó rajta, rendszeresen frissítem is, de a traffipaxokat az istennek sem mutatja jól. Sztrádánként ha egyszer figyelmeztet. NAGYON KÉNE A MAGYAR MEG AZ OSZTRÁK RÁ. Gondoltam, hogy az érdekes pontokra rátöltöm, de intézőben nem látja, csak a Mydrive-programmal fut a PC-men.Van valami megoldás?
Szia Lackó!
– A kamera frissítés a régebbi TomTom készülékek esetében fizetős, 9 ezer forint a kód (a büntetési tételek miatt lehet, hogy megéri), vagy ugyanennyi (30 eur) ha online megvásárolod a TomTom-tól. Esetleg nézd meg a speedcams.hu oldalt, hátha olcsóbb.
– A magyarországi kamerákról/hoz küldök neked egy ingyenes verziót, de !!!hiányos!!! (poiplaza.hu): http://poiplaza.com/index.php?lg=hu&p=sdb&d=1216&lstpg=main
Az *.ov2-es verziót kell letöltened.
– Így tudod hozzáadni az adatbázishoz: https://navigyurci.hu/2011/11/12/hogyan-adjunk-plusz-tartalmakat-a-tomtom-ujabb-keszulekeihez/
– Így tudod beállítani, hogy jelezzen: https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-es-start-keszulekek-kerdesek-es-valaszok/page/8/#post-35643
Üdvözlettel,
Gyurci2016. május. 19. csütörtök-16:47 #35818lackovarFelhasználóSzia Gyurci!Köszönöm a részletes választ. A leírt módon leszedtem a POI-kat, de az OV 2 re azt mondta a mydrive, hogy nem kompatibilis. Milyen más kiterjesztést javasolsz?
2016. május. 19. csütörtök-21:03 #35819GyurciAdminisztrátorSzia, szerintem rosszul csinálsz valamit… Nekem is ez van fent. Hová akartad berakni? A POI-khoz?
2016. május. 20. péntek-07:41 #35829lackovarFelhasználóMost már oké. A hangokhoz akartam rakni, nem az érdekes pontokhoz.Köszönöm szépen!
2016. május. 20. péntek-07:50 #35830GyurciAdminisztrátorÖrülök, hogy segíthettem. Nagyon szívesen!
2016. július. 6. szerda-11:41 #36081hodilaFelhasználóSzia Gyurci !
A MIO-rol most pártoltam át TomTom-ra, (most nem írom le mi volt abajom vele, mert elég hosszú lenne a lista). Vettem egy Start 50 Lifetime-al és kifogástalanul működik. Van rajta 3 hónap fix kamera előfizetés, de csak Észak Amerika ( Kanada, USA, Mexikó ), nem tudom miért így árulják, na mindegy ! Ezen már az új menü van, és azt szeretném kérdezni, hogy a POI plazaból letöltöttem a Fix traffipax kamerák listáját ( Ov2 ) fájlját és jó lenne felrakni rá, szerinted meg lehet egyáltalán oldani valahogy ?
Látom itt már leírtad, de nem találom a térképet, pedig itt kéne neki lenni- C:/Users/Desktop/AppData/Local/TomTom/HOME3/cache
Az eszközön meg a My Drive progiban meg ott van !
Segítséged nagyon-nagyon köszönöm előre is !
Üdv ! hodila2016. július. 6. szerda-12:07 #36082GyurciAdminisztrátorVettem egy Start 50 Lifetime-al és kifogástalanul működik. Van rajta 3 hónap fix kamera előfizetés, de csak Észak Amerika ( Kanada, USA, Mexikó ), nem tudom miért így árulják, na mindegy ! Ezen már az új menü van, és azt szeretném kérdezni, hogy a POI plazaból letöltöttem a Fix traffipax kamerák listáját ( Ov2 ) fájlját és jó lenne felrakni rá, szerinted meg lehet egyáltalán oldani valahogy ?
Látom itt már leírtad, de nem találom a térképet, pedig itt kéne neki lenni- C:/Users/Desktop/AppData/Local/TomTom/HOME3/cache Az eszközön meg a My Drive progiban meg ott van!
Szia!
A poiplaza oldaláról letöltött kamera adatbázist nem tudod feltölteni az új szoftverrel működő készülékekre. Lehet vásárolni kódot, amellyel egy-egy évig frissíthető kamera adatbázist lehet letölteni (9 ezer forint) a TomTom-tól (egy év után is rajtamarad a készüléken, csak nem frissül).
A térkép ott van ahol írtam, de ez az információ csak azért fontos ha helyet akarsz felszabadítani a számítógépen.
Üdvözlettel,
Gyurci2016. július. 6. szerda-12:51 #36083hodilaFelhasználóKöszönöm szépen a tájékoztatást, akkor egyszer megveszem és az a lényeg, hogy rajta legyen, utána meg majd látom mikor kell még egyszer megvenni.
Még egyszer köszönöm szépen az infót, így már tudom mi a szitu !
Tisztelettel,
hodila2016. július. 6. szerda-12:54 #36084GyurciAdminisztrátorSzia, nagyon szívesen!
Tisztelettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.