vodás M2 Aqua gps probléma
- This topic has 1 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 8 years, 4 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. május. 10. kedd-13:24 #35753FeriFelhasználó
Üdvözlöm!
A következő a problémám! Kitkat alatt a gps navigáció (sygic, igo)tökéletesen működött. A lollipop óta viszont először használhatatlan volt, majd a javító frissítés után javult a helyzet, viszont rendszeresen elveszik a gps jel és mire újra talál jelet addigra akár több száz méterrel távolabb vagyok. Ez lakott területen kívül nem okoz nagy gondot, viszont lakott területen belül már használhatatlan!
A kérdésem az lenne, hogy a kitkat gps.conf fájllal helyettesíthető lenne a lollipop ugyan ezen fájlja?
Válaszát előre is köszönöm!2016. május. 10. kedd-14:13 #35754GyurciAdminisztrátorA következő a problémám! Kitkat alatt a gps navigáció (sygic, igo)tökéletesen működött. A lollipop óta viszont először használhatatlan volt, majd a javító frissítés után javult a helyzet, viszont rendszeresen elveszik a gps jel és mire újra talál jelet addigra akár több száz méterrel távolabb vagyok. Ez lakott területen kívül nem okoz nagy gondot, viszont lakott területen belül már használhatatlan!
A kérdésem az lenne, hogy a kitkat gps.conf fájllal helyettesíthető lenne a lollipop ugyan ezen fájlja?Jó napot kívánok!
Bár még soha nem csináltam, de szerintem elég lehet a fájl tartalmának a cseréje is. Viszont lehet, hogy root jog fog kelleni hozzá. A Mobilaréna fórumban van kifejezetten a gps.conf fájllal foglalkozó topik, érdemes lenne beleolvasni, ott úgy látom olyanok vannak akik ezen a “szervizen” már átestek, illetve egyedi gps.conf fájlt is talál ott.
Ez jelenség valószínűleg egy telefongyártó/szolgáltató rosszul megírt szoftverében fordulhat elő, mert a (független) Motorola G2 (2 Gen.) hasonló frissítése után nem tapasztaltam ilyen hibát.
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.