Wayteq x950hd trójai vírus elronthatta?

Kezdőlap Fórumok Wayteq Wayteq x950hd trójai vírus elronthatta?

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok ! Volna kicsi problémám kérném a segítségeteket.  kaptam egy használt 950 est és trójai vírus volt benne valszeg már régóta a navi csak zene halgatásra és film nézésre volt használva mielőtt megkaptam. A problémám az lenne a Resident Flas megnyitásnál ott kellene lennie egy mappának amiben 2db xvid film van viszont sem a Pc nem látja és a navin lévő win sem látja . A videó elindításnál megadja a hellyét /Resident flas-filmek-és a 2 film/ és le is játsza vagy a Pc-én lévő XVID lejátszó program is megtalálja a kiválasztásnál.de Más nem nyitja meg mert nem látja pedig ott van. Hogyan tudnám láthatóvá tenni a mappát amiben a filmek vannak  szeretném törölni de nem tudom. Okozhatta e a trójai és van e egyszerű megoldás vagy szervízben szoftver csere?  Előre is köszönöm a választ !

Adminisztrátor

@ Zsoca Szia. Ha Wyteq x950 HD-d van, akkor emlékezetem szerint  wayteq.hu oldalán találsz szoftvert a Wayteq oldalán. Csak arra vigyáz, hogy biztosan jót tegyél fel. A legbiztosabb megoldás persze a szerviz lenne.

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ Zsoca Szia. Ha Wyteq x950 HD-d van, akkor emlékezetem szerint  wayteq.hu oldalán találsz szoftvert a Wayteq oldalán. Csak arra vigyáz, hogy biztosan jót tegyél fel. A legbiztosabb megoldás persze a szerviz lenne.

Szia Gyurci !  Köszönöm az infót !  Remélhetőleg sikerült megoldanom a problémát szoftver csere nélkül, a totál commanderrel sikerült törölnöm és úgy tűnik működik .

Adminisztrátor

@ Zsoca Gratula, tényleg sikerült megoldást találnod,

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás