Wayteq x950hd trójai vírus elronthatta?
- This topic has 3 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 12 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. november. 10. csütörtök-17:28 #23958ZsocaFelhasználó
Sziasztok ! Volna kicsi problémám kérném a segítségeteket. kaptam egy használt 950 est és trójai vírus volt benne valszeg már régóta a navi csak zene halgatásra és film nézésre volt használva mielőtt megkaptam. A problémám az lenne a Resident Flas megnyitásnál ott kellene lennie egy mappának amiben 2db xvid film van viszont sem a Pc nem látja és a navin lévő win sem látja . A videó elindításnál megadja a hellyét /Resident flas-filmek-és a 2 film/ és le is játsza vagy a Pc-én lévő XVID lejátszó program is megtalálja a kiválasztásnál.de Más nem nyitja meg mert nem látja pedig ott van. Hogyan tudnám láthatóvá tenni a mappát amiben a filmek vannak szeretném törölni de nem tudom. Okozhatta e a trójai és van e egyszerű megoldás vagy szervízben szoftver csere? Előre is köszönöm a választ !
2011. november. 11. péntek-08:20 #25696GyurciAdminisztrátor@ Zsoca Szia. Ha Wyteq x950 HD-d van, akkor emlékezetem szerint wayteq.hu oldalán találsz szoftvert a Wayteq oldalán. Csak arra vigyáz, hogy biztosan jót tegyél fel. A legbiztosabb megoldás persze a szerviz lenne.
2011. november. 26. szombat-14:29 #25725ZsocaFelhasználóGyurci Mondta
@ Zsoca Szia. Ha Wyteq x950 HD-d van, akkor emlékezetem szerint wayteq.hu oldalán találsz szoftvert a Wayteq oldalán. Csak arra vigyáz, hogy biztosan jót tegyél fel. A legbiztosabb megoldás persze a szerviz lenne.
Szia Gyurci ! Köszönöm az infót ! Remélhetőleg sikerült megoldanom a problémát szoftver csere nélkül, a totál commanderrel sikerült törölnöm és úgy tűnik működik .
2011. november. 26. szombat-19:59 #25728GyurciAdminisztrátor@ Zsoca Gratula, tényleg sikerült megoldást találnod,
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.