wayteq x960bt iGo8 térképfrissítési probléma
- This topic has 4 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 13 years telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. szeptember. 20. kedd-01:29 #23948agphoartFelhasználó
Tudna valaki segíteni abban, hogy miképp lehetséges a térkép egy wayteq x960bt készüléken (teljes Európa (iGo 8.3.2.59064, navngo)) frissítése, a naviextras toolbox segítségével, ha az semmilyen módon nem ismeri fel a készüléket? Már “mindent” kipróbáltam, ami csak eszembe jutott, vagy a neten találtam kisebb-nagyobb info-morzsákat?
2011. szeptember. 20. kedd-02:42 #25552vacsaFelhasználónem is fogja felismerni, mert a wayteq-el soha nem árultak igo-t,
ez a téma így warez, megoldást ne itt keress!2011. október. 21. péntek-16:53 #25639GyurciAdminisztrátor@ vacsa Köszi!
2011. december. 13. kedd-17:47 #25756BalistoFelhasználóSzia Gyurci! Most vettünk egy Wayteq x960 bt drive navit. Peugeot 407 coupéban használnánk, amiről azt olvastam, hogy fémgőzölt a szélvédője ezért az leárnyékolja a vételt. Mi csak annyit tapasztalunk, hogy félrenavigál. Ez alatt azt értem, hogy bevisz zsákutcákba, parkolókba. A parkoló egyik oldalán be, a másikon kivezet. És nagyon későn jelzi a kanyarodásokat. Már a kereszteződésben vagyunk, amikor megszólal. Azt szeretném megkérdezni, hogy TMC vevővel ez kiküszöbölhető-e. Vagy van valami okos ötleted? Válaszodat nagyon köszönöm! Üdv: Balisto2011. december. 14. szerda-06:58 #25757GyurciAdminisztrátor@ Balisto Szia! A TMC vevőtől nem lesz jobb. Inkább egy külső GPS antenna kellene amit ki tudsz tenni a tetőre. De ehhez nincs csatlakozó az x960BT-n. Bár ez lehet a rajta lévő térkép, ill. a szoftver hibája is.
Ki kellene próbálni egy másik autóban, amiben nem fémgőzölt a szélvédő, hogy ott is jelentkeznek – e a problémák. Ha tényleg a szélvédő miatt van, akkor a leírt bajok megszűnnek.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.