Windows Phone 10 Térképek

Kezdőlap Fórumok Mi lehet a baj? Kérdések és válaszok Windows Phone 10 Térképek

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Egy ideje nem kellett GPS-t használnom, így nem tudom, hogy pontosan mióta tűnt el a Térképek GPS hangnavigációja, de tegnap használtam és nem volt hang. Nézegettem a netet, túl sok mindent nem találtam róla, csak annyit, hogy állítólag az egyik frissítés tett be a hangnavigációnak.
    A programban nincs hangbeállítás, ezért gyanús, hogy valami gikszer van a program körül. Tudtok erről valami konkrétat?

Adminisztrátor

Egy ideje nem kellett GPS-t használnom, így nem tudom, hogy pontosan mióta tűnt el a Térképek GPS hangnavigációja, de tegnap használtam és nem volt hang. Nézegettem a netet, túl sok mindent nem találtam róla, csak annyit, hogy állítólag az egyik frissítés tett be a hangnavigációnak. A programban nincs hangbeállítás, ezért gyanús, hogy valami gikszer van a program körül. Tudtok erről valami konkrétat?

Szia!

Nincs, nekem jelen pillanatban csak döcögve megy a Waze, megszakad a HotSpot… Mit ne mondjak, minden frissítés ront egy keveset az amúgy vásárláskor még működő technikán. De amúgy hogyan tudnák elriasztani azt a pár még kitartó WinPhone felhasználót???

Üdv,
    Gyurci
    ui: először megszűnt a Here…

Felhasználó

Egy ötlet alapján sikerült megoldani a problémát. Leírom, hátha ezzel másnak is segíthetek:

“Átrakod amerikaira a régiót. Utána a nyelvet. Utána vissza Magyarországra. Utána a nyelvet. Mindegyiknél restart. Elvileg lesz navigációs hang.”

Bármennyire is értelmetlennek tűnik a javaslat, de működik.

Felhasználó

Üdv!

Köszi a javaslatot, tegnap kipróbáltam a csalás mindegyik (3 db) windowsos telóján, és láss csodát, mindegyiken működött.
    Ma meg egyiken sem, azt írja ki a kijelzőn, hogy nincs GPS jel.

Felhasználó

bocs, nem csalás, hanem család:-)

Felhasználó

Most meg tökéletesen működik.
    ki érti ezt?

Felhasználó

A GPS jel hiánya nem biztos, hogy a készülék (program) hibája. Néhány perc erejéig nálam is előfordult már, még a Here időszakban is.

Adminisztrátor

“Átrakod amerikaira a régiót. Utána a nyelvet. Utána vissza Magyarországra. Utána a nyelvet. Mindegyiknél restart. Elvileg lesz navigációs hang.”

Köszönjük!

Felhasználó

Nagyon szívesen. Én is kaptam már segítséget Tőletek, az érzés kölcsönös. :)

Adminisztrátor

Nagyon szívesen. Én is kaptam már segítséget Tőletek, az érzés kölcsönös. :)

:D :D

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás