Windows Phone 10 Térképek
Kezdőlap › Fórumok › Mi lehet a baj? Kérdések és válaszok › Windows Phone 10 Térképek
Címkézve: hibák, win 10 frissítés, winphone
- This topic has 9 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 8 years, 6 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. szeptember. 13. kedd-19:28 #36416
Lalolib
FelhasználóEgy ideje nem kellett GPS-t használnom, így nem tudom, hogy pontosan mióta tűnt el a Térképek GPS hangnavigációja, de tegnap használtam és nem volt hang. Nézegettem a netet, túl sok mindent nem találtam róla, csak annyit, hogy állítólag az egyik frissítés tett be a hangnavigációnak.
A programban nincs hangbeállítás, ezért gyanús, hogy valami gikszer van a program körül. Tudtok erről valami konkrétat?2016. szeptember. 14. szerda-08:27 #36418Gyurci
AdminisztrátorEgy ideje nem kellett GPS-t használnom, így nem tudom, hogy pontosan mióta tűnt el a Térképek GPS hangnavigációja, de tegnap használtam és nem volt hang. Nézegettem a netet, túl sok mindent nem találtam róla, csak annyit, hogy állítólag az egyik frissítés tett be a hangnavigációnak. A programban nincs hangbeállítás, ezért gyanús, hogy valami gikszer van a program körül. Tudtok erről valami konkrétat?
Szia!
Nincs, nekem jelen pillanatban csak döcögve megy a Waze, megszakad a HotSpot… Mit ne mondjak, minden frissítés ront egy keveset az amúgy vásárláskor még működő technikán. De amúgy hogyan tudnák elriasztani azt a pár még kitartó WinPhone felhasználót???
Üdv,
Gyurci
ui: először megszűnt a Here…2016. szeptember. 23. péntek-13:21 #36491Lalolib
FelhasználóEgy ötlet alapján sikerült megoldani a problémát. Leírom, hátha ezzel másnak is segíthetek:
“Átrakod amerikaira a régiót. Utána a nyelvet. Utána vissza Magyarországra. Utána a nyelvet. Mindegyiknél restart. Elvileg lesz navigációs hang.”
Bármennyire is értelmetlennek tűnik a javaslat, de működik.
2016. szeptember. 24. szombat-19:34 #36493jandras
FelhasználóÜdv!
Köszi a javaslatot, tegnap kipróbáltam a csalás mindegyik (3 db) windowsos telóján, és láss csodát, mindegyiken működött.
Ma meg egyiken sem, azt írja ki a kijelzőn, hogy nincs GPS jel.2016. szeptember. 24. szombat-19:37 #36494jandras
Felhasználóbocs, nem csalás, hanem család:-)
2016. szeptember. 24. szombat-19:58 #36495jandras
FelhasználóMost meg tökéletesen működik.
ki érti ezt?2016. szeptember. 25. vasárnap-11:11 #36496Lalolib
FelhasználóA GPS jel hiánya nem biztos, hogy a készülék (program) hibája. Néhány perc erejéig nálam is előfordult már, még a Here időszakban is.
2016. szeptember. 26. hétfő-10:13 #36517Gyurci
Adminisztrátor“Átrakod amerikaira a régiót. Utána a nyelvet. Utána vissza Magyarországra. Utána a nyelvet. Mindegyiknél restart. Elvileg lesz navigációs hang.”
Köszönjük!
2016. szeptember. 26. hétfő-18:11 #36520Lalolib
FelhasználóNagyon szívesen. Én is kaptam már segítséget Tőletek, az érzés kölcsönös. :)
2016. szeptember. 26. hétfő-20:00 #36522Gyurci
AdminisztrátorNagyon szívesen. Én is kaptam már segítséget Tőletek, az érzés kölcsönös. :)
:D :D
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.