Garmin nüvi 3790 t

Kezdőlap Fórumok Garmin Garmin nüvi 3790 t

11 bejegyzés megtekintése - 16-26 / 26
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Helló!

Kijött a 2011.40 Európa térkép, már végre rajta az M6-os. Viszont azt az infót kaptam, hogy a NaviGuide Hungary 5.6-ból kivették a TMC támogatást, mondván, hogy az Európai térkép úgyis tudja… Valaki ezt megerősíteni tudja?

Adminisztrátor

@ homepakker Hétfőn utánakérdezek.

Adminisztrátor

@ hompakker Az Naviguide 5.6-ban is van Magyar TMC.

Adminisztrátor

Köszönöm, furcsa is lett volna…

Adminisztrátor

Hangutasításokról van valakinek tapasztalata?
    Lehet azt valamennyire használni, annak ellenére, hogy “magyar nyelven nem érhető el”?

Felhasználó

Sajnos a “légvonalban tervezés” nem az egyetlen hiba! Ha az azonnali tervezési módot választom ragyogó lézersóban lesz részem (a leírásban ez nem szerepel, mint szolgáltatás…) -az útvonal tervezése helyett a kiindulási ponttól színes mozgó egyenes vonalak kavalkádja következik. A szervíz gyorsan és udvariasan reagált, elnézést kértek a szoftverhibáért, tudnak a jelenségről… De: egy csúcskészülékként aposztrofált készülék á. 100eFt-ért ne csináljon ilyet! Olcsó noname készülékemmel semmi problémám nem volt, míg a konyhaabrosszal ki nem rázták az ablakon. Így utólag, lehet ismét olyat kellett volna vennem!

Adminisztrátor

@ karta Maximálisan megértem az elkeseredésedet. Véleményem szerint ez azért volt lehetséges, mert nagyon nagy a verseny, és ha nem elég gyorsak, akkor egy bizonyos megoldással más jön ki előbb (esetleg). Persze ez nem mentség, viszont több példa is akad ilyen-olyan hiányosságokkal megjelent készülékekre.

Remélem hamar kijavítják.

Felhasználó

Remélem valóban megoldódik a probléma -és másoké is, azért úgy gondolom többet árt a GARMIN hírnevének egy ilyen malőr, mintha kicsit később jönnek ki valami működöképes termékkel. Ráadásul a hiba alapszolgáltatást érint és nem valami extra szolgáltatást, nem kell szuper tesztmérnök ahhoz, hogy ez még a fejlesztési fázisban kiderüljön. Ez egyáltalán nem válik a cég dicsőségére! A szervizeseket pedig sajnálom, mert ők magyarázkodhatnak a cég slendriánságáért.>

Felhasználó

Hogy ne csak a rosszat mondjuk el…A GARMIN kijavította a hibát, még e-mailt is küldött a javításról, rendesen működik a gép

Felhasználó

@karta.
    Szia.
    Itt nem arról szólt a történet hogy csak a rosszat írja meg az ember a Nüvi 3790-ről.
    Én leirtam a saját tapasztalatómat ami velem történt az ügyfélszólgálaton ” amit talán én is külsősként nehezen hinném el “.
    De azért ez elég nevetséges hogy tavaly december óta elteltt 6 hónap ,és csak most javittoták ki ezt a komoly hibát !!!!
    Ez vicc!!!!!!!!!
    Mondjuk itt attól is függ hogy ki mit vár el navijától.
    Én 100000 ft-ért elvárom hogy minden tökéletesen müködjön,nemhogy még 6 hónapot várjak.
    Ne haragudj de nem esek hasra ettől az infórmációtól.
    Örülök hogy kijavitották ezt a hibát.
    Remélem sokáig hibamentesen tudod majd használni.
    Üdv Imre

Felhasználó

Sziasztok! Nekem egy 3790T készülékem van. Próbáltam rá Japán térképet feltenni, de nem jött össze:( Ráadásul azóta nem látszódnak a 3D-s épületek, és a 3D felszín. Most lenne időm kijavítani, csak ötletem nincs hogyan, mert a hivatalos frissítés után sem látom 3D-ben a dolgokat. Minden segítséget előre is köszönök.

11 bejegyzés megtekintése - 16-26 / 26
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás