Garmin nüvi 3790 t
- This topic has 25 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 12 years, 5 months telt el by Nidan.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. február. 24. csütörtök-09:46 #25129Törölt FelhasználóAdminisztrátor
Helló!
Kijött a 2011.40 Európa térkép, már végre rajta az M6-os. Viszont azt az infót kaptam, hogy a NaviGuide Hungary 5.6-ból kivették a TMC támogatást, mondván, hogy az Európai térkép úgyis tudja… Valaki ezt megerősíteni tudja?
2011. február. 27. vasárnap-09:28 #25138GyurciAdminisztrátor@ homepakker Hétfőn utánakérdezek.
2011. március. 1. kedd-14:50 #25150GyurciAdminisztrátor@ hompakker Az Naviguide 5.6-ban is van Magyar TMC.
2011. március. 1. kedd-21:01 #25154Törölt FelhasználóAdminisztrátorKöszönöm, furcsa is lett volna…
2011. március. 4. péntek-10:03 #25166Törölt FelhasználóAdminisztrátorHangutasításokról van valakinek tapasztalata?
Lehet azt valamennyire használni, annak ellenére, hogy “magyar nyelven nem érhető el”?2011. március. 9. szerda-10:17 #25190kartaFelhasználóSajnos a “légvonalban tervezés” nem az egyetlen hiba! Ha az azonnali tervezési módot választom ragyogó lézersóban lesz részem (a leírásban ez nem szerepel, mint szolgáltatás…) -az útvonal tervezése helyett a kiindulási ponttól színes mozgó egyenes vonalak kavalkádja következik. A szervíz gyorsan és udvariasan reagált, elnézést kértek a szoftverhibáért, tudnak a jelenségről… De: egy csúcskészülékként aposztrofált készülék á. 100eFt-ért ne csináljon ilyet! Olcsó noname készülékemmel semmi problémám nem volt, míg a konyhaabrosszal ki nem rázták az ablakon. Így utólag, lehet ismét olyat kellett volna vennem!
2011. március. 10. csütörtök-11:19 #25194GyurciAdminisztrátor@ karta Maximálisan megértem az elkeseredésedet. Véleményem szerint ez azért volt lehetséges, mert nagyon nagy a verseny, és ha nem elég gyorsak, akkor egy bizonyos megoldással más jön ki előbb (esetleg). Persze ez nem mentség, viszont több példa is akad ilyen-olyan hiányosságokkal megjelent készülékekre.
Remélem hamar kijavítják.
2011. március. 14. hétfő-11:56 #25206kartaFelhasználóRemélem valóban megoldódik a probléma -és másoké is, azért úgy gondolom többet árt a GARMIN hírnevének egy ilyen malőr, mintha kicsit később jönnek ki valami működöképes termékkel. Ráadásul a hiba alapszolgáltatást érint és nem valami extra szolgáltatást, nem kell szuper tesztmérnök ahhoz, hogy ez még a fejlesztési fázisban kiderüljön. Ez egyáltalán nem válik a cég dicsőségére! A szervizeseket pedig sajnálom, mert ők magyarázkodhatnak a cég slendriánságáért.>
2011. július. 6. szerda-15:47 #25424kartaFelhasználóHogy ne csak a rosszat mondjuk el…A GARMIN kijavította a hibát, még e-mailt is küldött a javításról, rendesen működik a gép
2011. július. 6. szerda-16:26 #25425deathrowwFelhasználó@karta.
Szia.
Itt nem arról szólt a történet hogy csak a rosszat írja meg az ember a Nüvi 3790-ről.
Én leirtam a saját tapasztalatómat ami velem történt az ügyfélszólgálaton ” amit talán én is külsősként nehezen hinném el “.
De azért ez elég nevetséges hogy tavaly december óta elteltt 6 hónap ,és csak most javittoták ki ezt a komoly hibát !!!!
Ez vicc!!!!!!!!!
Mondjuk itt attól is függ hogy ki mit vár el navijától.
Én 100000 ft-ért elvárom hogy minden tökéletesen müködjön,nemhogy még 6 hónapot várjak.
Ne haragudj de nem esek hasra ettől az infórmációtól.
Örülök hogy kijavitották ezt a hibát.
Remélem sokáig hibamentesen tudod majd használni.
Üdv Imre2012. április. 14. szombat-11:01 #25965NidanFelhasználóSziasztok! Nekem egy 3790T készülékem van. Próbáltam rá Japán térképet feltenni, de nem jött össze:( Ráadásul azóta nem látszódnak a 3D-s épületek, és a 3D felszín. Most lenne időm kijavítani, csak ötletem nincs hogyan, mert a hivatalos frissítés után sem látom 3D-ben a dolgokat. Minden segítséget előre is köszönök.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.