TomTom hang letoltes

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom hang letoltes

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

sziasztok Jozsi vagyok  vettem egy Tom Tom navit es szeretnek magyar hangot letolteni de nem tudom h hol kell. Megkoszonem ha segitene valaki. 

Adminisztrátor

@ szekely80 Melyik típust vetted meg?

Felhasználó

Tom Tom live825

Adminisztrátor

@ szekely80 Félek ezen csak akkor lesz magyar hang, ha a TomTom is úgy akarja. Már elég hosszú ideje zárt a fájlrendszer, így másolgatni nem lehet, és tudomásom szerint a MyTomTom-ban sem tudsz hangot/nyelvet hozzáadni.

Adminisztrátor

szekely80 Mondta

Tom Tom live825

@ szekely80 Lehet, hogy mégis lesz megoldás… Kis türelmedet kérem.

Felhasználó

Szia Gyurci a segisegedet kernem egyes fel eve vetem tom tom starts 25 ot sikerult a hangodat letoltenem,de most el romlot a softver es nincsbene meg a magyar hang letolten meg nemtudom a my drive conectrol mert azt irja nem letezik az oldal es barhol keresem mindig ugyan oda dob ki.Tudnal segiteni?

Adminisztrátor

Szia Gyurci a segisegedet kernem egyes fel eve vetem tom tom starts 25 ot sikerult a hangodat letoltenem,de most el romlot a softver es nincsbene meg a magyar hang letolten meg nemtudom a my drive conectrol mert azt irja nem letezik az oldal es barhol keresem mindig ugyan oda dob ki.Tudnal segiteni?

Szia!

Itt válaszoltam:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-es-start-keszulekek-kerdesek-es-valaszok/page/7/#post-34271

7 bejegyzés megtekintése - 1-7 / 7
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás