TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 136
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci! Nekem nem olyan a menüm jobb alul mint ami az utasításokban szerepel. Annyi van csak, hogy közösségi tartalmak kezelése. De ezen belül nincs semmilyen választási lehetőségem! Csak annyi hogy ÉP-készlet hozzáadása. Ilyenkor mi a teendő?
    Köszönettel: Robi

Felhasználó

Kedves Gyurci! Nekem nem az van a jobb alsó sarokban menüként mint ami az utasításaban szerepel! Csak annyi hogy közösségi tartalmak kezelése. Ezen belül, meg csak annyi hogy ÉP-hozzáadása. Nincs semmilyen más lehetőség! Ilyenkor mi a teendő?
    Köszönettel: Robi

Adminisztrátor

Nekem nem az van a jobb alsó sarokban menüként mint ami az utasításaban szerepel! Csak annyi hogy közösségi tartalmak kezelése. Ezen belül, meg csak annyi hogy ÉP-hozzáadása. Nincs semmilyen más lehetőség! Ilyenkor mi a teendő?

Érdekes, akkor az előbb hová akartad feltölteni amikor hibát jelzett? “Ezt már próbáltam, és nem ment. 3 file-ból áll a hang, de már a másodiknál azt mondja hogy ez nem telepíthető a készülékre.”

Nem tudom, hogy az általad vásárolt, más országból vásárolt készüléken milyen menüpontoknak kellene szerepelni a közösségi tartalmak hozzáadásánál, de a magyar változatban tudsz hozzáadni hangot.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Valószínűleg az ÉP-hez akartam feltölteni! Ezek szerint erre a készülékre nem lehet magyar hangot feltölteni? A menüben szerepel Eszter és Marika, de azok világos szürkével vannak jelölve és nem lehet őket kiválasztani. Most mi legyen szerinted?
    Üdv: Robi

Adminisztrátor

Valószínűleg az ÉP-hez akartam feltölteni! Ezek szerint erre a készülékre nem lehet magyar hangot feltölteni? A menüben szerepel Eszter és Marika, de azok világos szürkével vannak jelölve és nem lehet őket kiválasztani. Most mi legyen szerinted?

A belső memóriát nem éred el, hozzáadni nem tudod, elég kilátástalannak tűnik. Azaz talán így:
    http://www.tomtom.com/en_ie/drive/maps-services/voices/selector/

A 3. és a 4. oldalon is találsz ingyenes magyar hangot, de csak az ottani regisztrációval fogod tudni letölteni (nem hagy “fizetni” különben). Viszont jelen esetben szerintem mindegy hogy hol regisztrálsz.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Megpróbáltam, nem sikerül sehogy sem! A készülék azt írja ki folyamatosan hogy ez a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető! Elvileg frissítene valamit miután csatlakozott, de csak homokozik a végtelenségbe! Feladtam! Szemét! Köszönöm a segítséget!
    Üdv: Robi

Adminisztrátor

Megpróbáltam, nem sikerül sehogy sem! A készülék azt írja ki folyamatosan hogy ez a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető! Elvileg frissítene valamit miután csatlakozott, de csak homokozik a végtelenségbe! Feladtam! Szemét! Köszönöm a segítséget!

Sajnos több ötletem nincs. Viszont azt még javasolom hogy próbáld meg egy másik időpontban is (mondjuk holnap), mert olyan előfordul, hogy a szolgáltatás valóban nem elérhető.

Felhasználó

Rendben, és köszönöm még egyszer!

Adminisztrátor

Rendben, és köszönöm még egyszer!

Nagyon szívesen!

Felhasználó

Kedves Gyurci!

TomTom Start25 készülékemhez hogyan és hol tudok előre telepített kamerákról előfizetést/ kártyát venni?? Ha ez összejön, az árában benne van-e a folyamatos frissítés is??
    Amennyiben ez kártyán van, és a készülékben már van egy kártya, mert ugye a térképmérete miatt kell, szóval akkor hová kerül a másik kártya?

üdv

István

Adminisztrátor

Kedves István!

Egy éves előfizetést tudsz vásárolni (ez egy kódkártya), amelynek ára 9 ezer forint. A frissítések a készülék belső memóriájába települnek.

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm szépen!

És hol tudok ilyen kártyát venni?

üdv
    István

Felhasználó

Szia Gyurci a segisegedet kernem egyes fel eve vetem tom tom starts 25 ot sikerult a hangodat letoltenem,de most el romlot a softver es nincsbene meg a magyar hang letolten meg nemtudom a my drive conectrol mert azt irja nem letezik az oldal es barhol keresem mindig ugyan oda dob ki.Tudnal segiteni?

Adminisztrátor

Szia Gyurci a segisegedet kernem egyes fel eve vetem tom tom starts 25 ot sikerult a hangodat letoltenem,de most el romlot a softver es nincsbene meg a magyar hang letolten meg nemtudom a my drive conectrol mert azt irja nem letezik az oldal es barhol keresem mindig ugyan oda dob ki.Tudnal segiteni?

Szia!

Parancsolj: https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/ervin.zip

Felhasználó

Szia Gyurci!

Nekem egy olyan kérdésem lenne van egy Start 20-am és csak 15 ország térképe van rajt. Hogyan lehet megoldani, hogy teljes Európa térkép legyen rajt? Amugy 8 Gb-os. Olvastam hogy a tomtom home szoftveren lehet vásárolni, de az nem ismeri fel a start 20-at. A válaszodat előre is köszönöm.

Üdv.Szabolcs!

15 bejegyzés megtekintése - 91-105 / 136
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás