TomTom Via és Start készülékek – kérdések és válaszok
Címkézve: answers, bliszter, go750, horvátország, kamera előjelzése, kérdések, koordináta, latest map guarantee, legfrissebb térkép garancia, map update, questions, románia, sebességmérő kamera adatbázis, speedcams, start, start 20, start 25, start 60, térkép frissítés, tomtom, tomtom truck, truck, válaszok, via 125, via 130, via 135
- This topic has 135 hozzászólás, 20 résztvevő, and was last updated 7 years, 8 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. május. 11. hétfő-12:55 #33440
migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Nekem nem olyan a menüm jobb alul mint ami az utasításokban szerepel. Annyi van csak, hogy közösségi tartalmak kezelése. De ezen belül nincs semmilyen választási lehetőségem! Csak annyi hogy ÉP-készlet hozzáadása. Ilyenkor mi a teendő?
Köszönettel: Robi2015. május. 11. hétfő-13:03 #33441migrobika
FelhasználóKedves Gyurci! Nekem nem az van a jobb alsó sarokban menüként mint ami az utasításaban szerepel! Csak annyi hogy közösségi tartalmak kezelése. Ezen belül, meg csak annyi hogy ÉP-hozzáadása. Nincs semmilyen más lehetőség! Ilyenkor mi a teendő?
Köszönettel: Robi2015. május. 11. hétfő-13:17 #33443Gyurci
AdminisztrátorNekem nem az van a jobb alsó sarokban menüként mint ami az utasításaban szerepel! Csak annyi hogy közösségi tartalmak kezelése. Ezen belül, meg csak annyi hogy ÉP-hozzáadása. Nincs semmilyen más lehetőség! Ilyenkor mi a teendő?
Érdekes, akkor az előbb hová akartad feltölteni amikor hibát jelzett? “Ezt már próbáltam, és nem ment. 3 file-ból áll a hang, de már a másodiknál azt mondja hogy ez nem telepíthető a készülékre.”
Nem tudom, hogy az általad vásárolt, más országból vásárolt készüléken milyen menüpontoknak kellene szerepelni a közösségi tartalmak hozzáadásánál, de a magyar változatban tudsz hozzáadni hangot.
Üdv,
Gyurci2015. május. 11. hétfő-13:23 #33444migrobika
FelhasználóValószínűleg az ÉP-hez akartam feltölteni! Ezek szerint erre a készülékre nem lehet magyar hangot feltölteni? A menüben szerepel Eszter és Marika, de azok világos szürkével vannak jelölve és nem lehet őket kiválasztani. Most mi legyen szerinted?
Üdv: Robi2015. május. 11. hétfő-13:43 #33446Gyurci
AdminisztrátorValószínűleg az ÉP-hez akartam feltölteni! Ezek szerint erre a készülékre nem lehet magyar hangot feltölteni? A menüben szerepel Eszter és Marika, de azok világos szürkével vannak jelölve és nem lehet őket kiválasztani. Most mi legyen szerinted?
A belső memóriát nem éred el, hozzáadni nem tudod, elég kilátástalannak tűnik. Azaz talán így:
http://www.tomtom.com/en_ie/drive/maps-services/voices/selector/A 3. és a 4. oldalon is találsz ingyenes magyar hangot, de csak az ottani regisztrációval fogod tudni letölteni (nem hagy “fizetni” különben). Viszont jelen esetben szerintem mindegy hogy hol regisztrálsz.
Üdv,
Gyurci2015. május. 11. hétfő-16:03 #33447migrobika
FelhasználóMegpróbáltam, nem sikerül sehogy sem! A készülék azt írja ki folyamatosan hogy ez a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető! Elvileg frissítene valamit miután csatlakozott, de csak homokozik a végtelenségbe! Feladtam! Szemét! Köszönöm a segítséget!
Üdv: Robi2015. május. 11. hétfő-16:08 #33448Gyurci
AdminisztrátorMegpróbáltam, nem sikerül sehogy sem! A készülék azt írja ki folyamatosan hogy ez a szolgáltatás pillanatnyilag nem elérhető! Elvileg frissítene valamit miután csatlakozott, de csak homokozik a végtelenségbe! Feladtam! Szemét! Köszönöm a segítséget!
Sajnos több ötletem nincs. Viszont azt még javasolom hogy próbáld meg egy másik időpontban is (mondjuk holnap), mert olyan előfordul, hogy a szolgáltatás valóban nem elérhető.
2015. május. 11. hétfő-16:20 #33450migrobika
FelhasználóRendben, és köszönöm még egyszer!
2015. május. 12. kedd-06:42 #33452Gyurci
AdminisztrátorRendben, és köszönöm még egyszer!
Nagyon szívesen!
2015. augusztus. 11. kedd-09:49 #34266István
FelhasználóKedves Gyurci!
TomTom Start25 készülékemhez hogyan és hol tudok előre telepített kamerákról előfizetést/ kártyát venni?? Ha ez összejön, az árában benne van-e a folyamatos frissítés is??
Amennyiben ez kártyán van, és a készülékben már van egy kártya, mert ugye a térképmérete miatt kell, szóval akkor hová kerül a másik kártya?üdv
István
2015. augusztus. 11. kedd-10:07 #34267Gyurci
AdminisztrátorKedves István!
Egy éves előfizetést tudsz vásárolni (ez egy kódkártya), amelynek ára 9 ezer forint. A frissítések a készülék belső memóriájába települnek.
Üdvözlettel,
Gyurci2015. augusztus. 11. kedd-12:42 #34268István
FelhasználóKöszönöm szépen!
És hol tudok ilyen kártyát venni?
üdv
István2015. augusztus. 12. szerda-00:29 #34269djromeo58ö
FelhasználóSzia Gyurci a segisegedet kernem egyes fel eve vetem tom tom starts 25 ot sikerult a hangodat letoltenem,de most el romlot a softver es nincsbene meg a magyar hang letolten meg nemtudom a my drive conectrol mert azt irja nem letezik az oldal es barhol keresem mindig ugyan oda dob ki.Tudnal segiteni?
2015. augusztus. 12. szerda-09:35 #34271Gyurci
AdminisztrátorSzia Gyurci a segisegedet kernem egyes fel eve vetem tom tom starts 25 ot sikerult a hangodat letoltenem,de most el romlot a softver es nincsbene meg a magyar hang letolten meg nemtudom a my drive conectrol mert azt irja nem letezik az oldal es barhol keresem mindig ugyan oda dob ki.Tudnal segiteni?
Szia!
Parancsolj: https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/05/ervin.zip
2015. szeptember. 7. hétfő-15:17 #34450Szabolcs
FelhasználóSzia Gyurci!
Nekem egy olyan kérdésem lenne van egy Start 20-am és csak 15 ország térképe van rajt. Hogyan lehet megoldani, hogy teljes Európa térkép legyen rajt? Amugy 8 Gb-os. Olvastam hogy a tomtom home szoftveren lehet vásárolni, de az nem ismeri fel a start 20-at. A válaszodat előre is köszönöm.
Üdv.Szabolcs!
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.