Minden ami Navigon – kérdezd meg itt!

Kezdőlap Fórumok Navigon Minden ami Navigon – kérdezd meg itt!

14 bejegyzés megtekintése - 16-29 / 29
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!
    Lelehet tölteni valami média lejátszót a Navignon n40-es vagy n70esre?

Felhasználó

Miku Mondta

Sziasztok!
    Lelehet tölteni valami média lejátszót a Navignon n40-es vagy n70esre?

A Navigon készülékek, kivétel a 8xxx sorozat, hivatalosan nem alkalmas média lejátszásra. Nem hivatalosan sok mindent lehet, de az garancia vesztéssel jár, és warezz.

Felhasználó

Sziasztok.

Gondolkodom hogy eladom a tomtom go 750-es navimat és veszek helyette egy Navigon 40 prémium live készüléket.
    Evvel kapcsolatban lenne egy kérdésem hogy a 3 hónapos ingyen live szolgáltatás után,ennek mennyi az előfizetési díja egy évre?
    A live szolgáltatást külföldön is lehet használni ingyenesen?
    Mivel 2 hét múlva utazunk Tirólba, ezért szeretnék erről a szolgáltatásról minél többet megtudni.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
    Üdv Imre

Felhasználó

deathroww Mondta

Sziasztok.
    Gondolkodom hogy eladom a tomtom go 750-es navimat és veszek helyette egy Navigon 40 prémium live készüléket.
    Evvel kapcsolatban lenne egy kérdésem hogy a 3 hónapos ingyen live szolgáltatás után,ennek mennyi az előfizetési díja egy évre?
    Mivel 2 hét múlva utazunk Tirólba, ezért szeretnék erről a szolgáltatásról minél többet megtudni.
    Üdv Imre

Erre küldök két linket:
    http://www.navigon.com/portal/int/produkte/navigationssysteme/navigon-premium/navigon_40_premium_live_navi_vom_testsieger.html?tab=live_services

http://www.navigon.com/portal/int/shop/addons/familie.html?produktFamilieId=6517980

Felhasználó

Pietro68 Mondta

deathroww Mondta

Sziasztok.
    Üdv Imre

Erre küldök két linket:
    http://www.navigon.com/portal/int/produkte/navigationssysteme/navigon-premium/navigon_40_premium_live_navi_vom_testsieger.html?tab=live_services
    http://www.navigon.com/portal/int/shop/addons/familie.html?produktFamilieId=6517980

Szia,

40 Premium Live készüléket amihez 15 hónap szolgáltatás jár, találhatsz még két vidéki áruházban, a többi helyen csak 3 hónap szolgáltatással fogod megkapni, és nem is mindenki tartja.
    A készletek fogyóban, úgyhogy tessék sietni.

Felhasználó

Sziasztok.

Köszönöm a választ, lehet hogy az én bénaságom de elárulnátok hogy hol van ez a 2 áruház és hogy melyik?
    Ahogy látom Pesten 47000ft-ért kinálják 3 hónapos live szolgáltatással.
    Azért látom elég húzós áron mérik a live szolgáltatást :(.
    A szolgáltatást akkor bárhol ingyen tudom használni Magyarországon kívül is ingyenesen adatforgalom nélkül ?
    Amúgy én meg sietnék a vásárlással csak előbb el kéne adni a tomtom navimat.
    Még egy kérdés:mennyire jó a navigon tmc antennája ( milyen gyorsan talál jelet és milyen gyorsan olvassa be az adatokat,Pesten kívül vidéken is jól veszi az adást ) ?
    Válaszotokat előre is köszönöm

Felhasználó

deathroww Mondta

Sziasztok.
    Köszönöm a választ, lehet hogy az én bénaságom de elárulnátok hogy hol van ez a 2 áruház és hogy melyik?
    A szolgáltatást akkor bárhol ingyen tudom használni Magyarországon kívül is ingyenesen adatforgalom nélkül ?
    Még egy kérdés:mennyire jó a navigon tmc antennája ( milyen gyorsan talál jelet és milyen gyorsan olvassa be az adatokat,Pesten kívül vidéken is jól veszi az adást ) ?

Én azt mondom, ha van/lesz 47 ezer forintod, akkor akad még 3 is, és vegyél N70 Premiumot, ami nem Live-os. Egyébként mivel az árban benne van a szolgáltatás, így több pénzedbe nem kerül. Viszont a TMC Live szolgáltatás, itt a navigyurcin olvasva gyenge. A sima TMC antennája a töltő kábelbe van építve. Nálam kb 2 perc kell, hogy hálózatot találjon, és kb 5 perc, hogy minden forgalmi eseményt betöltsön. Ez hétköznap 200 feletti szokott lenni. Két rádió is adja a jeleket, az egyik a Petőfi, a másik a NeoFM. Ha jó a vétel, jó a TMC is. Ha nem, akkor a többi GPS márka sem megy.

Felhasználó

Szia Pietro.
    Köszi a választ.Én is utána néztem ennek a live-os témának de sajna én is döbbenten olvastam hogy tényleg nincs a helyzet magaslatán,és hogy a tmc és tmclive egyszerre nem működik.
    Én is már a 70-es szériával szemezek.
    Annyiba még tudnál segíteni hogy a tapasztalataid szerint vidéken is jól működik a tmc antenna?
    Ott is normálisan veszi a jelet,mert a régi Igo-s készülékem az autópályákon kivül hasznavehetetlen volt ( vidéki városokban is működik rendesen )?!
    És nem szeretnék még egyszer ráfaragni.
    Ha a kocsiban a gyújtást leveszed ,nem megy el a tmc antenna ( tomtom xl-ben sajna elment ) ,meg maradnak az adatok ?
    Segítségedet előre is köszönöm.
    Üdv Imre

Felhasználó

deathroww Mondta

Szia Pietro.
    Köszi a választ.Én is utána néztem ennek a live-os témának de sajna én is döbbenten olvastam hogy tényleg nincs a helyzet magaslatán,és hogy a tmc és tmclive egyszerre nem működik.
    Én is már a 70-es szériával szemezek.
    Annyiba még tudnál segíteni hogy a tapasztalataid szerint vidéken is jól működik a tmc antenna?
    Ott is normálisan veszi a jelet,mert a régi Igo-s készülékem az autópályákon kivül hasznavehetetlen volt ( vidéki városokban is működik rendesen )?!
    És nem szeretnék még egyszer ráfaragni.
    Ha a kocsiban a gyújtást leveszed ,nem megy el a tmc antenna ( tomtom xl-ben sajna elment ) ,meg maradnak az adatok ?
    Segítségedet előre is köszönöm.
    Üdv Imre

A 70-es szériából a Prémiumot vegyed. Ár-érték arányban a 10 forint híján 50 ezer forintos ár nagyon jó. Az antenna működése nincs összefüggésben azzal, hogy kap-e áramot a kábel, vagy a kütyü. Ha van rádió lefedettség, működik. Természetesen vannak helyek, ahol nem. Pl: hegyek között. A jó hír, hogy ami infót begyüjtött, azt sokáig tárolja is. Tehát, ha olyan helyen vagy, ahol ugyan nincs rádió vétel, de a TMC adatokat már feltöltötte magába, akkor az úton az eseményeket mutatni is fogja. Csak nem fog frissülni újabb vételig.

Felhasználó

Szia.

Köszi ismét választ.Nagyon elgondolkodtam rajta,lehet hogy megveszem mielőtt a másikat eladom.
    A magyarországi térképen mennyire működik ez a 3d-s domborzati és épületek megjelenítése vagy ez inkább a nyugat-európai térkép kiváltsága ?
    Működés közben nem szokott akadozni a gép ?
    Ha tmc dugót jelez a készülék automatikusan újratervezi az útvonalat ?
    Köszi

Felhasználó

deathroww Mondta

Szia.
    Köszi ismét választ.Nagyon elgondolkodtam rajta,lehet hogy megveszem mielőtt a másikat eladom.
    A magyarországi térképen mennyire működik ez a 3d-s domborzati és épületek megjelenítése vagy ez inkább a nyugat-európai térkép kiváltsága ?
    Működés közben nem szokott akadozni a gép ?
    Ha tmc dugót jelez a készülék automatikusan újratervezi az útvonalat ?
    Köszi

A 3D-s domborzat abszolút jó. A fotorealisztikus épületek is megvannak. Ugyanazok, mint a Nokia OVImapban. A szürke kockaépületek a 40 premiumban vannak, a 70-esben nincsenek, mert ott egy jobb cityview megjelenés van, ami Magyarországra még nem készült el.
    A gép nem szokott akadozni.
    A TMC-nél be tudod állítani, hogy a gép maga tervezzen újra, vagy rád bízza, hogy el akarod-e kerülni az eseményt, vagy sem.

Felhasználó

deathroww Mondta

Sziasztok.

Szia, a termékek elérhetőségéről privatban tudok válaszolni.

Üdv Toti

Felhasználó

sziasztok!miért nem működik a navigon 4350max navigáciom tmc-je Magyarországon?M1,M0,M5 autópályán használom.valaki tud segíteni???

Felhasználó

navigon Mondta

sziasztok!miért nem működik a navigon 4350max navigáciom tmc-je Magyarországon?M1,M0,M5 autópályán használom.valaki tud segíteni???

Hivatalosan csak az N40/70 premium készülékekben van magyar TMC. Nem hivatalosan a 4350max-ban is lehetne. Ez csak egy licenc kulcs kérdése.

14 bejegyzés megtekintése - 16-29 / 29
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás