Minden ami Navigon – kérdezd meg itt!
- This topic has 28 hozzászólás, 11 résztvevő, and was last updated 13 years, 4 months telt el by Pietro68.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. augusztus. 2. kedd-00:18 #25469MikuFelhasználó
Sziasztok!
Lelehet tölteni valami média lejátszót a Navignon n40-es vagy n70esre?2011. augusztus. 3. szerda-11:07 #25476Pietro68FelhasználóMiku Mondta
Sziasztok!
Lelehet tölteni valami média lejátszót a Navignon n40-es vagy n70esre?A Navigon készülékek, kivétel a 8xxx sorozat, hivatalosan nem alkalmas média lejátszásra. Nem hivatalosan sok mindent lehet, de az garancia vesztéssel jár, és warezz.
2011. augusztus. 4. csütörtök-16:08 #25477deathrowwFelhasználóSziasztok.
Gondolkodom hogy eladom a tomtom go 750-es navimat és veszek helyette egy Navigon 40 prémium live készüléket.
Evvel kapcsolatban lenne egy kérdésem hogy a 3 hónapos ingyen live szolgáltatás után,ennek mennyi az előfizetési díja egy évre?
A live szolgáltatást külföldön is lehet használni ingyenesen?
Mivel 2 hét múlva utazunk Tirólba, ezért szeretnék erről a szolgáltatásról minél többet megtudni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv Imre2011. augusztus. 4. csütörtök-21:49 #25478Pietro68Felhasználódeathroww Mondta
Sziasztok.
Gondolkodom hogy eladom a tomtom go 750-es navimat és veszek helyette egy Navigon 40 prémium live készüléket.
Evvel kapcsolatban lenne egy kérdésem hogy a 3 hónapos ingyen live szolgáltatás után,ennek mennyi az előfizetési díja egy évre?
Mivel 2 hét múlva utazunk Tirólba, ezért szeretnék erről a szolgáltatásról minél többet megtudni.
Üdv ImreErre küldök két linket:
http://www.navigon.com/portal/int/produkte/navigationssysteme/navigon-premium/navigon_40_premium_live_navi_vom_testsieger.html?tab=live_serviceshttp://www.navigon.com/portal/int/shop/addons/familie.html?produktFamilieId=6517980
2011. augusztus. 4. csütörtök-22:11 #25479totiFelhasználóPietro68 Mondta
deathroww Mondta
Sziasztok.
Üdv ImreErre küldök két linket:
http://www.navigon.com/portal/int/produkte/navigationssysteme/navigon-premium/navigon_40_premium_live_navi_vom_testsieger.html?tab=live_services
http://www.navigon.com/portal/int/shop/addons/familie.html?produktFamilieId=6517980Szia,
40 Premium Live készüléket amihez 15 hónap szolgáltatás jár, találhatsz még két vidéki áruházban, a többi helyen csak 3 hónap szolgáltatással fogod megkapni, és nem is mindenki tartja.
A készletek fogyóban, úgyhogy tessék sietni.2011. augusztus. 5. péntek-07:27 #25480deathrowwFelhasználóSziasztok.
Köszönöm a választ, lehet hogy az én bénaságom de elárulnátok hogy hol van ez a 2 áruház és hogy melyik?
Ahogy látom Pesten 47000ft-ért kinálják 3 hónapos live szolgáltatással.
Azért látom elég húzós áron mérik a live szolgáltatást :(.
A szolgáltatást akkor bárhol ingyen tudom használni Magyarországon kívül is ingyenesen adatforgalom nélkül ?
Amúgy én meg sietnék a vásárlással csak előbb el kéne adni a tomtom navimat.
Még egy kérdés:mennyire jó a navigon tmc antennája ( milyen gyorsan talál jelet és milyen gyorsan olvassa be az adatokat,Pesten kívül vidéken is jól veszi az adást ) ?
Válaszotokat előre is köszönöm2011. augusztus. 5. péntek-22:34 #25487Pietro68Felhasználódeathroww Mondta
Sziasztok.
Köszönöm a választ, lehet hogy az én bénaságom de elárulnátok hogy hol van ez a 2 áruház és hogy melyik?
A szolgáltatást akkor bárhol ingyen tudom használni Magyarországon kívül is ingyenesen adatforgalom nélkül ?
Még egy kérdés:mennyire jó a navigon tmc antennája ( milyen gyorsan talál jelet és milyen gyorsan olvassa be az adatokat,Pesten kívül vidéken is jól veszi az adást ) ?
Válaszotokat előre is köszönömÉn azt mondom, ha van/lesz 47 ezer forintod, akkor akad még 3 is, és vegyél N70 Premiumot, ami nem Live-os. Egyébként mivel az árban benne van a szolgáltatás, így több pénzedbe nem kerül. Viszont a TMC Live szolgáltatás, itt a navigyurcin olvasva gyenge. A sima TMC antennája a töltő kábelbe van építve. Nálam kb 2 perc kell, hogy hálózatot találjon, és kb 5 perc, hogy minden forgalmi eseményt betöltsön. Ez hétköznap 200 feletti szokott lenni. Két rádió is adja a jeleket, az egyik a Petőfi, a másik a NeoFM. Ha jó a vétel, jó a TMC is. Ha nem, akkor a többi GPS márka sem megy.
2011. augusztus. 6. szombat-06:40 #25488deathrowwFelhasználóSzia Pietro.
Köszi a választ.Én is utána néztem ennek a live-os témának de sajna én is döbbenten olvastam hogy tényleg nincs a helyzet magaslatán,és hogy a tmc és tmclive egyszerre nem működik.
Én is már a 70-es szériával szemezek.
Annyiba még tudnál segíteni hogy a tapasztalataid szerint vidéken is jól működik a tmc antenna?
Ott is normálisan veszi a jelet,mert a régi Igo-s készülékem az autópályákon kivül hasznavehetetlen volt ( vidéki városokban is működik rendesen )?!
És nem szeretnék még egyszer ráfaragni.
Ha a kocsiban a gyújtást leveszed ,nem megy el a tmc antenna ( tomtom xl-ben sajna elment ) ,meg maradnak az adatok ?
Segítségedet előre is köszönöm.
Üdv Imre2011. augusztus. 6. szombat-10:29 #25489Pietro68Felhasználódeathroww Mondta
Szia Pietro.
Köszi a választ.Én is utána néztem ennek a live-os témának de sajna én is döbbenten olvastam hogy tényleg nincs a helyzet magaslatán,és hogy a tmc és tmclive egyszerre nem működik.
Én is már a 70-es szériával szemezek.
Annyiba még tudnál segíteni hogy a tapasztalataid szerint vidéken is jól működik a tmc antenna?
Ott is normálisan veszi a jelet,mert a régi Igo-s készülékem az autópályákon kivül hasznavehetetlen volt ( vidéki városokban is működik rendesen )?!
És nem szeretnék még egyszer ráfaragni.
Ha a kocsiban a gyújtást leveszed ,nem megy el a tmc antenna ( tomtom xl-ben sajna elment ) ,meg maradnak az adatok ?
Segítségedet előre is köszönöm.
Üdv ImreA 70-es szériából a Prémiumot vegyed. Ár-érték arányban a 10 forint híján 50 ezer forintos ár nagyon jó. Az antenna működése nincs összefüggésben azzal, hogy kap-e áramot a kábel, vagy a kütyü. Ha van rádió lefedettség, működik. Természetesen vannak helyek, ahol nem. Pl: hegyek között. A jó hír, hogy ami infót begyüjtött, azt sokáig tárolja is. Tehát, ha olyan helyen vagy, ahol ugyan nincs rádió vétel, de a TMC adatokat már feltöltötte magába, akkor az úton az eseményeket mutatni is fogja. Csak nem fog frissülni újabb vételig.
2011. augusztus. 6. szombat-10:53 #25490deathrowwFelhasználóSzia.
Köszi ismét választ.Nagyon elgondolkodtam rajta,lehet hogy megveszem mielőtt a másikat eladom.
A magyarországi térképen mennyire működik ez a 3d-s domborzati és épületek megjelenítése vagy ez inkább a nyugat-európai térkép kiváltsága ?
Működés közben nem szokott akadozni a gép ?
Ha tmc dugót jelez a készülék automatikusan újratervezi az útvonalat ?
Köszi2011. augusztus. 6. szombat-12:09 #25491Pietro68Felhasználódeathroww Mondta
Szia.
Köszi ismét választ.Nagyon elgondolkodtam rajta,lehet hogy megveszem mielőtt a másikat eladom.
A magyarországi térképen mennyire működik ez a 3d-s domborzati és épületek megjelenítése vagy ez inkább a nyugat-európai térkép kiváltsága ?
Működés közben nem szokott akadozni a gép ?
Ha tmc dugót jelez a készülék automatikusan újratervezi az útvonalat ?
KösziA 3D-s domborzat abszolút jó. A fotorealisztikus épületek is megvannak. Ugyanazok, mint a Nokia OVImapban. A szürke kockaépületek a 40 premiumban vannak, a 70-esben nincsenek, mert ott egy jobb cityview megjelenés van, ami Magyarországra még nem készült el.
A gép nem szokott akadozni.
A TMC-nél be tudod állítani, hogy a gép maga tervezzen újra, vagy rád bízza, hogy el akarod-e kerülni az eseményt, vagy sem.2011. augusztus. 6. szombat-22:11 #25492totiFelhasználódeathroww Mondta
Sziasztok.
Válaszotokat előre is köszönömSzia, a termékek elérhetőségéről privatban tudok válaszolni.
Üdv Toti
2011. augusztus. 8. hétfő-17:33 #25494navigonFelhasználósziasztok!miért nem működik a navigon 4350max navigáciom tmc-je Magyarországon?M1,M0,M5 autópályán használom.valaki tud segíteni???
2011. augusztus. 8. hétfő-21:40 #25495Pietro68Felhasználónavigon Mondta
sziasztok!miért nem működik a navigon 4350max navigáciom tmc-je Magyarországon?M1,M0,M5 autópályán használom.valaki tud segíteni???
Hivatalosan csak az N40/70 premium készülékekben van magyar TMC. Nem hivatalosan a 4350max-ban is lehetne. Ez csak egy licenc kulcs kérdése.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.