MIo Spirit 6900 LM

Kezdőlap Fórumok Mio MIo Spirit 6900 LM

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Van egy Mio Spirit 6900 LM tipusú GPS-em vettem hozzá egy forgalom figyelő kiegészítő set-et amit hozzá kell kötni a gps-hez. Külföldről rendeltem ezt a kiegészítő set-et már mindent megpróbáltam de nem működik a forgalomfigyelő rendszere. Azt írja ki, hogy jelenleg nincs adatszolgáltatás vagy pedig azt hogy nem találja ezt a forgalomfigyelő kis kütyüt. Elvittem egy Mio szaküzeletbe ott is megpróbáltak vele mindent de nem működött nekik sem. A GPS tökéletesen működik csak ez a vacak nem. A szivargyújtóra kell rákötni a másik végén pedig egy csatlakozó van a GPS-hez. Azt javasolták, hogy titeket kérdezzelek meg ezzel kapcsolatosan. Vajon mi lehet itt a gond?
    Ennek a kis set-nek a tipusa: TMC accessory kit no:5420027508924.
    Ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban kérem üzenjen,

előre is köszi!

Adminisztrátor

Van egy Mio Spirit 6900 LM tipusú GPS-em vettem hozzá egy forgalom figyelő kiegészítő set-et amit hozzá kell kötni a gps-hez. Külföldről rendeltem ezt a kiegészítő set-et már mindent megpróbáltam de nem működik a forgalomfigyelő rendszere. Azt írja ki, hogy jelenleg nincs adatszolgáltatás vagy pedig azt hogy nem találja ezt a forgalomfigyelő kis kütyüt…

Szia!

Úgy látom ezt a készüléket eredetileg TMC vevő nélkül árulják itthon, amiből arra következtetek hogy erre készülékre nem biztos hogy érvényes a magyarországi TMC szolgáltatás elérése. Azaz hiába ismeri fel a TMC vevőt, eseményt license híján nem tud letölteni. Azt, hogy külföldön működik-e a rendszer, azt legközelebb Ausztriában fogod tudni kipróbálni (vagy nagyon közel a határhoz):
    http://eu.mio.com/hu_hu/spirit-6900-lm.htm

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszi a tanácsot Gyurci, utána fogok nézni!

Tucson.

Adminisztrátor

Köszi a tanácsot Gyurci, utána fogok nézni!

Szia, remélem nincs igazam!
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Nekem is sikerült beválasztanom egy Mio Spirit 6900 LM készüléket. Az nem lenne akkora baj, hogy a neten található leírásokban szereplő 3,5 mm-es jack és usb csatlakozó a készülék közelében sincs, nemhogy magán a készüléken. Az útvonaltervezés egy nyűg akár a készüléken, akár a számítógépen.
    A köztes célpontok beállításánál pl. az egérmutató minden elengedésénél köztes célpontot jelöl akkor is, ha az amonitoron kívülre esik. :D
    Több kilométer után találja meg a jelet, ezek után képes az ellenkező irányba navigálni. A vásárlásnál az élettartam térképfrissítéssel nyert, de nem érte meg megvenni. A töltője nem működik, az akku gyenge.
    Valószínűleg eladom egy ismeretlennek.
    WAYTEQ X980BT navigáció Sygic Európa térképpel közel 35000 Ft-ért megvehető. Azzal is így fogok járni? Vegyek inkább egy hajtogatós hagyományos térképet?

Adminisztrátor

Nekem is sikerült beválasztanom egy Mio Spirit 6900 LM készüléket. Az nem lenne akkora baj, hogy a neten található leírásokban szereplő 3,5 mm-es jack és usb csatlakozó a készülék közelében sincs, nemhogy magán a készüléken. Az útvonaltervezés egy nyűg akár a készüléken, akár a számítógépen. A köztes célpontok beállításánál pl. az egérmutató minden elengedésénél köztes célpontot jelöl akkor is, ha az amonitoron kívülre esik. :D Vegyek inkább egy hajtogatós hagyományos térképet?

Kedves Jani!

Én először elküldeném garanciális szervizbe, ha nem lesz jobb eladni azután is el tudod:

FIXIT Hungary Kft.

3526 Miskolc
    Szentpéteri kapu 80
    Mio Hot line:
    +36 19 994 626 vagy +36 40 101 711

A Wayteq 980 BT egy Sygic térképpel nem rossz választás, csak az a baja hogy a látszólag olcsóbb ár, később visszaüt. Legalábbis ha naprakész térképeket szeretnél. Inkább egy TomTom Start 25-öt ajánlanék, amelyhez élettartam térkép frissítés jár az árában, ami a legtöbb helyen 45 ezer forint.

A készülékről többet itt tudhatsz meg (Ha a TomTom-mal kapcsolatban kérdéseid lennének azokat is itt tudod feltenni):
    https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-via-es-start-keszulekek-kerdesek-es-valaszok/

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszönöm a gyors választ. Előbb megpróbálkozom a szervizzel.

Adminisztrátor

Köszönöm a gyors választ. Előbb megpróbálkozom a szervizzel.

Nagyon szívesen, és sok sikert!

Felhasználó

Üdvözlöm!

Vásároltam egy Mio 6900LM készüléket.
    Az lenne a kérdésem, hogy lehet menetközben
    a térképen láthatóvá tenni a POI-okat, mint más
    GPS-eken.
    Válaszát előre is köszönöm.

Adminisztrátor

Vásároltam egy Mio 6900LM készüléket. Az lenne a kérdésem, hogy lehet menet közben a térképen láthatóvá tenni a POI-okat, mint más GPS-eken. Válaszát előre is köszönöm.

Üdvözlöm!

Próbálja meg a 29 oldal közepén olvasható leírás szerint. Bár nem ugyanaz a készülék, de ugyanaz a sorozat:
    http://www.mysoft.hu/docs/Mio/Mio_Spirit_380_480_670_680.pdf

Üdvözlettel,
    Gy

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Mivel az Extrema Digital-nál vettük a készüléket, az ő garanciafutárjuk vitte el március 27-én. Tegnap hozták meg. Ígéretük ellenére nem új készüléket küldtek, hanem a régit. Ráadásul telepítő CD nélkül. Talán ezt pótolni fogják. Viszont a számítógépen ettől még nem tudom előre megtervezni az utat, mivel ugyan olyan gagyi az egész.

Adminisztrátor

Mivel az Extrem Digital-nál vettük a készüléket, az ő garanciafutárjuk vitte el március 27-én. Tegnap hozták meg. Ígéretük ellenére nem új készüléket küldtek, hanem a régit. Ráadásul telepítő CD nélkül. Talán ezt pótolni fogják. Viszont a számítógépen ettől még nem tudom előre megtervezni az utat, mivel ugyan olyan gagyi az egész.

Kedves Jani!

Sajnálom, akkor tényleg nem marad más mint az eladás. Bár ha megígérték az újat (és tudod hogy kivel beszélted meg), akkor talán lehetne futni még egy kört. Már csak azért is érdemes lenne, mert az újat eladni is jobban tudnád.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Visszaküldték a “javított” készüléket telepítő szoftver nélkül. Többször kértük a CD-t, mire azt állították, hogy átvettük már fuvarlevél bizonyítja. Kértem a fuvarlevél másolatát, nem tudták elküldeni. Levelet küldtem a Békéltető Testületnek, másnap írtak az Extreme Digitaltól, hogy mégsem küldték el a CD-t. Küldjük vissza a készüléket, visszautalják az árát. A szerviz úgy javított, hogy a garanciapapíron nincs nyoma.
    Tanulság: Ettől a webáruháztól ne rendeljen senki!

Adminisztrátor

Visszaküldték a “javított” készüléket telepítő szoftver nélkül. Többször kértük a CD-t, mire azt állították, hogy átvettük már fuvarlevél bizonyítja. Kértem a fuvarlevél másolatát, nem tudták elküldeni. Levelet küldtem a Békéltető Testületnek, másnap írtak az Extreme Digitaltól, hogy mégsem küldték el a CD-t. Küldjük vissza a készüléket, visszautalják az árát. A szerviz úgy javított, hogy a garanciapapíron nincs nyoma.Tanulság: Ettől a webáruháztól ne rendeljen senki!

Ha vissza utalták a készülék árát, akkor végül jól végződött, ugye? Köszönjük a tapasztalataid megosztását

14 bejegyzés megtekintése - 1-14 / 14
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás