Mio Spirit 7670 Truck

Kezdőlap Fórumok Mio Mio Spirit 7670 Truck

2 bejegyzés megtekintése - 16-17 / 17
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!
    Végül is a mio spirit 7670 lm truck győzött,csak kisebb fennakadásokba ütköztem…
    Beállítom az úticélt,ellindítom a navigációt.
    Ha rámegyek a forgalom menüpontra azt írja,hogy nem található forgalmi esemény az útvonalon,ellenőrizzem,hogy van a közelben szervizközpont…
    Mit tegyek?
    Nem működik a TMC funkciója vagy csak én nem tudom bekapcsolni?
    Vagy kölön kellene vennem egy tmc vevő antennát(elvileg tudja gyárilag a funkciót…)?
    Köszi a segítséget,üdv.

Adminisztrátor

Ha rámegyek a forgalom menüpontra azt írja,hogy nem található forgalmi esemény az útvonalon,ellenőrizzem,hogy van a közelben szervizközpont…

Szia!

Semmit nem kell tenned, amikor lefedett területre érsz akkor automatikusan megérkeznek az események. Referenciapont lehet Budapest, ha erre jársz. Menet közben rengeteg helyen lehet TMC jel az országban – de mégsem mindenütt, Pedig szól a Petőfi rádió.

https://navigyurci.hu/2010/04/19/tmc-frekvencia-terkep-utazoknak/

Üdv,
    Gyurci

2 bejegyzés megtekintése - 16-17 / 17
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás