Navigálás Laptoppal

Kezdőlap Fórumok A technikai kérdések megvitatása. Navigálás Laptoppal

5 bejegyzés megtekintése - 16-20 / 20
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdv.
    Tapasztolatom szerint a Mappoint vagy az Autoroute a legjobban használhato progi, gps-el természeretesen. A 2 progi szinte azonos, csak a garfikában térnek el egy picit egymástol. 2010-est le lehet töltögetni sok helyröl. Leggyengébb pontja a keresés, viszont jol kezelhetö, akár menet közben is. A legprofibb a Map end Guid, cimkeresésben pl nagyon jó, de mivel nagyon sokat tud, nehézkesebb a használata. Az Igo szép, de max kereséshez jó. Némely progi Truck változata nem jelent gyakorlati elönyt, mert amiket plusszban tudnak, alig számit a gyakorlatban. Ha még 1 “kis” gps is megy közben, az a tökéletes. A laptop az áttekintést adja, a kicsi nem enged hibázni. A laptop mellet szol még a sokféle használhatosága, pl netezhetünk vele a legtöbb Mekiböl bárhol Európában, meg ahol még szerencsénk van….
    Lajos

Adminisztrátor

@ feherel, Lajtsika Köszönjük!

Adminisztrátor

Szia(sztok)!

Map&Guide Truck Navigator-t nem kell a “kukába” rakni 30 nap múlva, hanem le kell tölteni a Clock Stopper nevű programot. Beállítod rajta a telepítés dátumát, vagy a telepítés és a licensz lejárta közti időt. Mielőtt indítanád a térképet, előtte a Clock Stoppert indítod. És láss csodát! Működik! :) Nekem is megvan, régóta így működik. Azt hozzá tenném, hogy – sok éves nemzetközi tapasztalat révén – én is a MapPoint-ot részesítem előnyben, de nem “fikáznék” semmi más programot, mert mindegyikben van valami pici jó. 

skinner01 Mondta

Hát nekem pedig sikerült szereznem egyet…PC verzió, 5.5.0.4_60

Egy ismerősömtől kaptam.Ez elméletileg egy éles verzió,de mivel nincs hozzá kulcsom,így 30 nap múlva “kuka”.

Ma is volt alkalmam vele navigálni.Az a nagy bajom ezzel a progival,hogy nem tudok vele általam kijelölt úton navigálni.

Sárszentmihály-Fohnsdorf volt a Start-Cél…Az elsődleges beállitásaimmal-18,75m hosszúság 4m magasság autópálya engedélyezve-M7 Maribor->Graz útvonalon tervezett.Másodlagossal,-szóló tgk,pálya nem engedélyezve,-a nyolcas úton vitt Rábafüzes felé,de viszont Ausztriába az autópályát kikerülve mindenféle dzsingabingán tervezett.Mindemellett a Mapfactor t n 9 a szerintem legoptimálisab 8-as út-Rábafüzes,ausztriában pedig A2-A9 útvonalon tervezett.

A Map&Guide-t már átböngésztem,az összes beállítás kipróbálgattam,de nem bírom sehogy sem optimalizálni.

Nem hiszem,hogy ekkora bakit követtek volna el a “gyártók”…Lehet,hogy csak a próbaverzió átka…? 

Felhasználó

Hurkagyurka Mondta

Szia(sztok)!

Map&Guide Truck Navigator-t nem kell a “kukába” rakni 30 nap múlva, hanem le kell tölteni a Clock Stopper nevű programot. Beállítod rajta a telepítés dátumát, vagy a telepítés és a licensz lejárta közti időt. Mielőtt indítanád a térképet, előtte a Clock Stoppert indítod. És láss csodát! Működik! :) Nekem is megvan, régóta így működik. Azt hozzá tenném, hogy – sok éves nemzetközi tapasztalat révén – én is a MapPoint-ot részesítem előnyben, de nem “fikáznék” semmi más programot, mert mindegyikben van valami pici jó. 

skinner01 Mondta

Hát nekem pedig sikerült szereznem egyet…PC verzió, 5.5.0.4_60

Egy ismerősömtől kaptam.Ez elméletileg egy éles verzió,de mivel nincs hozzá kulcsom,így 30 nap múlva “kuka”.

Ma is volt alkalmam vele navigálni.Az a nagy bajom ezzel a progival,hogy nem tudok vele általam kijelölt úton navigálni.

Sárszentmihály-Fohnsdorf volt a Start-Cél…Az elsődleges beállitásaimmal-18,75m hosszúság 4m magasság autópálya engedélyezve-M7 Maribor->Graz útvonalon tervezett.Másodlagossal,-szóló tgk,pálya nem engedélyezve,-a nyolcas úton vitt Rábafüzes felé,de viszont Ausztriába az autópályát kikerülve mindenféle dzsingabingán tervezett.Mindemellett a Mapfactor t n 9 a szerintem legoptimálisab 8-as út-Rábafüzes,ausztriában pedig A2-A9 útvonalon tervezett.

A Map&Guide-t már átböngésztem,az összes beállítás kipróbálgattam,de nem bírom sehogy sem optimalizálni.

Nem hiszem,hogy ekkora bakit követtek volna el a “gyártók”…Lehet,hogy csak a próbaverzió átka…? 

Szia

Honnan tudnám leszedni ezt a clock stopper progit? Ez más progihoz is jó,vagy kimondottan csak ehhez?

Adminisztrátor

A MapFactor ingyenes változatának legális elindítása (telepítés után kódot kér) Windows-os számítógépen (laptopon):
    http://forum.mapfactor.com/discussion/3014/why-does-navigator-free-12-windows-version-require-a-product-key-when-started/p1

5 bejegyzés megtekintése - 16-20 / 20
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás