Prestigio Geovision 7777 gyári iGO térképfrissítés

Kezdőlap Fórumok Prestigio Prestigio Geovision 7777 gyári iGO térképfrissítés

9 bejegyzés megtekintése - 16-24 / 24
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Szia Gyurci!

Rászántam magam (meg pénzt is), és frissítettem a GV7777 Magyarország térképét a 2014.Q1 verzióra. Érdekesek, ezért megosztanám a tapasztalatokat. Előtte levelezgettem a Naviextras Támogatással arról, hogy a honlapjukon pontosan ugyanazok az adatok vannak ehhez a térképhez, akkor is ha a GV7777-tel lépek be (ami ugye csakis HERE térképeket fogad), és akkor is amikor a CNS Globe HD-val (amin meg alapból csak TopMap térképek vannak). Azt a választ kaptam, hogy két külön térképük van azonosnak látszó adatokkal, és én a licencemnek megfelelő térképet fogom kapni.
    Lebonyolódott a vásárlás (szerencsére gond nélkül), és a következők jelentek meg az eszközömön:
    Térkép: 2014.03 NNG
    POI: 2014.03 NNG
    Rich POI: 2013.09 TOPMAP

Amúgy egy éves frissítéssel vettem, kíváncsi vagyok mennyi verzió fér ebbe bele.

Vettem ezen kívül 3D látványosságot és 3D épületeket, ezek 2012 illetve 2011 verziójú NNG gyártmányok.
    Nem kommentálnám, ez van.

Üdv, OldMike

Adminisztrátor

Azt a választ kaptam, hogy két külön térképük van azonosnak látszó adatokkal, és én a licencemnek megfelelő térképet fogom kapni. Lebonyolódott a vásárlás (szerencsére gond nélkül), és a következők jelentek meg az eszközömön:

Térkép: 2014.03 NNG
    POI: 2014.03 NNG
    Rich POI: 2013.09 TOPMAP

Amúgy egy éves frissítéssel vettem, kíváncsi vagyok mennyi verzió fér ebbe bele.

Szia OldMike!

Gratulálok, új TopMap térkép, az már döfi! :)
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Amit kérdeznék csak részlegesen kapcsolódik a térkép témához, és remélem nem warez.
    Úgy tudom, hogy az androidos Primo is tudna valamiféle TMC funkciót, mobilneten a webről összegyűjtött információkkal. Valóban van ilyen, és mi kellene hozzá? Nálam a Primo-ban van egy olyan lehetőség hogy Helyi keresés (Google), de az előfizetési kódot kér, ami nekem nincs, és nem is tudom hogy hol kellene beszereznem.

Köszi
    (old) Mike

Adminisztrátor

Amit kérdeznék csak részlegesen kapcsolódik a térkép témához, és remélem nem warez.
    Úgy tudom, hogy az androidos Primo is tudna valamiféle TMC funkciót, mobilneten a webről összegyűjtött információkkal. Valóban van ilyen, és mi kellene hozzá? Nálam a Primo-ban van egy olyan lehetőség hogy Helyi keresés (Google), de az előfizetési kódot kér, ami nekem nincs, és nem is tudom hogy hol kellene beszereznem.

Szia OldMike!

Az amire gondolsz, az a Trafficnav által nyújtott TMC szolgáltatás interneten “fogható” kiterjesztése. Fizetős szolgáltatás, in-app-ként vásárolhatod meg a (saját) primo-ban lévő áruházból. Azonban csak akkor, hogyha ott létezik ez a lehetőség.

Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

Ezt a lehetőséget láttad már?
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/11/geo7777_tmc.png

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!
    Eddig még nem gondoltam rá, de most megnéztem a TMC menüpontot. Én csak három lehetőséget látok ott: TrafficNav online csak Törökországra van, van még Navteq online Ukrajnára, és egy Here RDS Oroszországra. Holnap megpróbálom csatlakoztatott készülékkel a Toolbox-on is, de nem hinném hogy más eredményt adna.
    Ez a Primo-ban lévő áruház (elnézést a kifejezésért) de nekem “kínai”-ul hangzik. Nem rémlik, hogy a Primo-n belül láttam volna ilyesmit. Van ugyan egy frissítések menüpont, de ott egy üres oldalon csak annyit ír, hogy Androidos eszköz, és nem történik semmi.
    Üdv: Mike

(Ui: csak érdekesség – ha már ott jártam – Törökországra (de csak arra) már 2014. 3. negyedévi térkép kapható)

Adminisztrátor

Eddig még nem gondoltam rá, de most megnéztem a TMC menüpontot. Én csak három lehetőséget látok ott: TrafficNav online csak Törökországra van, van még Navteq online Ukrajnára, és egy Here RDS Oroszországra. Holnap megpróbálom csatlakoztatott készülékkel a Toolbox-on is, de nem hinném hogy más eredményt adna… …érdekesség – ha már ott jártam – Törökországra (de csak arra) már 2014. 3. negyedévi térkép kapható)

Szia!

– Akkor nincs több ötletem.
    – 2014 3. negyedévi, avagy a 4014.03-as verzió?
    https://navigyurci.hu/2014/08/03/topmap-2014-03-as-verzioja-mi-valtozott-a-terkepen/

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Ahogy vártam, a Toolbox-on sincs más. Csak kíváncsiságból megnéztem egy másik legális androidos Primo eszköz (Navon Platinum Explorer 7) lehetőségeit, az a TMC-re abszolút semmit sem kínál fel. Szerintem ezek a portolós gyártók nem veszik meg a licencet.

A törökországi dátum nem tévedés, valóban 3. negyedév-et írnak, az összes többi országnál meg 1. negyedévet. De mit akarunk frissebbet, mikor a mi 1. negyedévünk is csak augusztus közepén jött meg.

Szerintem az én egy éves frissítési előfizetésembe talán még egy frissítés benézhet :(

Üdv, Mike

Adminisztrátor

Szia!

Ez csupa rossz hír! :(
    Üdv:
    Gyurci

9 bejegyzés megtekintése - 16-24 / 24
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás