Prestigio Geovision 7777 gyári iGO térképfrissítés
Címkézve: 7777, geovision, map update, prestigo, térképfrissítés
- This topic has 23 hozzászólás, 2 résztvevő, and was last updated 11 years, 10 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. augusztus. 28. csütörtök-07:03 #30907
GyurciAdminisztrátorAzt a választ kaptam, hogy két külön térképük van azonosnak látszó adatokkal, és én a licencemnek megfelelő térképet fogom kapni. Lebonyolódott a vásárlás (szerencsére gond nélkül), és a következők jelentek meg az eszközömön:
Térkép: 2014.03 NNG
POI: 2014.03 NNG
Rich POI: 2013.09 TOPMAPAmúgy egy éves frissítéssel vettem, kíváncsi vagyok mennyi verzió fér ebbe bele.
Szia OldMike!
Gratulálok, új TopMap térkép, az már döfi! :)
Üdv:
Gyurci2014. november. 1. szombat-08:59 #31446OldMike
FelhasználóSzia Gyurci!
Amit kérdeznék csak részlegesen kapcsolódik a térkép témához, és remélem nem warez.
Úgy tudom, hogy az androidos Primo is tudna valamiféle TMC funkciót, mobilneten a webről összegyűjtött információkkal. Valóban van ilyen, és mi kellene hozzá? Nálam a Primo-ban van egy olyan lehetőség hogy Helyi keresés (Google), de az előfizetési kódot kér, ami nekem nincs, és nem is tudom hogy hol kellene beszereznem.Köszi
(old) Mike2014. november. 1. szombat-09:19 #31530
GyurciAdminisztrátorAmit kérdeznék csak részlegesen kapcsolódik a térkép témához, és remélem nem warez.
Úgy tudom, hogy az androidos Primo is tudna valamiféle TMC funkciót, mobilneten a webről összegyűjtött információkkal. Valóban van ilyen, és mi kellene hozzá? Nálam a Primo-ban van egy olyan lehetőség hogy Helyi keresés (Google), de az előfizetési kódot kér, ami nekem nincs, és nem is tudom hogy hol kellene beszereznem.Szia OldMike!
Az amire gondolsz, az a Trafficnav által nyújtott TMC szolgáltatás interneten “fogható” kiterjesztése. Fizetős szolgáltatás, in-app-ként vásárolhatod meg a (saját) primo-ban lévő áruházból. Azonban csak akkor, hogyha ott létezik ez a lehetőség.
Üdv:
Gyurci2014. november. 1. szombat-09:28 #31532
GyurciAdminisztrátorAmit kérdeznék csak részlegesen kapcsolódik a térkép témához, és remélem nem warez.
Úgy tudom, hogy az androidos Primo is tudna valamiféle TMC funkciót, mobilneten a webről összegyűjtött információkkal. Valóban van ilyen, és mi kellene hozzá? Nálam a Primo-ban van egy olyan lehetőség hogy Helyi keresés (Google), de az előfizetési kódot kér, ami nekem nincs, és nem is tudom hogy hol kellene beszereznem.Ezt a lehetőséget láttad már?
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/11/geo7777_tmc.pngÜdv:
Gyurci2014. november. 1. szombat-19:29 #31552OldMike
FelhasználóSzia!
Eddig még nem gondoltam rá, de most megnéztem a TMC menüpontot. Én csak három lehetőséget látok ott: TrafficNav online csak Törökországra van, van még Navteq online Ukrajnára, és egy Here RDS Oroszországra. Holnap megpróbálom csatlakoztatott készülékkel a Toolbox-on is, de nem hinném hogy más eredményt adna.
Ez a Primo-ban lévő áruház (elnézést a kifejezésért) de nekem “kínai”-ul hangzik. Nem rémlik, hogy a Primo-n belül láttam volna ilyesmit. Van ugyan egy frissítések menüpont, de ott egy üres oldalon csak annyit ír, hogy Androidos eszköz, és nem történik semmi.
Üdv: Mike(Ui: csak érdekesség – ha már ott jártam – Törökországra (de csak arra) már 2014. 3. negyedévi térkép kapható)
2014. november. 1. szombat-22:32 #31553
GyurciAdminisztrátorEddig még nem gondoltam rá, de most megnéztem a TMC menüpontot. Én csak három lehetőséget látok ott: TrafficNav online csak Törökországra van, van még Navteq online Ukrajnára, és egy Here RDS Oroszországra. Holnap megpróbálom csatlakoztatott készülékkel a Toolbox-on is, de nem hinném hogy más eredményt adna… …érdekesség – ha már ott jártam – Törökországra (de csak arra) már 2014. 3. negyedévi térkép kapható)
Szia!
– Akkor nincs több ötletem.
– 2014 3. negyedévi, avagy a 4014.03-as verzió?
https://navigyurci.hu/2014/08/03/topmap-2014-03-as-verzioja-mi-valtozott-a-terkepen/Üdv:
Gyurci2014. november. 2. vasárnap-17:30 #31567OldMike
FelhasználóSzia!
Ahogy vártam, a Toolbox-on sincs más. Csak kíváncsiságból megnéztem egy másik legális androidos Primo eszköz (Navon Platinum Explorer 7) lehetőségeit, az a TMC-re abszolút semmit sem kínál fel. Szerintem ezek a portolós gyártók nem veszik meg a licencet.
A törökországi dátum nem tévedés, valóban 3. negyedév-et írnak, az összes többi országnál meg 1. negyedévet. De mit akarunk frissebbet, mikor a mi 1. negyedévünk is csak augusztus közepén jött meg.
Szerintem az én egy éves frissítési előfizetésembe talán még egy frissítés benézhet :(
Üdv, Mike
2014. november. 3. hétfő-10:50 #31568
GyurciAdminisztrátorSzia!
Ez csupa rossz hír! :(
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.