T-Mobile Pulse root.

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse T-Mobile Pulse root.

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 30
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Hozzávalók:

Fontos figyelmeztetés: a romfrissítéssel könnyedén használhatatlanná tudod tenni a készülékedet. Mellesleg a rootolás garanciavesztéssel is jár. A szerző semmilyen felelősséget nem vállal a semmilyen szoftveres, vagy hardveres hibáért, ami a készülékeden történt!

Én az 1.5-ös változatot használtam.

http://dl.7007.co.uk/android/modaco/pulse/boot/1.5-pulse-superboot.zip

Az 1.5.2-t használtam.

http://dl.7007.co.uk/android/modaco/pulse/recovery/1.5.2-pulse-amonrarecovery.zip

Az 1.2-es Vanilla romot használom.

http://dl.7007.co.uk/android/modaco/pulse/normal/update-pulse-u8230edition-1.2-core-signed.zip

Adminisztrátor

Itt megbeszélhetjük.

Adminisztrátor

…és persze a hivatalos decemberi frissítés:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites

Felhasználó

Üdv!

Egy kis segítségre volna szükségem a következőkben:

A készülékem sokkal lassabb a decemberi frissítés óta, mint azelőtt… 35Mb szabad hely van rajta.

Sokszor segített, ha a applications-ban töröltem a programok cache-ét, de egyszer a nagy lelkesedésben töröltem véletlenül pár  data-t is… :) Ezután olyan, hogy data synchronization nem létezik mondván, hogy nincs server beállítva. A furfang ott van, hogy nem is tudom beállítani! Elkezd kommunikálni a gmail serverrel, de egy idő után leáll eredmény nélkül. Mi okozhatja ezt és mi a megoldása?

Arról már csak említést teszek, hogy a decemberi frissítés óta a google maps-en a my location folyamatosan pakisztán… :)

Előre is köszönöm a segítséget!

Adminisztrátor

Szia elaDni.

Én mindent lementenék, a szoftvereket az Astro fájlkezelővel tudod, az adataidat a MyBackup, vagy a Spritebackup programmal. Amikor minden el van mentve, csinálnék egy Factory resetet a készüléken.

Menü/Settings/SD Card &Phone Storage/Factory Data Reset

Szerintem az újraindulás után megkerül a törölt fájl.

Felhasználó

Köszönöm a gyors választ! A baj az, hogy a market sem enged letölteni ha nincs beállítva a gmail-es fiók, így az említett programokat nem tudom megszerezni. No mind1, ettől függetlenül kipróbálom. De ha már így benne vagyunk, ajánlanád a lassúság megoldásaként a rootolást? :)

Adminisztrátor

Market nélkül elég nehéz elérni ezeket a programokat. Sok menteni valód van? A MoDaCo-s rommal nekem lényegesen gyorsabb lett a készülékem. Viszont beszéltem olyan felhasználóval is, aki a decemberi frissítésre esküszik. 

Felhasználó

Gyurci MondtaMarket nélkül elég nehéz elérni ezeket a programokat. Sok menteni valód van? A MoDaCo-s rommal nekem lényegesen gyorsabb lett a készülékem. Viszont beszéltem olyan felhasználóval is, aki a decemberi frissítésre esküszik. 

Nem, szerencsére még elég új a készülék, uh nem sok veszteni valóm volt. A factory reset megoldotta a problémát, most minden remek, köszönöm az ötletet! Sajnos most már kitörölhetetlenül mocorog a fejemben a MoDaCo-ra való átállás… Talán még egy kicsit érlelem a gondolatot és belevágok. Ez esetben biztosan fogom kérni a segítségedet! :) Jó lenne egy olyan leírás is, ahol mint a hülyegyerekeknek, lépésről lépésre van elírva a frissítés menete! Ha véletlenül van türelmed egy ilyen leíráshoz, annak biztosan sokan örülnének! :) üdv

Felhasználó

Ja és a Factory Reset után is pakisztán a my location! :) Nem értem…

Adminisztrátor

Örülök, hogy megoldódott a probléma. Most itt az alkalom, hogy a legfontosabb programokat letöltsd a Marketből, és az Astro segítségével készíts ezekről egy backupot. Így legközelebb már meglesznek a programok. :)

A MyLocation-höz engedélyezni kell a Google-nek hogy láthassa (megoszthassa) a poziciódat. Először engedélyezed az adatforgalmat a telefonon, azután elindítod a gps vevőt, majd a Google Maps térképet. Ezután Menu/Latitude//Privacy/Detect your location. Ezután már a saját helyzetedet fogod látni a térképen. :)

Adminisztrátor

Helló!

Nos végül sikerült megoldanom a gondomat, rendben elindult a készülék, de nem nagyon jött be az a rom, amit próbáltam (http://www.romraid.com/paul/pu…..signed.zip), ezért visszatettem az eredetit. Az volt a gond, hogy elég sok műveletre hibát dobott, és ilyenkor csak close és a program restart segített. Tudsz esetleg olyan romot ajánlani, ami kevésbé hibásan működik, teljesértékűen használható? Vagy érdemes inkább megvárni a 2.0-s frissítést?

Feltettem a decemberi frissítést is, de azóta a hangot még nem volt lehetőségem tesztelni. Remélem megoldotta a hibát, és a túloldalon már szépen fogják hallani a hangomat :)

Üdv,

W

Adminisztrátor

Szia Wopi.

Most készítem, illetve rendezem cikkbe a Magyar útmutatót, amely alapján talán könnyebb lesz telepíteni a frissítést. Melyik decemberi frissítést tetted fel? A T-Mobile által kiadottat, vagy a MoDaCo-s változatot? Ha az utóbbit, akkor úgy néz ki, hogy a gyári update-re nem megy fel hiba nélkül a Paul által készített Vanilla szoftver…

Ezért a cikkben már a MoDaCo-s változatot fogom ajánlani, azoknak mindenképpen akik MoDaCo-s romot is akarnak használni a készüléken.

A hang nekem nem javult meg, viszont alaplapot, és mikrofont cseréltek a telefonban. Szurkolok, hogy neked elég legyen a szoftverfrissítés. :)

Üdv: Gyurci

Adminisztrátor

Jut eszembe. A Programok/Quick boot/Recovery menüben találsz egy Wipe funkciót. Csinálj egy Wipe/data/factory resetet, és a hibaüzenetek megszűnnek! :)

Felhasználó

Szia!

Rendben, bár csak este tudom letesztelni, de megpróbálom :) Remélem hoz eredményt, mert a sebességgel tényleg nem volt gond. Illetve várom a 2.0-t… :)

Majd írom a tapasztalatokat!

W

Adminisztrátor

Szia.

Remélem így már jó lesz. :)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 30
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás