T-Mobile Pulse root.

Kezdőlap Fórumok T-Mobile Pulse T-Mobile Pulse root.

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 30
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Feltettem az új 1,7et. Eddig tökéletes! :)

Adminisztrátor

Király! :)

Felhasználó

Szia Gyurci!

Nem idevág teljesen, de privátba nem akartalak zavarni! Szeretnék kérni! /Persze egy kicsit félve! :)/

Nem lenne kedved egyszer írni egy cikket a memokártya particionálásáról? Mert sehogy sem tudom megcsinálni! /Recoveryben sem!/

És sajna elfogy mindig a hely a telón!

Örök hálám!

Adminisztrátor

Holnap megírom! :)

Adminisztrátor

Sziasztok!

Szeretném a segitségeteket kérni!?Valaki leirná azoknak a programoknak a nevét amitöl “teljes” lesz a készülék,
    ugyanis se videot se irádió,se képeket nem tud megjeleniteni a “Fapados Trémobilos r
    om”.
    A Marketban meg halál végig próbálgatni melyik -milyen. :-)
    Ja és képeken látom mindenki HERO-Témát használ,én letőltöttem de hiába telepitem sehogy se lehet megtalálni vagy beállitani.
    Skype meg egyenesen nincs is marketban?

Köszi ha tudtok valamit!

Adminisztrátor

Szia.

Mentéshez a SpriteBackupot használom, fájlkezelésre és a programok mentésére az Astro fájlkezelőt. Az Excel, Word és PDF fájlok olvasására a Documents to Go-t, QR kód olvasására a Barcode Scannert. MSN-IM+, Skype-Skype (igen van a Marketben!), Twitter-Twidroid, Facebokok-Facebook.

Az adatforgalom mérésére a NetCountert, a zenék felismerésére a Shazam programot. Video (mp4) lejátszására  Video Playert, és a programok bezárására a TasKillert.

Üdv:

Gyurci

Felhasználó

Gyurci Mondta

…és persze a hivatalos decemberi frissítés:

http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites

Gyurci csak egy buta kérdés!

Nem lehet megoldani hogy megtartsam a gyári2.1 ROMot és mégis lehessen az SDre telepiteni?

Adminisztrátor

@ andreasz_1 SD kártyára telepíteni, csak custom rom alól lehet.

Felhasználó

Hello!

Kis segítséget szeretnék kérni :S Nem rég vettem a készüléket és rögtön fel is raktam rá a 2.1-es frissítést. De kissé elveszítettem a fonalat a rootolást tekintve :S először leszedtem az amonra-t beírtam ezt 'fastboot-windows.exe boot recovery-RA-pulse-v1.5.2.img' szépen el is indult, de kiírta ezt a hibaüzenetet:

E: Can't find MISC:
    E: Can't mount CACHE:recovery/command
    E: Can't
    find MISC:

emiatt inkább nem kockáztattam és kiléptem belőle. Több oldalon azt találtam, hogy ez akkor van, ha alacsony az akku szint, nekem 97%ig volt feltöltve.

Aztán itt az oldalon volt egy útmutató, h letölteni a superboot-ot (1.5-nél újabbat nem találtam) és amonra (1.5.2)

install-superboot-windows.bat

install-recovery-windows.bat

elindítottam őket sorban, de nem az a kép fogadott ami az oldalon van ehhez a lépéshez feltöltve: a kék képernyőn nem jelenik meg az OKAY rész, illetve a serial: unknown rész alatt nekem kezdésből vannak még sorok: ptn 0 name='boot' start=304 len=20 és még 5 ilyen sor.

Mi lehet a gond? :S Mit lehet tenni? (Bocs, ha már volt ilyen kérdés és rá válasz, de nem találtam meg)

Adminisztrátor

Szia.

AmonRA-Recovery (1.5.2): Letöltés után a pc-n kicsomagolod, usb-n csatlakoztatod a telefont, és elindítod az “install-recovery-windows.bat” fájlt. A 2.1-es rom-nál, már nem jelennek meg az OKAY feliratok. Miután ezzel megvagy, akku ki-akku be, Amonra elindít menü+piros gomb+power), és particionálod az sd-t (swap=0, Ext=512),

/2010/02/12/sd-kartya-particionalasa-a-pulsen-egy-kis-segitseg-a-baratoktol/

majd a letöltött custom romot a particionált kártyára másolod, és onnan indítod el (Flash zip from sd card).

Sok sikert.

Felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Kissé döcögősen, de végül sikerült megcsinálni.

Adminisztrátor

@ vialpando Nagyon szívesen!

Adminisztrátor

van egy pár rom amit sehogy nem tudok felrakni. install közben az alábbi hibaüzeneteket írja:
    writing BOOT
    E: Error finishing BOOT
    E: Failure at line 384:
    write_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:
    installation aborted.

ez miért van?

Adminisztrátor

Tiszteletem!
    engem az érdekelne, h a 2.1-et hogyan lehet rootolni

Adminisztrátor

@ credit Ha jól emlékszem a decemberi frissítés a vízválasztó, azután pedig már ez a variáció kell:
    https://navigyurci.hu/2010/10/20/t-mobile-pulse-custom-rom-telepitese/

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 30
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás