T-Mobile Pulse root.
Kezdőlap › Fórumok › T-Mobile Pulse › T-Mobile Pulse root.
- This topic has 29 hozzászólás, 7 résztvevő, and was last updated 13 years, 8 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. január. 12. kedd-16:13 #24128
wopi
FelhasználóFeltettem az új 1,7et. Eddig tökéletes! :)
2010. január. 12. kedd-16:22 #24129Gyurci
AdminisztrátorKirály! :)
2010. január. 19. kedd-18:32 #24136chus
FelhasználóSzia Gyurci!
Nem idevág teljesen, de privátba nem akartalak zavarni! Szeretnék kérni! /Persze egy kicsit félve! :)/
Nem lenne kedved egyszer írni egy cikket a memokártya particionálásáról? Mert sehogy sem tudom megcsinálni! /Recoveryben sem!/
És sajna elfogy mindig a hely a telón!
Örök hálám!
2010. február. 11. csütörtök-18:51 #24202Gyurci
AdminisztrátorHolnap megírom! :)
2010. február. 24. szerda-18:39 #24226Törölt Felhasználó
AdminisztrátorSziasztok!
Szeretném a segitségeteket kérni!?Valaki leirná azoknak a programoknak a nevét amitöl “teljes” lesz a készülék,
ugyanis se videot se irádió,se képeket nem tud megjeleniteni a “Fapados Trémobilos r
om”.
A Marketban meg halál végig próbálgatni melyik -milyen. :-)
Ja és képeken látom mindenki HERO-Témát használ,én letőltöttem de hiába telepitem sehogy se lehet megtalálni vagy beállitani.
Skype meg egyenesen nincs is marketban?Köszi ha tudtok valamit!
2010. február. 24. szerda-19:34 #24227Gyurci
AdminisztrátorSzia.
Mentéshez a SpriteBackupot használom, fájlkezelésre és a programok mentésére az Astro fájlkezelőt. Az Excel, Word és PDF fájlok olvasására a Documents to Go-t, QR kód olvasására a Barcode Scannert. MSN-IM+, Skype-Skype (igen van a Marketben!), Twitter-Twidroid, Facebokok-Facebook.
Az adatforgalom mérésére a NetCountert, a zenék felismerésére a Shazam programot. Video (mp4) lejátszására Video Playert, és a programok bezárására a TasKillert.
Üdv:
Gyurci
2010. június. 27. vasárnap-11:27 #24560Endre
FelhasználóGyurci Mondta
…és persze a hivatalos decemberi frissítés:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites
Gyurci csak egy buta kérdés!
Nem lehet megoldani hogy megtartsam a gyári2.1 ROMot és mégis lehessen az SDre telepiteni?
2010. június. 28. hétfő-11:07 #24565Gyurci
Adminisztrátor@ andreasz_1 SD kártyára telepíteni, csak custom rom alól lehet.
2010. július. 25. vasárnap-14:03 #24662vialpando
FelhasználóHello!
Kis segítséget szeretnék kérni :S Nem rég vettem a készüléket és rögtön fel is raktam rá a 2.1-es frissítést. De kissé elveszítettem a fonalat a rootolást tekintve :S először leszedtem az amonra-t beírtam ezt 'fastboot-windows.exe boot recovery-RA-pulse-v1.5.2.img' szépen el is indult, de kiírta ezt a hibaüzenetet:
E: Can't find MISC:
E: Can't mount CACHE:recovery/command
E: Can't
find MISC:emiatt inkább nem kockáztattam és kiléptem belőle. Több oldalon azt találtam, hogy ez akkor van, ha alacsony az akku szint, nekem 97%ig volt feltöltve.
Aztán itt az oldalon volt egy útmutató, h letölteni a superboot-ot (1.5-nél újabbat nem találtam) és amonra (1.5.2)
install-superboot-windows.bat
install-recovery-windows.bat
elindítottam őket sorban, de nem az a kép fogadott ami az oldalon van ehhez a lépéshez feltöltve: a kék képernyőn nem jelenik meg az OKAY rész, illetve a serial: unknown rész alatt nekem kezdésből vannak még sorok: ptn 0 name='boot' start=304 len=20 és még 5 ilyen sor.
Mi lehet a gond? :S Mit lehet tenni? (Bocs, ha már volt ilyen kérdés és rá válasz, de nem találtam meg)
2010. július. 26. hétfő-10:48 #24664Gyurci
AdminisztrátorSzia.
AmonRA-Recovery (1.5.2): Letöltés után a pc-n kicsomagolod, usb-n csatlakoztatod a telefont, és elindítod az “install-recovery-windows.bat” fájlt. A 2.1-es rom-nál, már nem jelennek meg az OKAY feliratok. Miután ezzel megvagy, akku ki-akku be, Amonra elindít menü+piros gomb+power), és particionálod az sd-t (swap=0, Ext=512),
/2010/02/12/sd-kartya-particionalasa-a-pulsen-egy-kis-segitseg-a-baratoktol/
majd a letöltött custom romot a particionált kártyára másolod, és onnan indítod el (Flash zip from sd card).
Sok sikert.
2010. július. 26. hétfő-19:40 #24667vialpando
FelhasználóNagyon szépen köszönöm a segítséget! Kissé döcögősen, de végül sikerült megcsinálni.
2010. július. 28. szerda-16:22 #24681Gyurci
Adminisztrátor@ vialpando Nagyon szívesen!
2010. október. 2. szombat-23:41 #24892Törölt Felhasználó
Adminisztrátorvan egy pár rom amit sehogy nem tudok felrakni. install közben az alábbi hibaüzeneteket írja:
writing BOOT
E: Error finishing BOOT
E: Failure at line 384:
write_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:
installation aborted.ez miért van?
2011. október. 11. kedd-12:27 #25621Törölt Felhasználó
AdminisztrátorTiszteletem!
engem az érdekelne, h a 2.1-et hogyan lehet rootolni2011. október. 11. kedd-13:00 #25622Gyurci
Adminisztrátor@ credit Ha jól emlékszem a decemberi frissítés a vízválasztó, azután pedig már ez a variáció kell:
https://navigyurci.hu/2010/10/20/t-mobile-pulse-custom-rom-telepitese/ - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.