Tanács speciális felhasználású gps vásárlásához (futár)
Kezdőlap › Fórumok › Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? › Tanács speciális felhasználású gps vásárlásához (futár)
- This topic has 21 hozzászólás, 4 résztvevő, and was last updated 8 years, 5 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2016. december. 13. kedd-20:03 #36998
Gyurci
AdminisztrátorÚj vagyok az oldalon, és éppen az ebben a szálban eredetileg megfogalmazott igényem lenne nekem is, miközben 2016-ot (lassan már 2017-et) írunk. Ma melyik készüléket ajánlanátok “futár” célra?
Szia Gábor, üdv nálunk!
Pontosan milyen igényeid lennének?
– Több köztespont
– Címek sorrendbe randezése
– Kedvencek felvétele
– ?Üdv,
Gyurci
ui: a múltkor a Totalcar oldalán olvastam hasonló kérdést, de ott válasz nélkül maradt.2016. december. 14. szerda-11:05 #37001Gyurci
AdminisztrátorPróba
2016. december. 14. szerda-13:03 #37003Zsolto
AdminisztrátorGábor, úgy látom, futárkodáshoz kéne, mennyit szánsz rá, és mekkora méretűt szeretnél?
2016. december. 15. csütörtök-10:21 #37005saga2
FelhasználóAz igényeim a következők lennének:
– Több köztespont,
– A megadott címek sorrendbe rendezése (automatikusan pl. a legrövidebb útvonal alapján),
– Kedvencek felvétele,
– Élettartam frissítés,
– Normális (min. 5″) kijelző,
– Beszerezhető legyen a készülék,
– A mennyit szánok rá kérdés megválaszolása előtt még egy kérdés, létezik-e egyáltalán az elvárásoknak megfelelő készülék?Köszönöm!
2016. december. 16. péntek-07:03 #37008Gyurci
AdminisztrátorAz igényeim a következők lennének:
– Több köztespont,
– A megadott címek sorrendbe rendezése (automatikusan pl. a legrövidebb útvonal alapján),
– Kedvencek felvétele,
– Élettartam frissítés,
– Normális (min. 5″) kijelző,
– Beszerezhető legyen a készülék, – A mennyit szánok rá kérdés megválaszolása előtt még egy kérdés, létezik-e egyáltalán az elvárásoknak megfelelő készülék?Az igényeid szerint, egy iGO8-as szoftvert futtató készülék lenne jó. Az általad leírt összes opciót tudja (az élettartam frissítés a gyenge pont), emiatt csak egy olyan gyártót tudok, amely rendelkezik ilyen készülékkel és szoftverrel, ez a Navon.
…edigital.hu/navigacios-keszulek/navon-n760-plus-navigacio-igo8-teljes-europa-terkep-45-orszag-elettartam-frissites-p221476?gclid=CjwKEAiAm8nCBRD7xLj-2aWFyz8SJAAQNalafAAj_yRBH9yMX8UyphoiVWAGpQRaUjtC8-OdgpazaBoCESPw_wcB
Mielőtt megvennéd a készüléket, előtte mindenképpen próbáld ki és nézz körbe a fórumokon…
Üdv,
Gyurci2016. december. 17. szombat-12:27 #37018saga2
FelhasználóKöszi az infókat!
2016. december. 19. hétfő-03:49 #37020Gyurci
AdminisztrátorNagyon szívesen!
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.