Tanács speciális felhasználású gps vásárlásához (futár)

Kezdőlap Fórumok Mi kell hozzá (melyiket vegyem)? Tanács speciális felhasználású gps vásárlásához (futár)

7 bejegyzés megtekintése - 16-22 / 22
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Új vagyok az oldalon, és éppen az ebben a szálban eredetileg megfogalmazott igényem lenne nekem is, miközben 2016-ot (lassan már 2017-et) írunk. Ma melyik készüléket ajánlanátok “futár” célra?

Szia Gábor, üdv nálunk!

Pontosan milyen igényeid lennének?

– Több köztespont
    – Címek sorrendbe randezése
    – Kedvencek felvétele
    – ?

Üdv,
    Gyurci
    ui: a múltkor a Totalcar oldalán olvastam hasonló kérdést, de ott válasz nélkül maradt.

Adminisztrátor

Próba

Adminisztrátor

Gábor, úgy látom, futárkodáshoz kéne, mennyit szánsz rá, és mekkora méretűt szeretnél?

Felhasználó

Az igényeim a következők lennének:

– Több köztespont,
    – A megadott címek sorrendbe rendezése (automatikusan pl. a legrövidebb útvonal alapján),
    – Kedvencek felvétele,
    – Élettartam frissítés,
    – Normális (min. 5″) kijelző,
    – Beszerezhető legyen a készülék,
    – A mennyit szánok rá kérdés megválaszolása előtt még egy kérdés, létezik-e egyáltalán az elvárásoknak megfelelő készülék?

Köszönöm!

Adminisztrátor

Az igényeim a következők lennének:
    – Több köztespont,
    – A megadott címek sorrendbe rendezése (automatikusan pl. a legrövidebb útvonal alapján),
    – Kedvencek felvétele,
    – Élettartam frissítés,
    – Normális (min. 5″) kijelző,
    – Beszerezhető legyen a készülék, – A mennyit szánok rá kérdés megválaszolása előtt még egy kérdés, létezik-e egyáltalán az elvárásoknak megfelelő készülék?

Az igényeid szerint, egy iGO8-as szoftvert futtató készülék lenne jó. Az általad leírt összes opciót tudja (az élettartam frissítés a gyenge pont), emiatt csak egy olyan gyártót tudok, amely rendelkezik ilyen készülékkel és szoftverrel, ez a Navon.

…edigital.hu/navigacios-keszulek/navon-n760-plus-navigacio-igo8-teljes-europa-terkep-45-orszag-elettartam-frissites-p221476?gclid=CjwKEAiAm8nCBRD7xLj-2aWFyz8SJAAQNalafAAj_yRBH9yMX8UyphoiVWAGpQRaUjtC8-OdgpazaBoCESPw_wcB

Mielőtt megvennéd a készüléket, előtte mindenképpen próbáld ki és nézz körbe a fórumokon…

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszi az infókat!

Adminisztrátor

Nagyon szívesen!

7 bejegyzés megtekintése - 16-22 / 22
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás