TomTom GO 400-500-600 készülékek regisztrációja és frissítése
- This topic has 24 hozzászólás, 5 résztvevő, and was last updated 9 years, 9 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. január. 27. kedd-14:00 #32498
Gyurci
AdminisztrátorTomTom GO 400-500-600 regisztráció és frissítés: https://navigyurci.hu/2013/10/10/tomtom-go-500-az-elso-frissites/
2015. január. 27. kedd-14:04 #32499Gyurci
Adminisztrátor…a segitségedet szeretném kérni . Van egy másfél éves TOMTOM GO 600 as gps -em . Próbáltam frissíteni és eltünt a térképem . MY TOMTOM regisztrációmnál elkezd tölteni órák hosszat és egy idö után leszakad és “nincs térképadat” felirat jelenik meg . Valamit biztosan elrontottam , hogy a régi térképem is eltünt . A fiam szerint kevés a belsö memória , ezért tettünk bele egy 32 gb -osat . Mit tehetek “élettartam friisítés ” ,de ha nincs meg a térképem ?
Szia Thermi!
Ilyen készüléked van?
https://www.tomtom.com/en_gb/drive/car/products/go-600-europe/Ha ugyanarról a készülékről beszélünk, akkor ebben már 8 GB belső memória van, és a térkép még elfér rajta, nem kell bele bővítőkártya. Regisztráció előtt tudtál frissíteni térképet? Elvileg azt csak belépés után lehet, ha ez után frissítettél, akkor le tudod tölteni a térképet ami eredetileg rajta volt.
Milyen szoftverben próbálsz regisztrálni (TomTom Home, vagy MyDrive Connect)?
Üdv,
Gyurci2015. január. 27. kedd-16:48 #32500Therminator
FelhasználóKöszönöm a gyors választ. Regisztáltam amikor vettem , de még soha nem frissitettem . Most “MyDrive” MÓDBAN TÖLT VALAMIT ” Tartalom telepítése a készülékre ” ,de ez mindíg leszakad -leáll .Utána a gps azt írja ki , hogy nincs térképtartalom .most ezt írja ki ” Tartalom letöltése a számítógépre.
Tartalom telepítése a készülékre
9% “2015. január. 27. kedd-18:05 #32502Therminator
FelhasználóJa igen ez a készülékem van .Üdv Th. Ismét lefagyott és ezt írja ki ” A frissítés megszakadt .További információkért lásd :MY TomTom ”
2015. január. 27. kedd-18:08 #32503Gyurci
AdminisztrátorKöszönöm a gyors választ. Regisztáltam amikor vettem , de még soha nem frissitettem . Most “MyDrive” MÓDBAN TÖLT VALAMIT ” Tartalom telepítése a készülékre ” ,de ez mindíg leszakad -leáll .Utána a gps azt írja ki, hogy nincs térképtartalom .most ezt írja ki ” Tartalom letöltése a számítógépre. Tartalom telepítése a készülékre 9%
Szívesen. Ugye nem mobil neted van? Ha igen, akkor próbáld meg egy széles sávú internet hozzáférésről. Ha nem, akkor pedig egy másik számítógépen/internet csatlakozáson keresztül.
Üdv,
Gyurci2015. január. 27. kedd-18:45 #32505István
FelhasználóSziasztok!
Nekem is TomTom készülékem van, és lehet, hogy ugyanazt “éled meg”, kedves Therminator, amit én is:ha frissítem, megáll a letöltési mutató vhány százaléknál, és úgy tűnik, mintha lefagyott volna. De nem! Mostanában 30-50 percet szöszmötöl, de utána rendben befejezi, csak legyen türelmem kivárni…
Ráadásul mindezt nem komplett térképfrissítésnél, hanem csak egy kb. 1 mb Map Share frissítésnél csinálja.
Korábban írtam a cég ügyfélszolgálatának, azt írták vissza, hogy többen jelezték a hibát és dolgoznak rajta. Aztán egyszer pár hétig minden ok lett, másodpercek alatt frissített, de egy ideje már ismét 40-50 perc.üdv
István2015. január. 27. kedd-19:37 #32506Gyurci
AdminisztrátorNekem is TomTom készülékem van, és lehet, hogy ugyanazt “éled meg”, kedves Therminator, amit én is: ha frissítem, megáll a letöltési mutató vhány százaléknál, és úgy tűnik, mintha lefagyott volna. De nem! Mostanában 30-50 percet szöszmötöl, de utána rendben befejezi, csak legyen türelmem kivárni…
Ráadásul mindezt nem komplett térképfrissítésnél, hanem csak egy kb. 1 mb Map Share frissítésnél csinálja. Korábban írtam a cég ügyfélszolgálatának, azt írták vissza, hogy többen jelezték a hibát és dolgoznak rajta. Aztán egyszer pár hétig minden ok lett, másodpercek alatt frissített, de egy ideje már ismét 40-50 perc.
Szia István!
Köszönjük a tapasztalataid megosztását. Jómagam az új széria készülékein (GO 50, GO 500, GO 5000) nem tapasztaltam. Melyik TomTom készüléked van?
Üdv,
Gyurci2015. január. 27. kedd-22:58 #32507István
FelhasználóStart 25
üdv
István2015. január. 28. szerda-08:30 #32509Gyurci
Adminisztrátor2015. január. 28. szerda-12:04 #32511Therminator
FelhasználóSajnos nekem végleg leáll és nem megy tovább , legtöbbször 40% -ig megy el . Utána kiírja ,hogy megszakadt . Aztán jön a “nincs térképtartalom”felirat . Ha ezt tudtam volna akkor sosem frissítek . Ahogy bekapcsolom a számítógépet magától azonnal elkezdi a frissítést és mindig elakad . sógoromé 60 eurós TomTom és megy a frissítése mint a golyó . Magát a készüléket nagyon szeretem , egyszerü és ésszerü , könnyen kezelhetö szuper masina .
Még nincs kétéves , ha jól tudom két év a garancia itthon , bár én kint vettem , de pénteken megpróbálom kivinni , remélem elfogadják hibaként garanciába . Meg tudnád írni nekem a cég ügyfélszolgálatának címét , hátha tudnak segíteni nekem . Köszönettel Thermi .2015. január. 28. szerda-12:43 #32512Gyurci
AdminisztrátorEzeket a lehetőségeket kipróbáltad “Ugye nem mobil neted van? Ha igen, akkor próbáld meg egy széles sávú internet hozzáférésről. Ha nem, akkor pedig egy másik számítógépen/internet csatlakozáson keresztül”? Ha nem váltak be, akkor ezt még kipróbálhatod, ezzel a gyári állapotot tudod visszaállítani: https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10123/locale/hu_HU
Ha nem segít egyik sem, akkor az Ügyfélszolgálatot itt éred el: https://hu.support.tomtom.com/app/contact
Van magyarul beszélő operátor, Klaudia névre hallgat.
Üdv,
Gyurci2015. január. 28. szerda-12:53 #32513Gyurci
AdminisztrátorDe az “keskeny” internet hibája lehet szerintem.
2015. január. 28. szerda-19:36 #32514Therminator
FelhasználóGyurcikám KÖSZÖNÖM SZÉPEN , SIKERÜLT , ez segített “https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10123/locale/hu_HU” .Utána még mindíg nem volt térképem ,viszont a MY TomTom -nál megjelent a térkép (5993mb), letöltöttem és szépen végíg ment , utána megjelent a trafipax , azt is letöltöttem és most megy . Köszönöm Istvánnak is a segítséget ,önbizalmat adott ,hogy nem csak velem történik ez . Ha Sopron felé jársz vendégem vagy pár sörre .Üdvözlettel Thermi , Adorján Attila .
2015. január. 28. szerda-19:39 #32515Gyurci
AdminisztrátorGyurcikám KÖSZÖNÖM SZÉPEN , SIKERÜLT , ez segített “https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10123/locale/hu_HU” .Utána még mindíg nem volt térképem ,viszont a MY TomTom -nál megjelent a térkép (5993mb), letöltöttem és szépen végíg ment , utána megjelent a trafipax , azt is letöltöttem és most megy . Köszönöm Istvánnak is a segítséget ,önbizalmat adott ,hogy nem csak velem történik ez . Ha Sopron felé jársz vendégem vagy pár sörre…
Kedves Thermi!
Nagyon szívesen, örülök, hogy tudtam segíteni! :)
Üdvözlettel,
Gyurci2015. február. 19. csütörtök-14:23 #32707barna
Felhasználósziasztok!
tanácsot szeretnék kérni. a nyárra olasz autós körutat tervezünk, és ahhoz kéne egy készülék. én a tomtom 6000-est választanám. szerintetek? elég nagy méretű, folyamatos, életre szóló frissítés és a beépített sim-mel korlátlan közlekedési infó van benne, ráadásul jókat olvastam róla. tapasztalat, vélemény?
előre is köszi a segítséget!
barna
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.