TomTom GO 400-500-600 készülékek regisztrációja és frissítése

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom GO 400-500-600 készülékek regisztrációja és frissítése

10 bejegyzés megtekintése - 16-25 / 25
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

tanácsot szeretnék kérni. a nyárra olasz autós körutat tervezünk, és ahhoz kéne egy készülék. én a tomtom 6000-est választanám. szerintetek? elég nagy méretű, folyamatos, életre szóló frissítés és a beépített sim-mel korlátlan közlekedési infó van benne, ráadásul jókat olvastam róla. tapasztalat, vélemény?

Szia Barna!

Bocs a (nagyon) kései válaszért, de a hozzáaszólásod a spam kommentek közé került,és csak most találtam meg. A TomTom GO 6000 jó választás, én már másfél éve nyúzok egy új GO 500-at, és lassan három hónapja egy GO 5000-et, eddig minden hiba nélkül.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci,
    Ma megjelent egy új térkép frissítés a TOMTOM hoz.

Udv

Robi

Adminisztrátor

Ma megjelent egy új térkép frissítés a TOMTOM hoz.

Szia Robi!

Köszönöm az infót! A Via 135-re még nem tudom letölteni, másom meg most nincsen. :(
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Nekem sem frissít térképet! (Start 25)
    Van az úgy, hogy egy térképfrissítés Tomtoméknál csak biz. készülékekhez jó???

István

Adminisztrátor

Kedves István!

Nem látom át pontosan a problémát:
    “Már letölthető a TomTom új, v946-os verziószámú, legújabb térképe (felsorolt típusokkal kompatibilis: GO 40, 50, 60 / GO 400, 500, 600 / 5000, 6000). A mostani frissítés 6125,41 MB nagyságú, és az adott készüléken gyárilag telepített térképeket frissíti…”

https://navigyurci.hu/2015/04/23/megjelent-a-tomtom-uj-v946-os-terkepe/

Üdvözlettel:
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

“Már letölthető a TomTom új, v946-os verziószámú, legújabb térképe”

Lehet, h én vagyok tudatlan, de nem tudtam , hogy a Tomtomnál több fajta térkép van! Nekem, a Start 25 készüléken a v945-ös van. Olvasom,h megjelent a v946-os. És utána felsorolja a cikk, h milyen készülékekhez kompatibilis. És a mydrive connecthez kapcsolódva nekem nem jelenik meg a frissítéseknél.
    Ezért kérdeztem, hogy a különböző Tomtom készülékekhez több fajta térkép létezik?

üdv
    István

Adminisztrátor

Kedves István!

Kis türelmedet kérem. Bár az alapvető különbségeket ismerem, de inkább mégis utána kérdeztem térképész fronton a pontos információnak. Ha megérkezik a válasz, megírom.

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Előre is köszönöm!

Amúgy, Gyurci, neked milyen Tomtom készüléke(i)d van/nak? Csak azért kérdem, hogy arra le tudtad tölteni a v946-ost??

(igen korán keltél ma…. :) )

István

Adminisztrátor

Bréking! Ha még működik a myDrive szoftvered, akkor SEMMIKÉPPEN NE TELEPÍTSD A FRISSÍTÉST!!!

https://en.discussions.tomtom.com/news-and-announcements-37/new-version-40-mydrive-connect-available-for-download-976688/index7.html#post989647

Adminisztrátor

Amúgy, Gyurci, neked milyen Tomtom készüléke(i)d van/nak? Csak azért kérdem, hogy arra le tudtad tölteni a v946-ost?? (igen korán keltél ma…. :) )

Hogyan tudnám letölteni más készülékekre, mikor CSAK AZ ALÁBBI KÉSZÜLÉKEKKEL KOMPATIBILIS: “Már letölthető a TomTom új, v946-os verziószámú, legújabb térképe (a felsorolt típusokkal kompatibilis: GO 40, 50, 60 / GO 400, 500, 600 / 5000, 6000)…

10 bejegyzés megtekintése - 16-25 / 25
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás