Vélemények

Kezdőlap Fórumok Navigon Vélemények

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 21
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Nekem egy Navigonom van. Kiváncsi lennék mások véleményére ezekről a készülékekről.

Adminisztrátor

Pietro68 MondtaNekem egy Navigonom van. Kiváncsi lennék mások véleményére ezekről a készülékekről.

Szia.

Örülök, hogy itt is találkozunk! Nekem nincs Navigonom, de aránylag sokat és sokféle megfordul az asztalomon, illetve az autóban. Véleményem szerint egy igényes, jó hardverrel ellátott készülék, és úgy látom lassan a Navteq is felnő a feladathoz…

Azonban vannak bosszantó hibái, amelyeket nehezen tudok megbocsátani…

https://navigyurci.hu/2009/11/30/a-navigon-7310-es-a-tmc/

Felhasználó

Hi!

Én pár hete jutottam hozzá egy 1310-hez s ezidáig maximálisan meg vagyok vele elégedve. A full Európa frissítés (2009/Q4) és a bónusz kód aktíválása teljesen zökkenőmentesen ment. Maga a masina masszívnak és megbízhatónak tűnik, a szoftver gyors, pontos, szóval eddig még nem tudnék rá rosszat mondani.

Adminisztrátor

Szia.

Köszönöm, hogy megírtad. Egy elégedett felhasználó. Jó ilyet olvasni. :)

Felhasználó

Remélem nem én leszek az egyetlen! :-)

Adminisztrátor

:)

Felhasználó

Recoil MondtaRemélem nem én leszek az egyetlen! :-)

Bizony nem! Én megszállott Navigonos vagyok. Pedig a cég nem sokat tesz értünk. Vesszőparipám a TMC. És bizony hivatalosan a Navigonok még mindig nem tudják a magyart. Persze nem hivatalosan az 1-es lokációs táblával már igen.

Adminisztrátor

Szia Pietro68.

Mintha neked nem gyári romod lenne, ugye? 

Felhasználó

Gyurci Mondta

Szia Pietro68.

Mintha neked nem gyári romod lenne, ugye? 

Nekem 2150max-ban van egy komplet 7310-es szoftver. De tudom, hogy minden Navigon csak az 1-es kódtáblát ismeri. Ráadásul a Navigonnál még nem ismerik el a magyar TMC-t.

Adminisztrátor

Csak a szoftverre voltam kíváncsi. A többit én is tudom. Köszönöm.

Adminisztrátor

Mert az “igazi” 7310-n csak alkalomszerűen működik a TMC. Volt alkalmam több darabot is kibróbálni. Azért kérdeztem rá a szoftverre, mert így kerek ez a történet… :)

Felhasználó

A címlapon megjelent térképfrissítésről szóló cikkhez szólnék hozzá. A 2010/Q1-es térkép a 7-es szoftverrel rendelkező készülékekhez múlt hét péntek óta elérhető. Szoftver függő, hogy mennyi a térképanyag. Természetesen a 84xx készülékekhez a legnagyobb, hiszen itt van a RealCity3D. Ezt a szintet követi a 81107310, 63xx, amellyeknél kb. 3GB a térképanyag a 3D szolgáltatások miatt. A többi készüléknél valamivel több, mint 2GB. Egyébként a magyar térkép memória tartalma picit még csökkent is a 4Q-hoz képest. de ez a tömörítés miatt van így. Magát a térképet én is csak tesztelem. De azt tudom, de már írtam, hogy a TMC nem lett jobb.

Adminisztrátor

Köszönjük. :) Sőt megmaradt az-az örömteli apróság is, hogy minden bakapcsolás után manuálisan TMC adót kell keresni.

Ezt hogyan oldottad meg?

Felhasználó

Gyurci Mondta

Köszönjük. :) Sőt megmaradt az-az örömteli apróság is, hogy minden bakapcsolás után manuálisan TMC adót kell keresni.

Ezt hogyan oldottad meg?

A 2150-esben csak készenlétre kapcsolás van, teljes kikapcsolás nincs. Mivel a 7310-es szoftvere egy update.exe segitségével jelenik meg, így amikor kikapcsolom a készüléket, valójában készenlétre kapcsol, így megmarad a frekvencia tartás. Így bekapcsolás után azonnal tudja az adatokat letölteni. Persze, ha resetelnem kell, akkor újra be kell állítani a frekvenciát. 

Adminisztrátor

Értem, köszönöm. :)

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 21
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás