Vélemények
- This topic has 20 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 14 years, 9 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. március. 13. szombat-11:00 #24278
Pietro68
FelhasználóOlvastam itt a honlapon, és utána láttam a Navigonén is a hivatalos frissítés lehetőségét a 2110/2150max-ról a 4310/4350max-ra. Aki így fog szoftvert váltani, kérem, írja meg a tapasztalatait. Kiemelten a TMC funkcióval kapcsolatban, ami a 21xx-ben nincs, de a 43xx-ben már igen. Úgy ahogy…
2010. március. 13. szombat-11:05 #24279Gyurci
AdminisztrátorHa néhány képpel is fűszerezitek a tesztet, kikerülhet a honlapra is. :)
2010. április. 17. szombat-19:30 #24352Pietro68
FelhasználóMódom volt a napokban tesztelni a 2010/Q2-es térképet. Néhány eddigi tapasztalat:
Reality View továbbfejlesztve az M0-ás legutolsó szakaszán
– több helyen a sebességhatár kijavítva
– a Margit híd a !!!térképbe építve!!! van lezárva, eleve nem tervez utat rajta át
– úgy tünik, hogy a magyar TMC nagyságrendekkel javult. Az egyik alkalommal a 2-es út, és Újpest-Árpád út között jelzett útépítést, illetve volt rá példa, hogy !!!210!!! esemény volt benne
– viszont minimum 20 perc kellett, amíg ezt mind betöltötte. Kicsit csigalasú2010. április. 17. szombat-20:38 #24353Gyurci
AdminisztrátorSzia.
Régen láttalak.210 esemény, az sok. Nagyjából annyi van az új kódtáblával is. Ezt érdekes lenne ellenőrizni. Tényleg eszement lassan töltődnek be az adatok, régen mintha gyorsabban ment volna…
2010. április. 17. szombat-21:08 #24354Pietro68
FelhasználóGyurci Mondta
Szia.
Régen láttalak.210 esemény, az sok. Nagyjából annyi van az új kódtáblával is. Ezt érdekes lenne ellenőrizni. Tényleg eszement lassan töltődnek be az adatok, régen mintha gyorsabban ment volna…
Szoktam “erre” járni, csak nem bejelentkezve. Hogyha a TrafficNav nem növelte a bejegyzett számok átlagát, akkor lehet, hogy -végre- a kettes kódtábla van benne, vagy minimum másfeles
. Már kezdeményeztem, hogy tesztelni kellene a Navigon készüléket náluk. Mert ők látják, milyen eseményeket rögzítenek, és ebből mi jelenik meg.
Ami pedig a betöltést illeti, volt, hogy már célba értem, amikor még töltött. Igaz, valaha a mostani lokációs pontok töredékével kellett megbírkoznia. (ha tényleg javult a helyzet). De úgy tünik igen.
2010. április. 20. kedd-19:29 #24355Gyurci
AdminisztrátorRákérdezek, ők biztosan tudják.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.