Vélemények

Kezdőlap Fórumok Navigon Vélemények

6 bejegyzés megtekintése - 16-21 / 21
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Olvastam itt a honlapon, és utána láttam a Navigonén is a hivatalos frissítés lehetőségét a 2110/2150max-ról a 4310/4350max-ra. Aki így fog szoftvert váltani, kérem, írja meg a tapasztalatait. Kiemelten a TMC funkcióval kapcsolatban, ami a 21xx-ben nincs, de a 43xx-ben már igen. Úgy ahogy…

Adminisztrátor

Ha néhány képpel is fűszerezitek a tesztet, kikerülhet a honlapra is. :)

Felhasználó

Módom volt a napokban tesztelni a 2010/Q2-es térképet. Néhány eddigi tapasztalat:

Reality View továbbfejlesztve az M0-ás legutolsó szakaszán
    – több helyen a sebességhatár kijavítva
    – a Margit híd a !!!térképbe építve!!! van lezárva, eleve nem tervez utat rajta át
    – úgy tünik, hogy a magyar TMC nagyságrendekkel javult. Az egyik alkalommal a 2-es út, és   Újpest-Árpád út között jelzett útépítést, illetve volt rá példa, hogy !!!210!!! esemény volt   benne
    – viszont minimum 20 perc kellett, amíg ezt mind betöltötte. Kicsit csigalasú

Adminisztrátor

Szia.
    Régen láttalak.

210 esemény, az sok. Nagyjából annyi van az új kódtáblával is. Ezt érdekes lenne ellenőrizni. Tényleg eszement lassan töltődnek be az adatok, régen mintha gyorsabban ment volna…

Felhasználó

Gyurci Mondta

Szia.
    Régen láttalak.

210 esemény, az sok. Nagyjából annyi van az új kódtáblával is. Ezt érdekes lenne ellenőrizni. Tényleg eszement lassan töltődnek be az adatok, régen mintha gyorsabban ment volna…

Szoktam “erre” járni, csak nem bejelentkezve. Hogyha a TrafficNav nem növelte a bejegyzett számok átlagát, akkor lehet, hogy -végre- a kettes kódtábla van benne, vagy minimum másfelesVigyor. Már kezdeményeztem, hogy tesztelni kellene a Navigon készüléket náluk. Mert ők látják, milyen eseményeket rögzítenek, és ebből mi jelenik meg.

Ami pedig a betöltést illeti, volt, hogy már célba értem, amikor még töltött. Igaz, valaha a mostani lokációs pontok töredékével kellett megbírkoznia. (ha tényleg javult a helyzet). De úgy tünik igen.

Adminisztrátor

Rákérdezek, ők biztosan tudják.

6 bejegyzés megtekintése - 16-21 / 21
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás