wayteq x960bt

Kezdőlap Fórumok Wayteq wayteq x960bt

14 bejegyzés megtekintése - 16-29 / 29
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Üdv!

Egy olyan problémám akadt, hogy a 960bt-men nincs hang,illetve van,de csak fülhallgatón. Mi lehet a gond?
    (Nem piszkáltam a romot,csak programot másoltam rá,de még a programmásolás előtt sem volt rajta…)

Adminisztrátor

@ copaca Valószínűleg le van némítva. Keresd meg a hang opciót a Beállítások között, és nézd meg.

Felhasználó

vagy pedig be van kapcsolva az fm transzmitter. ;)

Adminisztrátor

@ vacsa És nincs bekapcsolva a rádió? :)

Felhasználó

@ Gyurci! Lehet, hogy be van kapcsolva, de biztos más frekvenciára van hangolva :-)

Adminisztrátor

@ DM43 Vagy csak le van halkítva. :)

Felhasználó

Sziasztok!!

Új vagyok az oldalon.Tegnap vettem egy X960 BT-t,térkép nélkül.Nokia N73-at megtalálja de a telefonkönyvet nem másolja át,távoli sim engedélyezve van.Én csinálnék valamit rosszul?

Felhasználó

Hello bocs hogy ide is.Szóval a térképnézetben szeretném eltüntetni a fényképezőgép ikont, amire kattintva a készülék kikapcsol és újraindul. És amúgy sem értem minek az nekem.

Adminisztrátor

@ borati Neked semminek, az a tesztelőknek van, és a jogtiszta verzióban nincs benne.

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ borati Neked semminek, az a tesztelőknek van, és a jogtiszta verzióban nincs benne.

Igen nem jogtiszta, bevallom amúgy én is csak tesztelem de elég lett volna annyi segítség, hogy az “elixir” üveget nyomjam meg ahol ki tudom kapcsolni Máshonnan kaptam választ.Köszönöm.

Adminisztrátor

@ borati Sajnos nehéz úgy elmondani hogy tüntesd el, hogy egyben ne mondd el azt is, hogy-hogyan kerül oda… Sajnálom.

Felhasználó

Gyurci: reklámként fut a Wayteq az oldalon, de amit reklámoz az új Sygic 3D-t, mintha nem tesztelted volna. :-)

Kíváncsi lennék, milyen?. Mert a régi Drive nem volt az “esetem” :-)

Grano 

Adminisztrátor
    Felhasználó

Szia Gyurci,

Segítségedet szeretném kérni, remélem tudsz valami bíztatót mondani. Van egy Wayteq X960BT HD és egy Interphone F4-es motoros sisakbeszélő. Blutooth-on sikeresen párosítom az eszközöket, de ha bármit elindítok, akkor a hang a Wayteqből szól, nem pedig az Interphone hangszórójából. Kapcsolódásnál megjelenik egyéd szolgáltatásnál szürkén egy icon, de mikor rányomok, kiírja, hogy “failed to activate a2dp service”, pedig ha jól kutakodtam idáig, akkor nekem pont ez a szolgáltatás hiányzik. Válaszod előre is köszönöm.

14 bejegyzés megtekintése - 16-29 / 29
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás