IGO 8
Kezdőlap › Fórumok › Frissítések › IGO 8
Címkézve: európa térkép, frissítés, here, igo, igo primo, igo8, navteq, nng, pda, pna, tele atlas, tomtom, topmap, verziószám
- This topic has 50 hozzászólás, 10 résztvevő, and was last updated 9 years, 5 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. június. 4. csütörtök-12:52 #33718TöfipapaFelhasználó
Kedves Gyurci!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy Navon N670 plus készülékem magyar igo térképpel telepítve. Vettem egy európa térképet melyben értelem szerűen van magyar térkép is. A telepítés után viszont ez az “europás” működik aminél a régebbi igos frissebb, hogy tudnám a régit használni? Plusz még az is bejött a képbe, hogy nem ismeri fől az eszközt a gép amiről telepítettem.2015. június. 4. csütörtök-15:23 #33720GyurciAdminisztrátorAz lenne a kérdésem, hogy van egy Navon N670 plus készülékem magyar igo térképpel telepítve. Vettem egy európa térképet melyben értelem szerűen van magyar térkép is. A telepítés után viszont ez az “europás” működik aminél a régebbi igos frissebb, hogy tudnám a régit használni? Plusz még az is bejött a képbe, hogy nem ismeri fől az eszközt a gép amiről telepítettem.
Szia!
Amíg a második probléma meg nem oldódik, addig szerintem sehogy.
Üdv,
Gyurci2015. június. 4. csütörtök-19:03 #33721TöfipapaFelhasználóKöszi és arra valami ötlet?
2015. június. 4. csütörtök-20:52 #33722GyurciAdminisztrátorKöszi és arra valami ötlet?
Reset, másik gép, másik kábel.
2015. június. 24. szerda-21:04 #33896Intensa N470FelhasználóKedves Gyurci !
Szeretnék segítséget kérni Tőled !
Van egy 6 éves Intensa N470 -es GPS Navigátorom.
Csak az a problémám vele, hogy nagyon régiek a térképek rajta (2009-es).
Nyáron szeretnék a családdal kirándulni Ausztriába és Svájcba. Tudnál nekem linkeket adni, ahol frissebb térképeket tudnék letölteni az IGO 8.0.0.54000 -hoz…
Magyarország, Ausztria, Szlovénia , Németország és Svájc térképek és POI-k kellenének !
Előre is köszönöm: Ferenc
2015. június. 24. szerda-21:47 #33898GyurciAdminisztrátorVan egy 6 éves Intensa N470 -es GPS Navigátorom. Csak az a problémám vele, hogy nagyon régiek a térképek rajta (2009-es). Nyáron szeretnék a családdal kirándulni Ausztriába és Svájcba. Tudnál nekem linkeket adni, ahol frissebb térképeket tudnék letölteni az IGO 8.0.0.54000 -hoz… Magyarország, Ausztria, Szlovénia , Németország és Svájc térképek és POI-k kellenének !
Kedves Ferenc!
Sajnos a készüléked hivatalosan nem támogatott, így sajnos nem tudom megmondani hol tudsz hozzá térképet vásárolni:
https://www.naviextras.com/shop/portal/devicessupportÜdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.