IGO 8

Kezdőlap Fórumok Frissítések IGO 8

6 bejegyzés megtekintése - 46-51 / 51
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kedves Gyurci!
    Az lenne a kérdésem, hogy van egy Navon N670 plus készülékem magyar igo térképpel telepítve. Vettem egy európa térképet melyben értelem szerűen van magyar térkép is. A telepítés után viszont ez az “europás” működik aminél a régebbi igos frissebb, hogy tudnám a régit használni? Plusz még az is bejött a képbe, hogy nem ismeri fől az eszközt a gép amiről telepítettem.

Adminisztrátor

Az lenne a kérdésem, hogy van egy Navon N670 plus készülékem magyar igo térképpel telepítve. Vettem egy európa térképet melyben értelem szerűen van magyar térkép is. A telepítés után viszont ez az “europás” működik aminél a régebbi igos frissebb, hogy tudnám a régit használni? Plusz még az is bejött a képbe, hogy nem ismeri fől az eszközt a gép amiről telepítettem.

Szia!

Amíg a második probléma meg nem oldódik, addig szerintem sehogy.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszi és arra valami ötlet?

Adminisztrátor

Köszi és arra valami ötlet?

Reset, másik gép, másik kábel.

Felhasználó

Kedves Gyurci !

Szeretnék segítséget kérni Tőled !

Van egy 6 éves Intensa N470 -es GPS Navigátorom.

Csak az a problémám vele, hogy nagyon régiek a térképek rajta (2009-es).

Nyáron szeretnék a családdal kirándulni Ausztriába és Svájcba. Tudnál nekem linkeket adni, ahol frissebb térképeket tudnék letölteni az IGO 8.0.0.54000 -hoz…

Magyarország, Ausztria, Szlovénia , Németország és Svájc térképek és POI-k kellenének !

Előre is köszönöm: Ferenc

Adminisztrátor

Van egy 6 éves Intensa N470 -es GPS Navigátorom. Csak az a problémám vele, hogy nagyon régiek a térképek rajta (2009-es). Nyáron szeretnék a családdal kirándulni Ausztriába és Svájcba. Tudnál nekem linkeket adni, ahol frissebb térképeket tudnék letölteni az IGO 8.0.0.54000 -hoz… Magyarország, Ausztria, Szlovénia , Németország és Svájc térképek és POI-k kellenének !

Kedves Ferenc!

Sajnos a készüléked hivatalosan nem támogatott, így sajnos nem tudom megmondani hol tudsz hozzá térképet vásárolni:
    https://www.naviextras.com/shop/portal/devicessupport

Üdvözlettel,
    Gyurci

6 bejegyzés megtekintése - 46-51 / 51
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás