Kérdés.
Kezdőlap › Fórumok › Levél a szerkesztőnek › Kérdés.
- This topic has 34 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 11 years, 1 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2009. december. 8. kedd-06:25 #24021
GyurciAdminisztrátorSzia.
Az első kérdésedre a válasz: nekem is furcsa dolgokat művel néha, és én is már tobbször gondolkoztam azon hogy beviszem gariba… A tünet, hol értik amit mondok hol nem… Reméltem hogy a rootolt rommal megoldódik, de nem…
A második kérdésedre a válasz: szerintem az operációs rendszer betöltődésekor betöltődő programokat látod, és azokat használja is a készülék. Ott nem fogsz tudni memóriát spórolni, szvsz.
2009. december. 8. kedd-20:33 #24024arpy17
FelhasználóKöszi a választ.
Szóval. Frissen bekapcsolt telefonon a futó progik listája a taskkiller szerint: Messaging, servosearch, roadsync, calendar, music, googlepartnersetup. pcservices, touchinput. sztem legalább fele felesleges, de ha az összeset kilövöm sem áll le a rendszer, minden megy tovább, néhányat újra megnyit, egykettőt nem, esetleg kitalál még hozzá néhányat. nem a memóriát akarom spórolni egyenlőre, hanem még csak a miértet keresem.
Mellesleg leszednék néhány gyárilag telepített progit, csak nem tudom nem használja-e a rendszer (servoserch, roadsync, roadsync calendar, roadsync mail, gmail, googletalk, googlemaps a legelsők lennének). Tudom, hogy a HR visszaállítja, ha elrontom, de inkább kérdezek előtte…
Másik. Ma kikapcsoltam reggel a g-szenzort, hátha az halkít bele a telefonálásba, még tesztelem. Ha megnyugoghatnék a gari miatt, lehet kipróbálnám a 8230 féle romot, lehet hogy az is segítene. (pláne, hogy a szenzort hiányolja a feleségem, a garanciába meg nem szívesen bonyolódok mert utálnám, ha hetekig nem lenne telefon. volt már ilyen egyszer…)
Eddig már két programmal sikerült fél naposra csökkenteni a pulse akkuidejét, az egyik a lock2, a másik a beutiful widgets órás-időjárásos widgetjével, de ezeket kinyomoztuk (habár lehet, hogy egyszerűbb megoldás is van az uninstallnál, ha igen szivesen olvasom :D ). Szóval haladunk.
Továbbra is köszönök bármi hasznos választ.
Árpi.
2009. december. 8. kedd-20:36 #24025arpy17
FelhasználóIdézetben maradtam az előbb… majd csak megtanulom használni ezt a fórumot…
2009. december. 9. szerda-06:23 #24026
GyurciAdminisztrátorA gyári programokat a hagyományos módon nem lehet eltávolítani. Én megpróbáltam anno. Nem is lenne zavaó a sok progi, ha nem lenne gázos a memóriakezelés…
A G-szenzor nekem is gyanús, mert a telefon beszélgetés közbeni mozgatására változik a hangminőség. Látszólag… Kíváncsi vagyok, tapasztalod-e a problémát nélküle. :)
A gyári rommal nekem egy napnál többet, semmilyen trükkel nem bírt az akku…
Az új rom jó, de csak akkor van értelme, hogyha lehet telefonálni… Egyébként nem ússzuk meg a garit… Az meg néhány hét. Ezért még húzom. :(
2009. december. 9. szerda-13:05 #24027arpy17
FelhasználóMára teljesen felhúzott ez a sz@r. Mostmár szinte 100%, hogy fizikai a hiba, valami kontakt vagy hasonló. Délután visszük vissza a T-be. :(
Már szinte nem lehet vele telefonálni, rázásra vagy helyrejön vagy nem, persze a g-szenzor ki van kapcsolva… Phúúú. Remélem csak kifogtuk a rosszat, és nem ilyen a minőség!!! :(:(:(:(
2009. december. 9. szerda-14:12 #24028
GyurciAdminisztrátorSzia.
Sok sikert. Én még picit küzdök vele… :)
Máshol még nem olvastam rá panaszt, de ha itt nézem akkor kettőből-kettő… :(
2009. december. 9. szerda-17:59 #24029arpy17
FelhasználóMajd tudósítok, 7-10 napot ígérnek a T-ben, de most a karácsony miatt megeremegett a mondat vége… Szóval örüljünk, ha meglesz karácsonyig, ha meg nem akkor lehetőleg ne panaszkodjunk. kiváncsi vagyok mi lesz. a. semmi; b. udate-t kap, aztán ugyanolyan marad; c. cserélik…
(Remélem) hamarosan jelentkezek.
2009. december. 9. szerda-18:27 #24030Névtelen
InaktívHihetelenül hangzik, de újabban tényleg ilyen rövid idő szokott lenni. Persze a Karácsony miatt lehet, hogy borul minden… Én még várok vele, tulajdonképpen telefonálásra használom a legkevesebbet. :)
Szurkolok, hogy mihamarabb kész legyen, és ünnepek alatt már használni tudd.
2009. december. 16. szerda-19:43 #24039arpy17
FelhasználóMa mehettünk a telóért. Állítólag csak romot frissitettek(!!!). Mondtam nekik, hogy azért kár volt elvinni… Azóta két hívás oké, tesztelgetünk. Ha jó, akkor tutira nem csak a romot frissítették sztem. (akkor már nálad is jelentkezni kellett volna valami változásnak pl.)
De fő az optimizmus és remélem ezért nem írok újra. :D
Remélem a tiéd is hamar meglesz. Kiváncsi vagyok, arra mit mondanak majd.
2009. december. 16. szerda-19:48 #24040Névtelen
InaktívÁrpi Mondta
Ma mehettünk a telóért. Állítólag csak romot frissitettek(!!!).
Remélem a tiéd is hamar meglesz. Kiváncsi vagyok, arra mit mondanak majd.
Köszi. Már hiányzik… Nem is gondoltam volna. Szóltam a szervizesnek, ahol átvették, hogy a romfrissítés címü kört hagyjuk ki, de gondolom úgyis azzal fogják kezdeni.
Megtennéd hogy lefotózod, és feltöltöd nekem valahová, hogy most milyen romverzió van a gépeden?
Előre is kösz. :)
2009. december. 16. szerda-19:58 #24041arpy17
Felhasználónem változott. (lefotóztam előtte… :D )
2009. december. 16. szerda-20:06 #24042
GyurciAdminisztrátorÁrpi Mondta
nem változott. (lefotóztam előtte… :D )
Köszi. :D
2009. december. 17. csütörtök-07:28 #24043arpy17
FelhasználóEste megvolt az első gyanús jel. Még ma tesztelünk, de attól félek délután megy vissza a szervizbe… :(
Lehet, hogy ezek tényleg képesek voltak arra, hogy ráeresztették “simán” a decemberi frissítést (attól állítólag nem változik semmi verziószám sem), aztán visszaküldték, mondván “csak megnyugszik a …”.
Örülni fogok, mert akkor tényleg nem lesz karácsonykor teló. :(
2009. december. 17. csütörtök-08:22 #24044
GyurciAdminisztrátorÁrpi Mondta
Este megvolt az első gyanús jel. Még ma tesztelünk, de attól félek délután megy vissza a szervizbe… :(
Találtam én is egy frissítést a T-Mobile UK oldalán, ami a leírás szerint ezt a hibát javítja. Kb. 2 perc frissíteni, és inkább ront mint javít. Azonban a romverzióban nem változik semmi… Én is lefotóztam.
Úgy gondolom, hogy van egy szoftveres hiba (amit javítana a kiadott frissítés), és van egy hardveres hiba (a mi készülékeinknél inkább erre voksolnék), aminek talán a G-szenzorhoz lehet köze…
2009. december. 17. csütörtök-13:20 #24045arpy17
FelhasználóNem tudom, de most már biztos, hogy visszük vissza. :(
Nincs valami módszer, hogy hogyan lehetne egyből készülékcserét kérni? (mármint ugyanilyen újra)
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.