Kérdés.
Kezdőlap › Fórumok › Levél a szerkesztőnek › Kérdés.
- This topic has 34 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 9 years, 1 month telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. szeptember. 20. kedd-10:12 #25554GyurciAdminisztrátor
@ ficko Átcsúszott a 2. oldalra:
https://navigyurci.hu/forum/tomtom/page-2/2011. szeptember. 20. kedd-14:19 #25555fickoFelhasználóÓóóóó! :)
Köszönöm@Gyurci!
2011. szeptember. 20. kedd-14:42 #25556GyurciAdminisztrátor@ ficko Nagyon szívesen!
2015. július. 27. hétfő-23:37 #34150InfacolorFelhasználóSegítség!!!
Előre bocsájtom, hogy tök analfabéta vagyok, tehát a segítség nagyon részletes legyen, mondhatnám azt is, hogy lépésről-lépésre!
Szóval kaptam egy 5″ valamit amin windows valami van rajta telepítve, és állítólag lehet rakni rá Igo Primót, mert az volt rajta csak a scrác levette róla, mert 2010-es volt és elavult.
Neve nincs a gépnek és semmilyen felirat sem látható rajta.
egy vonalkód van rajta és alatta GPS2011YL52948.
meg egy hologramos címke rajta 4 GB.Egy igo primo szoftware-re lenne szükségem, de nem tudom, hogy mit hogyan kell csinálni. Néztem a naviextras.com/hu oldalt, sőt le is töltöttem hozzá a toolbox-ot,de nem ismeri fel a gépet!
Kérek szépen mindenkit aki tud segítsen!
Infracolor
2015. július. 28. kedd-07:09 #34152GyurciAdminisztrátorSegítség!!! …kaptam egy 5″ valamit amin windows valami van rajta telepítve, és állítólag lehet rakni rá Igo Primót, mert az volt rajta csak a scrác levette róla, mert 2010-es volt és elavult. Neve nincs a gépnek és semmilyen felirat sem látható rajta. egy vonalkód van rajta és alatta GPS2011YL52948. meg egy hologramos címke rajta 4 GB.
Egy igo primo szoftware-re lenne szükségem, de nem tudom, hogy mit hogyan kell csinálni. Néztem a naviextras.com/hu oldalt, sőt le is töltöttem hozzá a toolbox-ot,de nem ismeri fel a gépet!
Kedves Infracolor!
Az általad leírt vonalkód számomra ismeretlen (ha van előtte S/N akkor gyári szám lehet), és a Google sem ismeri fel. Ha nincs neve a gépnek, akkor kicsi a valószínűsége, hogy a naviextras.com oldalon támogatott készülék volna, talán ezért is nem ismeri fel a támogató szoftver a hardvert.
Elképzelhető, hogy nem jogtiszta iGO primo volt a készülékeden, ennek az (újra) felrakásában sajnos nem segíthetünk. Jogtiszta iGO primo szoftvert nem tudsz vásárolni, mert azt csak a készülékgyártók számára tették elérhetővé, azaz csak készülékkel együtt kapod meg.
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.