Kérdés.

5 bejegyzés megtekintése - 31-35 / 35
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

@ ficko Átcsúszott a 2. oldalra:
    https://navigyurci.hu/forum/tomtom/page-2/

Felhasználó

Óóóóó! :)

Köszönöm@Gyurci!

Adminisztrátor

@ ficko Nagyon szívesen!

Felhasználó

Segítség!!!

Előre bocsájtom, hogy tök analfabéta vagyok, tehát a segítség nagyon részletes legyen, mondhatnám azt is, hogy lépésről-lépésre!
    Szóval kaptam egy 5″ valamit amin windows valami van rajta telepítve, és állítólag lehet rakni rá Igo Primót, mert az volt rajta csak a scrác levette róla, mert 2010-es volt és elavult.
    Neve nincs a gépnek és semmilyen felirat sem látható rajta.
    egy vonalkód van rajta és alatta GPS2011YL52948.
    meg egy hologramos címke rajta 4 GB.

Egy igo primo szoftware-re lenne szükségem, de nem tudom, hogy mit hogyan kell csinálni. Néztem a naviextras.com/hu oldalt, sőt le is töltöttem hozzá a toolbox-ot,de nem ismeri fel a gépet!

Kérek szépen mindenkit aki tud segítsen!

Infracolor

Adminisztrátor

Segítség!!! …kaptam egy 5″ valamit amin windows valami van rajta telepítve, és állítólag lehet rakni rá Igo Primót, mert az volt rajta csak a scrác levette róla, mert 2010-es volt és elavult. Neve nincs a gépnek és semmilyen felirat sem látható rajta. egy vonalkód van rajta és alatta GPS2011YL52948. meg egy hologramos címke rajta 4 GB.

Egy igo primo szoftware-re lenne szükségem, de nem tudom, hogy mit hogyan kell csinálni. Néztem a naviextras.com/hu oldalt, sőt le is töltöttem hozzá a toolbox-ot,de nem ismeri fel a gépet!

Kedves Infracolor!

Az általad leírt vonalkód számomra ismeretlen (ha van előtte S/N akkor gyári szám lehet), és a Google sem ismeri fel. Ha nincs neve a gépnek, akkor kicsi a valószínűsége, hogy a naviextras.com oldalon támogatott készülék volna, talán ezért is nem ismeri fel a támogató szoftver a hardvert.

Elképzelhető, hogy nem jogtiszta iGO primo volt a készülékeden, ennek az (újra) felrakásában sajnos nem segíthetünk. Jogtiszta iGO primo szoftvert nem tudsz vásárolni, mert azt csak a készülékgyártók számára tették elérhetővé, azaz csak készülékkel együtt kapod meg.

Üdvözlettel,
    Gyurci

5 bejegyzés megtekintése - 31-35 / 35
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás