Megérkezett a Becker két új készüléke, az active.5 és az active.6
Címkézve: 2014 q1, active.5, active.6, becker, frissítés, házszám megadása, hírek, link2live pro, liv tmc, lmu aktiválás, map update, new series, news, professional 50 lmu, új sorozat, videó
- This topic has 55 hozzászólás, 10 résztvevő, and was last updated 7 years, 8 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. augusztus. 5. kedd-19:02 #30560GyurciAdminisztrátor
…talán Gyurcinak van olyan ismerőse, aki tud róla valamit…
?
2014. augusztus. 6. szerda-09:59 #30573OldMikeFelhasználóSzia!
Arra gondoltam, hogy Te talán ismersz valakit, aki a HERE térképfrissítések tartalmáról tud valamit. Esetleg olyat, aki már megvette ezt a verziót, és kipróbálta.
Sajnos én még nem találtam olyan lehetőséget a HERE esetében, mint ami a TopMap-nél már létező dolog, azaz nem titkolják, hogy milyen változások történtek.
Elnézést, ha értetlen voltam.2014. augusztus. 10. vasárnap-10:38 #30665ImiiiFelhasználóKedves Laci!
Ha gondolod van egy eladó Becker Active 50 készülékem minden tartozékával, papírjaival, dobozában, hibátlan állapotban, tökéletes működéssel. Már lementem árban is 35 eFt-ra. Van rajta magyar TMC is, meg friss térképek!
Autót váltottam (beépített navisra), így került eladósorba.
Érd: 30/213-0101
Üdv!2014. augusztus. 27. szerda-00:14 #30892szabozoliFelhasználóSzia Gyurci!
Azt szeretném megtudni,milyen különbségek vannak az általad tesztelt Active 5 és a szintén mostanában megjelent Professional 5 között?Amit én találtam csak a hangvezérlés,8 Gb memoria és a Link2Live Pro Services a profi javára.Ezen kívül tudsz még valamiről?Amúgy a hagyományos TMC hátrányban van ezzel szemben?A hangvezérlést tudom itthon használni közepes angol tudással-kiejtéssel,mivel magyarul nem működik.Várható előbb-utóbb magyar nyelvre is kiterjed a fejlesztés?
köszi szépen a segítséget!
üdv szabozoli2014. augusztus. 28. csütörtök-07:19 #30908GyurciAdminisztrátorAzt szeretném megtudni,milyen különbségek vannak az általad tesztelt Active 5 és a szintén mostanában megjelent Professional 5 között?Amit én találtam csak a hangvezérlés, 8 Gb memoria és a Link2Live Pro Services a profi javára. Ezen kívül tudsz még valamiről? Amúgy a hagyományos TMC hátrányban van ezzel szemben? A hangvezérlést tudom itthon használni közepes angol tudással-kiejtéssel, mivel magyarul nem működik. Várható előbb-utóbb magyar nyelvre is kiterjed a fejlesztés?
Szia Zoli!
– különbségek (a professional.6 javára):
1. hardveres: 8 GB beépített memória, Link2Live Pro, Becker OneShot – hangvezérlés (magyarul nem), Bluetooth (telefon kihangosítás)
2. szoftveres: Road Move (útvonal újraszámítása egy ujjmozdulattal), Magasság Profilok (alternatív útvonalak a Távolság, Menetidő, magassági adatok alapján), Trip Computer (Fedélzeti Számítógép), vezetői profilokSzerintem közepes angol nyelvtudással fogod tudni használni, amit “összeszoktok”, és nem hiszem hogy várható lenne a funkció magyar nyelven.
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 28. csütörtök-20:32 #30914szabozoliFelhasználónagyon köszönöm a segítséget, a profi mellett döntöttem:)
üdv zoli2014. augusztus. 29. péntek-07:05 #30915GyurciAdminisztrátornagyon köszönöm a segítséget, a profi mellett döntöttem…
Szia Zoli!
Nagyon szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 9. kedd-09:02 #31028nauroFelhasználóSziasztok!
Végre megérkezett a active6 LMU készülékem. Szeretném ráaktiválni, az élettartam térkép frissítést, de szomorúan tapasztaltam, hogy rögtön azzal fogadott, hogy a beépített 4 GB nem elég arra, hogy feltegyem rá. Nem is értem, hogyan gondolhatta ezt a gyártó.
A kérdés: Megeszi a gép a microSDHC kártyát is, vagy csak az SD-t? Nem találtam erre vonatkozó infót. Remélem, hogy az előbbi, mert sima SD kártyát lehetetlen már szerezni… Köszönöm a segítséget2014. szeptember. 9. kedd-09:30 #31029GyurciAdminisztrátorVégre megérkezett a active6 LMU készülékem. Szeretném ráaktiválni, az élettartam térkép frissítést, de szomorúan tapasztaltam, hogy rögtön azzal fogadott, hogy a beépített 4 GB nem elég arra, hogy feltegyem rá. Nem is értem, hogyan gondolhatta ezt a gyártó.
A kérdés: Megeszi a gép a microSDHC kártyát is, vagy csak az SD-t? Nem találtam erre vonatkozó infót. Remélem, hogy az előbbi, mert sima SD kártyát lehetetlen már szerezni…Szia!
Csak a micro SD kártyát fogadja el 32 GB-os méretig (Micro SD – up to 32 GB, Class 6).
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 13. szombat-21:49 #31088szabozoliFelhasználóSzia Gyurci!
Nekem is megjött a professional 5 gépem.Az lenne a kérdésem,hogy nem kellett volna kapnom magyar nyelvű kezelésit papír,illetve CD formában továbbá Contect Manager CD sem jött a géppel.Csak egy angol nyelvű gyors kezelésit kaptam vele.Aqua kft-nél vásároltam,úgy tudom hivatalos kereskedők, a dobozán a Hungaro Flotta van feltüntetve,mint forgalmazó.Hívtam őket,írtam mailt a pótlásra,még semmi…Mit tegyek?
A másik kérdésem az lenne,nem vagyok valami jó számtechben,nem tudom neki fogjak-e a frissítéshez,kihez lehet ilyenkor fordulni?
köszi szépen a választ!
üdv zoli2014. szeptember. 14. vasárnap-15:29 #31091GyurciAdminisztrátorNekem is megjött a professional 5 gépem. Az lenne a kérdésem,hogy nem kellett volna kapnom magyar nyelvű kezelésit papír, illetve CD formában továbbá Contect Manager CD sem jött a géppel. Csak egy angol nyelvű gyors kezelésit kaptam vele. Aqua kft-nél vásároltam,úgy tudom hivatalos kereskedők, a dobozán a Hungaro Flotta van feltüntetve, mint forgalmazó. Hívtam őket,írtam mailt a pótlásra, még semmi… Mit tegyek? A másik kérdésem az lenne,nem vagyok valami jó számtechben, nem tudom neki fogjak-e a frissítéshez, kihez lehet ilyenkor fordulni?
Szia, én nem láttam, még magyar nyelvű leírást egyik új Becker készülékhez sem. Jobb ötletem nekem sincs, mint a forgalmazótól beszerezni. A Becker Content Manager szoftvert megtalálod a Becker készüléken a Content Manager mappában, illetve innen letöltheted: http://mobilenavigation.mybecker.com/fileadmin/Medien/files/20131213/Becker_Content_Manager_Setup.exe
A telepítéshez segítséget itt találsz, ha ez alapján nem vagy biztos benne és pesti vagy, akkor meg tudom neked csinálni (akkor adj egy e-mail címet ahol elérlek):
https://navigyurci.hu/2013/02/25/becker-revo-lmu-regisztracio-es-frissites/Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 15. hétfő-23:49 #31098szabozoliFelhasználóSzia!Köszi a segítséget,úgy néz ki sikerült megoldanom.Szóval:A magyar nyelvű a gépen található.Nem túl részletes,de használható.A Manager szoftver szintén a gépen,egyszerű volt feltenni a gépre,regisztrálni,telepíteni az első térképet.Felismeri,beazonosítja a GPS-t.A Revo linkedhez képest egyszerűbb lett a program,könnyebben lehet benne “navigálni”:) Köszi még egyszer,ha később elakadok,tudom hová forduljak:)
üdv zoli2014. szeptember. 16. kedd-05:41 #31099GyurciAdminisztrátorKöszi még egyszer,ha később elakadok,tudom hová forduljak:)
Szia, örülök hogy sikerült a frissítés.
Üdv:
Gyurci2014. szeptember. 17. szerda-07:06 #31130GyurciAdminisztrátorMegérkezett a Becker legfrissebb térképe – már letölthető:
https://navigyurci.hu/2014/09/17/megjelent-a-becker-2014-q1-es-terkepe/És végre az M51-es út is felkerült a térképre:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/09/becker_2014q1d.pngÉs a Magyarország verzió:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/09/becker_2014q1e.pngValamint a Becker active.6 CE (Central Europe) változata akciós a Becker oldalán (2014.09.26-ig):
http://shop.mobilenavigation.mybecker.com/en/Navigation-Device/BECKER-ACTIVE/Becker-active-6-CE-LMU.html2014. szeptember. 17. szerda-17:49 #31134szabozoliFelhasználóSzia Gyurci!
Ha még emlékszel 1-2 hozzászólással fentebb a profi5 -öt vásároltam meg.Amit most osztottál meg,az számomra is elérhető még?Vasárnap frissítettem a gépemet,lehetne frissítenem megint?Illetve a Mo-i térkép is frissíthető?
A másik:megjött PDF formátumban a kezelési,nagyon klassz,részletes segítséget nyújt.Érdemes kérni a forgalmazótól!Mondjuk azt nem értem alapból miért nem jött….
köszi a választ!
üdv Zoli - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.