Megérkezett a Becker két új készüléke, az active.5 és az active.6

Kezdőlap Fórumok Becker Megérkezett a Becker két új készüléke, az active.5 és az active.6

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 56
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Szia még emlékszel 1-2 hozzászólással fentebb a profi.5 -öt vásároltam meg.Amit most osztottál meg, az számomra is elérhető még?Vasárnap frissítettem a gépemet,lehetne frissítenem megint? Illetve a Mo-i térkép is frissíthető? A másik:megjött PDF formátumban a kezelési,nagyon klassz,részletes segítséget nyújt.Érdemes kérni a forgalmazótól! Mondjuk azt nem értem alapból miért nem jött…

Szia Zoli!

Persze hogy elérhető. A Becker Professional.5 LMU, az egy élettartam frissítéssel forgalomba hozott készülék, ezért az új térképek mindig elérhetőek. Ügyes vagy, hogy szereztél leírást, elküldenéd nekem is?
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

szia!
    elküldöm szívesen,csak nem találtam itt az oldalon,hogy hová.küldj elérhetőséget.
    A térképfrissítés nem működik,az europára azt írja már megvettem,valószínű azt telepítettem elsőként,az már az új volt.MO-it viszont csak csak 2013-asat találtam.Közép eu lenne új,de azt fizetősre írja.nem értem igazán…
    üdvözletem

Adminisztrátor

A térképfrissítés nem működik,az europára azt írja már megvettem,valószínű azt telepítettem elsőként,az már az új volt.MO-it viszont csak csak 2013-asat találtam. Közép eu lenne új,de azt fizetősre írja.nem értem igazán…

Szia!

Arra gondolok, hogy csak regisztráltál, de nem aktiváltad az lmu frissítést. Ennek a módja a következő:

“…kinyitjuk a Katalógus menüt, és a térképek között kiválasztjuk a FREE LifeTime Map Update sort (a kosárra kattintva indítható az aktiválás). Pontosan úgy járunk el, mintha vásárolni akarnánk, de amíg a 30 napon belül vagyunk, ezért nem kell fizetni (ha mégis ezt látnánk, kérjünk segítséget a helpdesk (kukac) mybecker.hu e-mail címen).

A sikeres aktiválást, az alábbi módon ellenőrizhetjük: kezdjük el ismét a vásárlást, és ha mindent jól csináltunk az alábbi üzenetet kell látnunk”: https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2013/02/revo1_lt6a.jpg

Az e-mail címem: gyurci (kukac) navigyurci.hu
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!
    Ezt írtad nemrég:
    “Szerintem közepes angol nyelvtudással fogod tudni használni, amit “összeszoktok”, és nem hiszem hogy várható lenne a funkció magyar nyelven.
    Üdv:
    Gyurci”
    Sajnos a hangvezérlés léte-nemléte nem a nyelvtudástól függ,hanem országfüggő.Mo-ra sajnos nincs,tehát a Mo-i utcanevek nincsenek beprogramozva.Ezt egyébként a kijelző főmenüjében lehet látni egy beszélő fej formájában.Amelyik országban keresünk,és ott van hangnavigáció,akkor ott a fej.Nálunk nincs sajna.De a cseheknél bezzeg van,elvégre az egy sokkal fejlettebb ország,mint a miénk:(
    köszi az eddigi segítséget!
    üdv zoli

Adminisztrátor

Ezt írtad nemrég: “Szerintem közepes angol nyelvtudással fogod tudni használni, amit “összeszoktok”, és nem hiszem hogy várható lenne a funkció magyar nyelven. Sajnos a hangvezérlés léte-nemléte nem a nyelvtudástól függ, hanem országfüggő. Mo-ra sajnos nincs,tehát a Mo-i utcanevek nincsenek beprogramozva. Ezt egyébként a kijelző főmenüjében lehet látni egy beszélő fej formájában. Amelyik országban keresünk,és ott van hangnavigáció, akkor ott a fej. Nálunk nincs sajna. De a cseheknél bezzeg van, elvégre az egy sokkal fejlettebb ország,mint a miénk…

Szia! Valóban slendriánul fogalmaztam, de a lényeg az akart lenni, hogy magyarul nincsen (általában ez a kérdés, és nem az hogy milyen nyelven lehet). Azért nincsen, mert az ékezetes betűket nem tudja kezelni a (hang) motor. És, de igen – a nyelvtudástól függ, mert a “fejnek” hiába beszélsz magyarul. :)

A pontos információ:

A hangvezérlés elérhető az alábbi országokban: Ausztria, Belgium, a Cseh Köztársaság, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Hollandia, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Spanyolország és Svájc.

De igazad van, nem volt kielégítő az információ, elnézést. Meg azt is köszönöm hogy jelezted!

Üdv, és szép estét:
    Gyurci

Adminisztrátor

…Link2Live Pro Services a profi javára.Ezen kívül tudsz még valamiről?Amúgy a hagyományos TMC hátrányban van ezzel szemben?

Szia Zoli!

Hogy tetszik a készülék, milyen tapasztalataid vannak? Tetszik a Live TMC (Link2Live Pro Services), és folyamatosan működik itthon is?
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!
    Most vásároltam egy Becker Active5.LMU navit.Azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan bírom tölteni a készüléket hálózatról mert nem kaptam hozzá csak szivargyújtós töltőt.
    Előre is köszönöm!

Adminisztrátor

Szia!

Egy ilyen kütyü kell hozzá:
    http://www.ebolt.hu/common/big_img_wm/h/hqnp_sup_sc5.jpg

Nagyobb Média Markt üzletekben is keresheted.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!Egy kis segítséget szeretnék kérni! 3 GPS között vacillálok az egyik a http://www.edigital.hu/navigacios-keszulek/tomtom-start-60-navigacio-keszulek-+-europa-terkep-%2845-orszag%29-6-p451926.html?bid=&partner=10003 a másik http://www.gps.hu/spd/18343/Becker-Active-5-LMU-elettartam-frissites vagy http://www.gps.hu/Becker-Active-6-LMU-Plus-elettartam-frissites. És valóban kel még hozzá venni egy memória kártyát hogy a térkép ráférjen mivel a 4GB nem fér rá? És még külön töltőt is amivel hálózatról tudom tölteni ez elég furcsa hogy a gyártó nem csomagol hozzá.

Adminisztrátor

Szia Gyurci!Egy kis segítséget szeretnék kérni! 3 GPS között vacillálok az egyik a TomTom Start 60 a másik a Becker Active.5 LMU (Becker Active.6 LMU). És valóban kell még hozzá venni egy memória kártyát hogy a térkép ráférjen mivel a 4 GB nem fér rá? És még külön töltőt is amivel hálózatról tudom tölteni ez elég furcsa hogy a gyártó nem csomagol hozzá.

Szia!

A TomTom Start 60 a sorozat legegyszerűbb darabja, míg a két Becker nem. Tehát nem egy kategória a kettő. A Becker Active.5 és az Active.6 között a kijelző mérete a különbség, és igen szükséges hozzá a memóriakártya. Hálózati töltőt már évek óta nem csomagolnak a készülékek mellé, ez is az ár szinten tartásának egy lehetősége (volt).

A technikai adatok a cikkek végén:
    https://navigyurci.hu/2015/01/16/az-uj-tomtom-start-60-navigalunk/
    https://navigyurci.hu/2014/05/31/becker-active-5-navigacio-kozben/

Hálózati töltő helyett egy olcsóbb megoldás:
    https://navigyurci.hu/forums/topic/megerkezett-a-becker-ket-uj-keszuleke-az-active-5-es-az-active-6/page/3/#post-33368

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Köszi a gyors választ! Akkor szerinted a Becker egyértelműen jobb választás volna? És mit értettél azalatt hogy TomTom Start 60 a sorozat legegyszerűbb darabja mikor szinte egy árban van a Becker Active.5. És lényegében miért is kel a memória kárty? Mert van 4GB belsö és ha az a telepítéskor megtelik akkor a többit a memoria kártyára teszi?

Felhasználó

Nem tudom de ha ugy rémlene hogy az új TomTom Start 60 már 8GB memóriával rendelkezik.Jól tudom?

Adminisztrátor

Köszi a gyors választ! Akkor szerinted a Becker egyértelműen jobb választás volna? És mit értettél azalatt hogy TomTom Start 60 a sorozat legegyszerűbb darabja mikor szinte egy árban van a Becker Active.5. És lényegében miért is kell a memória kártya? Mert van 4GB belsö és ha az a telepítéskor megtelik akkor a többit a memória kártyára teszi?

Szívesen! A különbségeket megtalálod a linkeken, amit küldtem. Teljesen más rendszer a kettő, a vízválasztó a TMC, ami az általad választott Becker modellekben alapból benne van, míg a TomTom esetében ezért külön fizetned kell. A Becker-hez aktív tartó van, míg a TomTom-hoz nem. Az, hogy a TomTom Start 60 egy árban van a Becker Active.5-tel, azt kijelző méret különbsége okozza.

Igen a TomTom 8 GB-os, míg a Becker a hiányzó belső tárhelyet a memória kártyáról pótolja.

A Becker esetében figyelni kell arra, hogy 2014 December 31.-e óta, nem találtam szervizt aki garanciálisan javítja a készülékeket (aki esetleg tud ilyet az most szóljon), a magyarországi Forródrót és HelpDesk sem működik már (legjobb tudomásom szerint), és egy magyar nyelvű kezelési leírás beszerzése is nehézségekkel járhat.

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

És kijelzők tekintetében van valami különbség?

Adminisztrátor

És kijelzők tekintetében van valami különbség?

Jelentős különbségre nem emlékszem, de egymás mellett nem is láttam őket autóban.

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 56
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás