Megérkezett a Becker két új készüléke, az active.5 és az active.6
Címkézve: 2014 q1, active.5, active.6, becker, frissítés, házszám megadása, hírek, link2live pro, liv tmc, lmu aktiválás, map update, new series, news, professional 50 lmu, új sorozat, videó
- This topic has 55 hozzászólás, 10 résztvevő, and was last updated 7 years, 10 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. május. 27. szerda-15:49 #33602BeckerFelhasználó
Szia! Még annyit kérdeznék hogy amit eddig teszteltél Navigációkat melyik volt a legjobb 1,2,3 úgy kijelzőben,felbontásban mindenben.És melyik a legjobb választás 5 és 6 colos közt. Gondolok itt arra hogy Európai térképpel,élettartam frissítésekkel szeretném STB. A becker Active.5 vagy a 6 az nagyon bejön de amit írtál az egy kicsit eltántorított. Hogy a szerviz hátér 2014 December 31.-e óta, nem találtam szervizt aki garanciálisan javítja a készülékeket. Így az új TomTom Start 60 az ami egyenlőre maradt de nem tudom hogy menyire jó a Magyarországi térképe és az Európai. Tudnál segíteni a választásban.
2015. május. 27. szerda-16:16 #33603GyurciAdminisztrátorMég annyit kérdeznék hogy amit eddig teszteltél Navigációkat melyik volt a legjobb 1,2,3 úgy kijelzőben,felbontásban mindenben.És melyik a legjobb választás 5 és 6 colos közt. Gondolok itt arra hogy Európai térképpel,élettartam frissítésekkel szeretném STB. A becker Active.5 vagy a 6 az nagyon bejön de amit írtál az egy kicsit eltántorított. Hogy a szerviz hátér 2014 December 31.-e óta, nem találtam szervizt aki garanciálisan javítja a készülékeket. Így az új TomTom Start 60 az ami egyenlőre maradt de nem tudom hogy menyire jó a Magyarországi térképe és az Európai. Tudnál segíteni a választásban.
Kedves Becker!
Ha nem használt készülékben gondolkodsz – hanem újban, akkor a Media Markt-ben vásárolt készülékek garanciáját az áruház intézi, és Ők eléggé vevő centrikusak. Rajtuk keresztül/tőlük megvásárolva, talán nem lesz baj.
Ha TomTom készülékben gondolkodnék, akkor biztosan nem a Start 60 lenne az, hanem inkább egy GO 500, vagy a GO 5000. Előbbinek az ára hasonló mint a Start 60-é, de ár/érték arányban mégis sokkal jobb. Találsz róla több cikket is az oldalon.
A fórum TomTom topikját itt találod:
https://navigyurci.hu/forums/topic/tomtom-go-400-500-600-kerdesek/Üdv,
Gyurci2015. május. 28. csütörtök-16:56 #33614BeckerFelhasználóSzia!Nagyon agyalok hogy melyiket vegyem meg a új TomTom Start 60 vagy a beckert de a szívem nagyon húz a becker felé.És érdekelne hogy mi a különbség a Becker Professional 5 LMU és a Becker Active 5 LMU között. A Professional az valóban Flash ROM:8 GB?
2015. május. 28. csütörtök-17:26 #33615BeckerFelhasználóMég annyit hogy a Becker Professional 5 LMU megegyezik a Becker Professional 50 LMU?
2015. május. 29. péntek-06:34 #33623GyurciAdminisztrátorMég annyit hogy a Becker Professional 5 LMU megegyezik a Becker Professional 50 LMU?
Becker professional.5
http://mobilenavigation.mybecker.com/en/products/car-navigation/becker-professional/detail/product/Becker-professional5-LMU-1/action/detail/controller/Product/Becker Professional 50 LMU
http://mobilenavigation.mybecker.com/en/products/archives/other-professional-models/detail/product/BECKER-PROFESSIONAL-50-2/action/detail/controller/Product/2015. május. 29. péntek-17:43 #33630BeckerFelhasználóSzia!Most már biztos hogy Beckert veszek de 3 közül vacillálok. És szeretném kérdezni hogy a BECKER professional.5 LMU vagy BECKER PROFESSIONAL 50 és a Becker Acive.5 LMU te melyiket választanád. Melyik az újabb ki adás, előnyök hátrányok esetleg a térképekben különbség STB. Gondolom Magyarország mind a 3 ban benne van.
2015. május. 30. szombat-15:44 #33639GyurciAdminisztrátorSzia!
Választani neked kell. Ami fontos, hogy Professional.5 (6) LMU license híján nem használhatja a magyarországi TíMC-t, és a Professional 50 már kifutott, újat nem nagyon fogsz már kapni. Természetesen Magyarország térképe az összes Európa térképet tartalmazó készüléken rajta van.
Üdv,
Gyurci2015. május. 30. szombat-16:07 #33642BeckerFelhasználóKöszi szépen a segítséget így viszont egyértelmű hogy Becker Active 5.LMU vagy a Becker Active 6.LMU Plus lesz.
2015. május. 31. vasárnap-07:39 #33644GyurciAdminisztrátorKöszi szépen a segítséget így viszont egyértelmű hogy Becker Active 5.LMU vagy a Becker Active 6.LMU Plus lesz.
Nagyon szívesen!
2017. január. 1. vasárnap-15:07 #37068b.lajosFelhasználóSziasztok,
Lassan 2,5 éve használok egy Activ5 LMU készüléket, mondhatnám teljes megelégedéssel, de …. Pár szó a tapasztalatokról, talán segít a vásárlásban, kiválasztásban másnak is, a “de”-re a végszóban visszatérek. Előre bocsátom, hogy ez az első navigációs készülékem, következésképp összehasonlítani más készülékkel, rendszerekkel “testközelből” nem tudtam, csak időnként látom ismerőseim “bütykölését” az “ocsó és majd én telepítem, frissítem” készülékeken.
Szóval:
Első és egyben nagy előnye -nem csak Becker- az éltartam frissítési lehetőség, ami a Content Manager használatával pofonegyszerű, kis negatívum, hogy elég gyér a frissítés, de lehet csak én gondolom így.
Beállítások:
+++ a szoftver felépítése, átláthatósága elég ésszerű, egyszerű, sok beállítási lehetőséggel, viszont pont ez utóbbi miatt néha egy-egy beállítás megtalálása időben tellett.
+++ a szoftveren belüli navigálás gyors, nem egy mai hiper-szuper okos telefon, de a lényeg nincs várakozás, malmozás. Apropó okos telefon, természetesen minden mai darabon rajta van a navigáció, ráadásul nagyon jól használhatóak, csak épp nekem a Transalpin aljánál (Tatabánya -> Vaskapú -> Nagyszeben) “elfogyott” a net, okos telefon befuccsolt, “Eszti” (mert így hívják :) ) viszont tovább navigált.
+++ tetszik a 3D megjelenítése, a PQI-ik közül ki lehet választani mi jelenjen meg a kijelzőn, hosszú út során bizony jól jön ha látod a parkoló, benzinkút stb közeledését. A cél megtalálásában segít, hogy nemcsak címre hanem nevezetességekre, szállodákra, vendéglőkre stb lehet keresni.
Egyszóval elégedetten használtam, használom, de az utóbbi időben többször előfordul, hogy egyszerűen megszakad a vétel, lefagy és fogalmam sincs hol vagyok. Van, hogy pár perc után észhez tér, máskor meg órák kérdése. Két és fél év után nem éppen ezt vártam, de sajna ma már a jó márkák sem évtizedekre gyártanak.2017. január. 2. hétfő-11:45 #37085GyurciAdminisztrátorLassan 2,5 éve használok egy Activ5 LMU készüléket, mondhatnám teljes megelégedéssel, de …. Pár szó a tapasztalatokról, talán segít a vásárlásban, kiválasztásban másnak is, a “de”-re a végszóban visszatérek…
Szia Lajos!
BUÉK
Köszönjük, hogy megosztottad az elmúlt idő tapasztalatait. Az utolsó megjegyzésedre válaszolva, az elmúlt hetekben több esetben is hallottam panaszt a GPS jel problémára. Ez azért érdekes, mert amúgy a tapasztalataim szerint igen jó és pontos GPS van a Becker készülékekben. Nem tudom hogy a jelvsztésnek ennek mi lehet az oka, ám az mindenképpen érdekes, hogy ezek a panaszok főleg az utóbbi hetekben szaporodtak meg (a készülék korától függetlennek tűnnek).
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.