melyik a jó kamionos gps?

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek melyik a jó kamionos gps?

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó
    Felhasználó

olvass sokat, és megtudod!

Felhasználó

Jó fej vagy köszönöm. Már írtam egy másik topicban, és most láttam meg hogy két helyen van. írásom, így ezt kitöröltem. De ha már itt vagy nem segítenél kicsit? Már jó ideje nem kellett figyelnem a gps-ek változását, de most valószínűleg úgy alakul majd a munkám, hogy kell egy jó eszköz és hozzá egy jó szoftver. Ár/érték arányban  mi mostanában a legideálisabb?  a Segítséget előre is köszönöm.

Adminisztrátor

@ Dancer86 Vacsa válasza jogos, szinte mindegyik szoftvernek más az erőssége. A Sygic Truck kijelzi a térképen a tiltó táblákat, de a frissítése alig kerül kevesebbe, mintha még egyszer megvennéd. Például a Becker olcsó, vehetsz hozzá 30 euróért kétéves frissítést, de a tiltásokat nem látod a térképen, pedig fontos lenne… Kinek mi a fontosabb.

Az ár/érték arány így nehezen kifejezhető. Ezért tényleg az olvasás a legjobb megoldás, majd annak a szoftvernek a megvétele, amely a saját igényeidet legjobban lefedi.

Felhasználó

Értem, köszönöm Gyurci! Az egyik kollégám most vett egy wayteq 950-es navit, Sygic truck progrival, most kezdődik a tesztje, ha neki beválik akkor elgondolkodok rajt, de megmondom őszintén, a Becker Z217 nagyon megfogott. a probléma csak annyi hogy 82 ezer forintért láttam, míg a wayteq 52 ért is van már. a kettő között eléggé tetemes a különbség. Nem rég használtam egy olyan navit, amibe beütöttem a címet ahová szeretnék eljutni, és köztes pontot az istenért sem lehetett be rakni, eléggé felbőszített a dolog, és most azért próbálok ennyire keperkedni hogy még véletlenül se olyat fogjak ki amivel bosszankodni kell külföldön, mert akkor megette a fene az egészet. Szóval a lényeg annyi hogy nagyon sokat olvastam már nagyon sok gps-ről, de nem bízok meg a hirdetésekben, ezért próbáltam hozzátok fordulni Gyurci mert ti hozzáértő szakemberek vagytok. 

Adminisztrátor

@ Dancer86 Ennek a témának sklave a nagy tudója, de sajnos az utóbbi időben nem jut jut ideje ránk. Mi pedig nem vagyunk kamionosok. Szóval rengeteg Sygic Truck tesztet olvashatsz tőle, pl itt:

https://navigyurci.hu/2010/05/23/sygic-truck-harmadik-resz-osszegzes/

A Becker Active 43 Transitról itt írt:

https://navigyurci.hu/2011/10/24/becker-active-43-transit-kamionnal-a-vilagban/

Utóbbit már 65 ezer forint körül is megkapod. Az új 5″ Transit pedig hamarosan érkezik. Azt esetleg érdemes lehet megvárni, de még közelítő árat sem tudok…

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás