SOS

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 35
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

@ Mara Szia. Az első pozicionálás (adott estben javítás után) szabad területen (ne lakásban, autóban) történjen, hanem olyan helyen ahol a GPS vevőnek jó rálátása van. Ez az első alkalom akár több perc is lehet. Ha így sem jó, akkor a Navogon Fresh szoftverben, a jobb oldali felső menüben van olyan, hogy “készülék visszaállítása”. Ez a gyári állapotot állítja vissza. Ezt már próbáltad?

A Navigon Support telefonszáma pedig ez: +361-808-8362 (H-P: 10-18 óráig)

Üdv, Gyurci

Felhasználó

Sziasztok a véleményeteket szeretném kérni ki lehet-e cserelni a gps kepernyojet mert egy bazi nagy fekete juk lett rajta http://imgup.it/d1/gCdDe.jpg 

Felhasználó

Sziasztok!

CNS GLOBE SMART készülék egy ideje ezt a hibát írja közvetlenül a bekapcsolás után:
    Application GPSRst.exe encountered a serious error and must shut down.
    Azóta napi 4-5 ször lefagy. Előtte csak elvétve havonta egyszer.

Mi lehet az oka? Hogy lehet kijavítani esetleg? A reset nem segít!

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: Robotpilóta

Felhasználó

Én első körben ROM-ot frissítenék a készüléken.
    Ha fővárosi vagy (vagy jársz erre), akkor előzetes időpont egyeztetés után keresd fel a szervizt: http://www.concorde.hu/index.php?a=contact
    Ha ez nem megoldható, akkor megpróbálok neked szerezni ROM-ot. De ha esetleg féltéglát csinálsz az eszközből, arra nem vállalok felelősséget!

Felhasználó

Szia DM43!

Köszönöm a gyors választ!
    Pápai vagyok ,de beszélek hétfőn a szervizzel mert még garanciális a gép. Nemtudom a garancia erre is vonatkozik-e? Majd hétfőn kiderül :-)

Adminisztrátor

Én első körben ROM-ot frissítenék a készüléken…

Szia DM43, kösz!
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!! Van egy Yamato 7 rev 3 -as keszulekem volt rajta be on road , valahogy sikerult letorolnom.. :) felszeretnek rakni ra valamilyen szoftver amelyik megy a windows ce 6.0 as op rendszerrel , na itt elakadtam probaltam minden uton modon nem jott ossze:)
    Az oldaladat nagyon sok esetben kidobta a baratom a guugli igy azt gondoltam inkabb megkerdezem mielott vegleg foldhoz vagom ..
    a kerdesem hogyan kell felrakni a navigacios szoftvert es mivel illetve milyen szoftvert ajanlotok ehhez a gyemanthoz :)
    Elore is koszonom :)
    ui: volt rajta be on road csak angol terkep nem, ez az a dolog amiert valahogy lekerult rola a be on road

Adminisztrátor

Van egy Yamato 7 rev 3 -as keszulekem volt rajta be on road , valahogy sikerult letorolnom.. :) felszeretnek rakni ra valamilyen szoftver amelyik megy a windows ce 6.0 as op rendszerrel , na itt elakadtam probaltam minden uton modon nem jott ossze:)

Szia! PNA készülékre csak ezt az egy ingyenes szoftvert ismerem, de szerintem nem sok örömed lesz benne.
    https://navigyurci.hu/2013/02/05/mapfactor-for-pna-ingyenesen/

Ez viszont lehet megoldás. 5 db. Be-On-Road Európa license egyben (4-et eladsz, és megvan a sajátod ára):
    http://yamoto.hu/termek/be-on-road-europa-licenc/

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Koszonom a valaszod :) ha lenne igo szoftverem azt fel tudom e rakni erre a navigaciora ,es ha igen milyen uton induljak el ,mert a navigaciok szoftveres hardveres reszehez nem sokat konyitok ? :)

Adminisztrátor

ha lenne igo szoftverem azt fel tudom e rakni erre a navigaciora, es ha igen milyen uton induljak el ,mert a navigaciok szoftveres hardveres reszehez nem sokat konyitok?

Első lépés: keresel egy fórumot, ahol warezzal foglalkoznak. Ez nem az. :)
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne hogy a GPS amit vásároltam pontosan 10 percenként kikapcsolja a képernyőt és “aludni” megy. Ezt a hibát a gps programtól függetlenül már a menüben is csinálja. A lehetséges beállításokat már végig nyálaztam, és minden jól van beállítva. A kérdésem az volna, hogy milyen módon lehetne a WinCe 6-os op rendszer mélyebb beállításaiba is belemenni, vagy akár újra telepíteni.

Üdv
    Zsozso

Adminisztrátor

…olyan problémám lenne hogy a GPS amit vásároltam pontosan 10 percenként kikapcsolja a képernyőt és “aludni” megy. Ezt a hibát a gps programtól függetlenül már a menüben is csinálja. A lehetséges beállításokat már végig nyálaztam, és minden jól van beállítva. A kérdésem az volna, hogy milyen módon lehetne a WinCe 6-os op rendszer mélyebb beállításaiba is belemenni, vagy akár újra telepíteni…

Szia!

Milyen GPS? Gyártó, típus?
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Mediatek tipusú olcsó kinai.

Adminisztrátor

Mediatek tipusú olcsó kinai…

Szia, próbáld meg így:
    https://navigyurci.hu/2010/06/08/erd-el-a-wince-feluletet-egyszeruen/
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Átnéztem A-tól Z-ig azt az oldalt amit küldtél de nem igazán jövök rá hogy mit is keressek. A WinCe menüt elérem a gps-en belül is közvetlen ikonnal, de az ott levő beállításokkal sem mentem semmire. Hiába állítok bármit akkor is kikapcsol a gép. Találtam egy külföldi oldalt ahol egy illető szintén evvel a hibával küzd, de ott még nem segítettek neki.
    A link ahol találtam:

Üdv
    Zsozso

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 35
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás