SOS

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 36
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!

Van egy hatalmas problémám. A párom sikeresen a lelkébe gázolt a Navigonnak, miután az csak részben adott életjelet. Elvittük szervizbe, ahol látszólag megjavították, most már térképet mutat, de azóta nem kapcsolódik műholdhoz és nem lehet címet sem megadni. Újat venni sajnos nem tudunk, nagyon jó lenne, ha tudnátok segíteni!! Előre is köszi!! Mara

Adminisztrátor

@ Mara Szia. Az első pozicionálás (adott estben javítás után) szabad területen (ne lakásban, autóban) történjen, hanem olyan helyen ahol a GPS vevőnek jó rálátása van. Ez az első alkalom akár több perc is lehet. Ha így sem jó, akkor a Navogon Fresh szoftverben, a jobb oldali felső menüben van olyan, hogy “készülék visszaállítása”. Ez a gyári állapotot állítja vissza. Ezt már próbáltad?

A Navigon Support telefonszáma pedig ez: +361-808-8362 (H-P: 10-18 óráig)

Üdv, Gyurci

Felhasználó

Sziasztok a véleményeteket szeretném kérni ki lehet-e cserelni a gps kepernyojet mert egy bazi nagy fekete juk lett rajta http://imgup.it/d1/gCdDe.jpg 

Felhasználó

Sziasztok!

CNS GLOBE SMART készülék egy ideje ezt a hibát írja közvetlenül a bekapcsolás után:
    Application GPSRst.exe encountered a serious error and must shut down.
    Azóta napi 4-5 ször lefagy. Előtte csak elvétve havonta egyszer.

Mi lehet az oka? Hogy lehet kijavítani esetleg? A reset nem segít!

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv: Robotpilóta

Felhasználó

Én első körben ROM-ot frissítenék a készüléken.
    Ha fővárosi vagy (vagy jársz erre), akkor előzetes időpont egyeztetés után keresd fel a szervizt: http://www.concorde.hu/index.php?a=contact
    Ha ez nem megoldható, akkor megpróbálok neked szerezni ROM-ot. De ha esetleg féltéglát csinálsz az eszközből, arra nem vállalok felelősséget!

Felhasználó

Szia DM43!

Köszönöm a gyors választ!
    Pápai vagyok ,de beszélek hétfőn a szervizzel mert még garanciális a gép. Nemtudom a garancia erre is vonatkozik-e? Majd hétfőn kiderül :-)

Adminisztrátor

Én első körben ROM-ot frissítenék a készüléken…

Szia DM43, kösz!
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!! Van egy Yamato 7 rev 3 -as keszulekem volt rajta be on road , valahogy sikerult letorolnom.. :) felszeretnek rakni ra valamilyen szoftver amelyik megy a windows ce 6.0 as op rendszerrel , na itt elakadtam probaltam minden uton modon nem jott ossze:)
    Az oldaladat nagyon sok esetben kidobta a baratom a guugli igy azt gondoltam inkabb megkerdezem mielott vegleg foldhoz vagom ..
    a kerdesem hogyan kell felrakni a navigacios szoftvert es mivel illetve milyen szoftvert ajanlotok ehhez a gyemanthoz :)
    Elore is koszonom :)
    ui: volt rajta be on road csak angol terkep nem, ez az a dolog amiert valahogy lekerult rola a be on road

Adminisztrátor

Van egy Yamato 7 rev 3 -as keszulekem volt rajta be on road , valahogy sikerult letorolnom.. :) felszeretnek rakni ra valamilyen szoftver amelyik megy a windows ce 6.0 as op rendszerrel , na itt elakadtam probaltam minden uton modon nem jott ossze:)

Szia! PNA készülékre csak ezt az egy ingyenes szoftvert ismerem, de szerintem nem sok örömed lesz benne.
    https://navigyurci.hu/2013/02/05/mapfactor-for-pna-ingyenesen/

Ez viszont lehet megoldás. 5 db. Be-On-Road Európa license egyben (4-et eladsz, és megvan a sajátod ára):
    http://yamoto.hu/termek/be-on-road-europa-licenc/

Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Koszonom a valaszod :) ha lenne igo szoftverem azt fel tudom e rakni erre a navigaciora ,es ha igen milyen uton induljak el ,mert a navigaciok szoftveres hardveres reszehez nem sokat konyitok ? :)

Adminisztrátor

ha lenne igo szoftverem azt fel tudom e rakni erre a navigaciora, es ha igen milyen uton induljak el ,mert a navigaciok szoftveres hardveres reszehez nem sokat konyitok?

Első lépés: keresel egy fórumot, ahol warezzal foglalkoznak. Ez nem az. :)
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne hogy a GPS amit vásároltam pontosan 10 percenként kikapcsolja a képernyőt és “aludni” megy. Ezt a hibát a gps programtól függetlenül már a menüben is csinálja. A lehetséges beállításokat már végig nyálaztam, és minden jól van beállítva. A kérdésem az volna, hogy milyen módon lehetne a WinCe 6-os op rendszer mélyebb beállításaiba is belemenni, vagy akár újra telepíteni.

Üdv
    Zsozso

Adminisztrátor

…olyan problémám lenne hogy a GPS amit vásároltam pontosan 10 percenként kikapcsolja a képernyőt és “aludni” megy. Ezt a hibát a gps programtól függetlenül már a menüben is csinálja. A lehetséges beállításokat már végig nyálaztam, és minden jól van beállítva. A kérdésem az volna, hogy milyen módon lehetne a WinCe 6-os op rendszer mélyebb beállításaiba is belemenni, vagy akár újra telepíteni…

Szia!

Milyen GPS? Gyártó, típus?
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!

Mediatek tipusú olcsó kinai.

Adminisztrátor

Mediatek tipusú olcsó kinai…

Szia, próbáld meg így:
    https://navigyurci.hu/2010/06/08/erd-el-a-wince-feluletet-egyszeruen/
    Üdv:
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 1-15 / 36
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás