SOS
Címkézve: cns globe via, hogyan tovább, how-to, rom frissítés, szerviz
- This topic has 35 hozzászólás, 10 résztvevő, and was last updated 11 years, 9 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2012. január. 30. hétfő-07:55 #25845
GyurciAdminisztrátor@ Mara Szia. Az első pozicionálás (adott estben javítás után) szabad területen (ne lakásban, autóban) történjen, hanem olyan helyen ahol a GPS vevőnek jó rálátása van. Ez az első alkalom akár több perc is lehet. Ha így sem jó, akkor a Navogon Fresh szoftverben, a jobb oldali felső menüben van olyan, hogy “készülék visszaállítása”. Ez a gyári állapotot állítja vissza. Ezt már próbáltad?
A Navigon Support telefonszáma pedig ez: +361-808-8362 (H-P: 10-18 óráig)
Üdv, Gyurci
2012. január. 30. hétfő-18:07 #25846csiposcsokiskex
FelhasználóSziasztok a véleményeteket szeretném kérni ki lehet-e cserelni a gps kepernyojet mert egy bazi nagy fekete juk lett rajta http://imgup.it/d1/gCdDe.jpg
2014. június. 20. péntek-18:01 #29944Robotpilota
FelhasználóSziasztok!
CNS GLOBE SMART készülék egy ideje ezt a hibát írja közvetlenül a bekapcsolás után:
Application GPSRst.exe encountered a serious error and must shut down.
Azóta napi 4-5 ször lefagy. Előtte csak elvétve havonta egyszer.Mi lehet az oka? Hogy lehet kijavítani esetleg? A reset nem segít!
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv: Robotpilóta
2014. június. 21. szombat-09:04 #29963
DM43FelhasználóÉn első körben ROM-ot frissítenék a készüléken.
Ha fővárosi vagy (vagy jársz erre), akkor előzetes időpont egyeztetés után keresd fel a szervizt: http://www.concorde.hu/index.php?a=contact
Ha ez nem megoldható, akkor megpróbálok neked szerezni ROM-ot. De ha esetleg féltéglát csinálsz az eszközből, arra nem vállalok felelősséget!2014. június. 21. szombat-13:40 #29971Robotpilota
FelhasználóSzia DM43!
Köszönöm a gyors választ!
Pápai vagyok ,de beszélek hétfőn a szervizzel mert még garanciális a gép. Nemtudom a garancia erre is vonatkozik-e? Majd hétfőn kiderül :-)2014. június. 22. vasárnap-07:21 #29976
GyurciAdminisztrátorÉn első körben ROM-ot frissítenék a készüléken…
Szia DM43, kösz!
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 16. szombat-19:49 #30760Ate
FelhasználóSziasztok!! Van egy Yamato 7 rev 3 -as keszulekem volt rajta be on road , valahogy sikerult letorolnom.. :) felszeretnek rakni ra valamilyen szoftver amelyik megy a windows ce 6.0 as op rendszerrel , na itt elakadtam probaltam minden uton modon nem jott ossze:)
Az oldaladat nagyon sok esetben kidobta a baratom a guugli igy azt gondoltam inkabb megkerdezem mielott vegleg foldhoz vagom ..
a kerdesem hogyan kell felrakni a navigacios szoftvert es mivel illetve milyen szoftvert ajanlotok ehhez a gyemanthoz :)
Elore is koszonom :)
ui: volt rajta be on road csak angol terkep nem, ez az a dolog amiert valahogy lekerult rola a be on road2014. augusztus. 16. szombat-21:29 #30761
GyurciAdminisztrátorVan egy Yamato 7 rev 3 -as keszulekem volt rajta be on road , valahogy sikerult letorolnom.. :) felszeretnek rakni ra valamilyen szoftver amelyik megy a windows ce 6.0 as op rendszerrel , na itt elakadtam probaltam minden uton modon nem jott ossze:)
Szia! PNA készülékre csak ezt az egy ingyenes szoftvert ismerem, de szerintem nem sok örömed lesz benne.
https://navigyurci.hu/2013/02/05/mapfactor-for-pna-ingyenesen/Ez viszont lehet megoldás. 5 db. Be-On-Road Európa license egyben (4-et eladsz, és megvan a sajátod ára):
http://yamoto.hu/termek/be-on-road-europa-licenc/Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 17. vasárnap-16:16 #30764Ate
FelhasználóKoszonom a valaszod :) ha lenne igo szoftverem azt fel tudom e rakni erre a navigaciora ,es ha igen milyen uton induljak el ,mert a navigaciok szoftveres hardveres reszehez nem sokat konyitok ? :)
2014. augusztus. 17. vasárnap-18:42 #30771
GyurciAdminisztrátorha lenne igo szoftverem azt fel tudom e rakni erre a navigaciora, es ha igen milyen uton induljak el ,mert a navigaciok szoftveres hardveres reszehez nem sokat konyitok?
Első lépés: keresel egy fórumot, ahol warezzal foglalkoznak. Ez nem az. :)
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 21. csütörtök-00:18 #30832berces
FelhasználóSziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne hogy a GPS amit vásároltam pontosan 10 percenként kikapcsolja a képernyőt és “aludni” megy. Ezt a hibát a gps programtól függetlenül már a menüben is csinálja. A lehetséges beállításokat már végig nyálaztam, és minden jól van beállítva. A kérdésem az volna, hogy milyen módon lehetne a WinCe 6-os op rendszer mélyebb beállításaiba is belemenni, vagy akár újra telepíteni.
Üdv
Zsozso2014. augusztus. 21. csütörtök-06:49 #30833
GyurciAdminisztrátor…olyan problémám lenne hogy a GPS amit vásároltam pontosan 10 percenként kikapcsolja a képernyőt és “aludni” megy. Ezt a hibát a gps programtól függetlenül már a menüben is csinálja. A lehetséges beállításokat már végig nyálaztam, és minden jól van beállítva. A kérdésem az volna, hogy milyen módon lehetne a WinCe 6-os op rendszer mélyebb beállításaiba is belemenni, vagy akár újra telepíteni…
Szia!
Milyen GPS? Gyártó, típus?
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 21. csütörtök-16:39 #30843berces
FelhasználóSzia!
Mediatek tipusú olcsó kinai.
2014. augusztus. 21. csütörtök-17:00 #30845
GyurciAdminisztrátorMediatek tipusú olcsó kinai…
Szia, próbáld meg így:
https://navigyurci.hu/2010/06/08/erd-el-a-wince-feluletet-egyszeruen/
Üdv:
Gyurci2014. augusztus. 23. szombat-23:39 #30860berces
FelhasználóSzia!
Átnéztem A-tól Z-ig azt az oldalt amit küldtél de nem igazán jövök rá hogy mit is keressek. A WinCe menüt elérem a gps-en belül is közvetlen ikonnal, de az ott levő beállításokkal sem mentem semmire. Hiába állítok bármit akkor is kikapcsol a gép. Találtam egy külföldi oldalt ahol egy illető szintén evvel a hibával küzd, de ott még nem segítettek neki.
A link ahol találtam:Üdv
Zsozso - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.