SOS
Címkézve: cns globe via, hogyan tovább, how-to, rom frissítés, szerviz
- This topic has 35 hozzászólás, 10 résztvevő, and was last updated 9 years, 11 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. november. 23. vasárnap-16:37 #31783bajnokricsyFelhasználó
Köszönöm, most próbálom amit DM43 is írt a másodikat
2014. november. 23. vasárnap-17:21 #31784GyurciAdminisztrátorKöszönöm, most próbálom amit DM43 is írt a másodikat
Szívesen, majd jelezz vissza hogy – hogy sikerült.
2014. november. 23. vasárnap-18:28 #31785bajnokricsyFelhasználóSikerült!
De nem a másodikkal hanem az elsővel
Így csináltam:
1. minden adatot le kell menteni az eszközről, mert a frissítés során MINDEN törlődik
2. a letöltött fájlokat egy FAT32-es fájlrendszerre formázott mem. kártyára kell másolni.
3. a mem. kártyát a hálozatra kapcsolt, de kikapcsolt eszközbe tegyük bele.
4. bekpcsolás így: reset gomb nyomva tartva, utána bekapcs. gomb nyomva tartva, ha bekapcsolt a reset gombot elengedhetjük, DE a bekapcs gombot NE! majd megjelenik 3 sor piros szöveg, utána zöld, ha megjelent a piros után a zöld akkor engedjük el a bekapcs gombot és az eszköz teszi a dolgát.
5. Ha kész, lesz egy képernyő kalibráció, utána pedig használhatjuk is. A mem. kártyát amiről frissítettük, vegyük ki, majd tegyük vissza a lementett navi szoftvert2014. november. 23. vasárnap-18:47 #31786GyurciAdminisztrátorSikerült! De nem a másodikkal hanem az elsővel. Így csináltam:
Szia Ricsy!
Köszönjük a visszajelzést, és a frissítési útmutatót is!
Üdv:
Gyurci2014. november. 23. vasárnap-23:05 #31787gabillFelhasználóSzia Gyurci!
Köszönöm a gyors válaszod, az internetes kutakodások után én is szoftveres hibára tippeltem, de totál kezdő lévén inkább szakavatottakhoz fordultam, s remélem, hogy nem kell lecserélnem a készüléket, mert tetszik a szerkezet.2014. november. 24. hétfő-06:59 #31788GyurciAdminisztrátor…az internetes kutakodások után én is szoftveres hibára tippeltem, de totál kezdő lévén inkább szakavatottakhoz fordultam, s remélem, hogy nem kell lecserélnem a készüléket, mert tetszik a szerkezet.
Szia Gabi!
Reméljük, hogy nem.
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.