SOS

6 bejegyzés megtekintése - 31-36 / 36
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Köszönöm, most próbálom amit DM43 is írt a másodikat

Adminisztrátor

Köszönöm, most próbálom amit DM43 is írt a másodikat

Szívesen, majd jelezz vissza hogy – hogy sikerült.

Felhasználó

Sikerült!
    De nem a másodikkal hanem az elsővel
    Így csináltam:
    1. minden adatot le kell menteni az eszközről, mert a frissítés során MINDEN törlődik
    2. a letöltött fájlokat egy FAT32-es fájlrendszerre formázott mem. kártyára kell másolni.
    3. a mem. kártyát a hálozatra kapcsolt, de kikapcsolt eszközbe tegyük bele.
    4. bekpcsolás így: reset gomb nyomva tartva, utána bekapcs. gomb nyomva tartva, ha bekapcsolt a reset gombot elengedhetjük, DE a bekapcs gombot NE! majd megjelenik 3 sor piros szöveg, utána zöld, ha megjelent a piros után a zöld akkor engedjük el a bekapcs gombot és az eszköz teszi a dolgát.
    5. Ha kész, lesz egy képernyő kalibráció, utána pedig használhatjuk is. A mem. kártyát amiről frissítettük, vegyük ki, majd tegyük vissza a lementett navi szoftvert

Adminisztrátor

Sikerült! De nem a másodikkal hanem az elsővel. Így csináltam:

Szia Ricsy!

Köszönjük a visszajelzést, és a frissítési útmutatót is!
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!
    Köszönöm a gyors válaszod, az internetes kutakodások után én is szoftveres hibára tippeltem, de totál kezdő lévén inkább szakavatottakhoz fordultam, s remélem, hogy nem kell lecserélnem a készüléket, mert tetszik a szerkezet.

Adminisztrátor

…az internetes kutakodások után én is szoftveres hibára tippeltem, de totál kezdő lévén inkább szakavatottakhoz fordultam, s remélem, hogy nem kell lecserélnem a készüléket, mert tetszik a szerkezet.

Szia Gabi!

Reméljük, hogy nem.
    Üdv:
    Gyurci

6 bejegyzés megtekintése - 31-36 / 36
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás