Becker térképfrissítés

Kezdőlap Fórumok Becker Becker térképfrissítés

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 60
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Kösz a választ!
    Néha szét kellene néznem mielőtt kérdezek :), hiszem betettem a kártyát és meg is jelent az “addons” mappa.
    De, hogy tovább elégedetlenkedjem, a honlapjukon láttam egy másik fajta tartót, amit a szellőző nyílásra lehet szerelni. Nekem az szimpatikusabb, közelebb van, kezelése kézre esik. A lényeg, egy ilyent kell rendelnem.

Felhasználó

Nekem valamiért nem készítette el automatikusan, ezért is kezdtem el olvasgatni, hogy mit is kellene tennem. Létrehoztam manuálisan és azóta öő bódotá! A szellőzőrács tartón is túl vagyok, mert a szélvédő túl messze volt.

Más: Jó pár km-en túl vagyok, de TMC adatot még nem sikerült “befognom”. Ez természetes?

Adminisztrátor

De, hogy tovább elégedetlenkedjem, a honlapjukon láttam egy másik fajta tartót, amit a szellőző nyílásra lehet szerelni. Nekem az szimpatikusabb, közelebb van, kezelése kézre esik. A lényeg, egy ilyent kell rendelnem.

Értem. Hol látta a honlapunkon azt a tartót?
    Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

Más: Jó pár km-en túl vagyok, de TMC adatot még nem sikerült “befognom”. Ez természetes?

Jól emlékszem ugye, hogy egy Becker active.5-ről beszélünk? Az ország melyik részében nem “jönnek” a TMC események?

Felhasználó

Igen active.5 és az Alföldön barangoltam

Felhasználó

Üdv Gyurci!
    Elnézést a helytelen kifejezésért, úgy akart lenni, hogy a Becker honlapján láttam közel 20 Euroért. Apropó zoty, honnan sikerült beszerezni a szellőzőrácsos tartót?
    Egy másik kérdés, a térképek frissítve vannak, és mégis az M0-ás körgyűrű megjelenítése a google térképen folyamatos a 4-es útig, míg az active5-ös rávinne az M5-re, majd onnan az egy mellékúton az M0-ra. Létezik, hogy a friss térképen nem szerepel a teljes M0-ás körgyűrű?

b.lajos

Felhasználó

A tartót egy ismerőstől sikerült beszereznem, mert neki nem vált be (nekem is egy picit át kellett alakítani a felfogatást)
    Egyébként nagyon hasonló a SpeedShop-ban is kapható (harmad áron), ez talán annyival jobb mint az enyém, hogy rövidebb a felfogatása. Az aktív részét egyszerűen csak rá kell csúsztatni és az egészet bepattintani a rácsok közé.

Adminisztrátor

Igen active.5 és az Alföldön barangoltam

https://navigyurci.hu/2010/04/19/tmc-frekvencia-terkep-utazoknak/

Vannak lyukak a lefedettségben itt-ott. Nem gondolom, hogy a készülék hibája volna.

Adminisztrátor

…ez talán annyival jobb mint az enyém, hogy rövidebb a felfogatása. Az aktív részét egyszerűen csak rá kell csúsztatni és az egészet bepattintani a rácsok közé.

A HR (Herbert Richter) csatlakozás (a négy “köröm” a készülék tartón) is az egyik előnye az active.5-nek. Így tudsz válogatni a különféle “felfüggesztési” lehetősége között. Nálam is lóg egy hasonló a polcon, hátha…

Felhasználó

A “körmök” teljesen rendben voltak, nekem a szellőzőrácsra történő felfogatáson kellett fabrikálnom, de az is jó lett.

A TMC meg hamarosan tesztelődik a Dunántúlon is. ;-)

A 2014.Q1 hivatalosan mikorra várható?

Adminisztrátor

A 2014.Q1 hivatalosan mikorra várható?

Szerintem Június közepe – vége felé várható új térkép.

Felhasználó

Szerintem Június közepe – vége felé várható új térkép.

Június?!

Adminisztrátor
    Felhasználó

Értem én, hogy a 2013.Q4-re már június óta frissíthetünk, de a 2014.Q1 előreláthatólag mikorra várható?

Adminisztrátor

..de a 2014.Q1 előreláthatólag mikorra várható

A Becker esetében nehéz megmondani. Amíg nem volt LMU frissítés addig csak két térkép volt egy évben.

Ha nagyon muszáj tippelnem, akkor október és december közöttre prognosztizálnám…

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 60
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás