iGO Primoval kapcsolatos kérdések
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › iGO Primoval kapcsolatos kérdések
Címkézve: igo primo skin branding
- This topic has 48 hozzászólás, 16 résztvevő, and was last updated 9 years, 9 months telt el by DM43.
- SzerzőBejegyzés
- 2010. szeptember. 5. vasárnap-13:43 #23879FernirFelhasználó
Mivel nem volt ezzel kapcsolatos topic, bátorkodtam létrehozni egyet :-)
Egy kérdésem lenne: be lehet állítani a Primoban valahol, hogy megjelenítse a korlátozó táblákat? Jelenleg kamionnal használom, de nem jeleníti meg sehol a súly-, magasság- és tengelyterhelés korlátozást jelző táblákat, mint ahogy azt például a Sygic Truck jelzi. Be lehet kapcsolni ezt valahol?
A segítséget előre is köszönöm.2010. szeptember. 5. vasárnap-14:39 #24808vacsaFelhasználótudomásom szerint nem lehet.
2010. szeptember. 5. vasárnap-19:13 #24809sklaveAdminisztrátorFernir Mondta
Mivel nem volt ezzel kapcsolatos topic, bátorkodtam létrehozni egyet :-)
Egy kérdésem lenne: be lehet állítani a Primoban valahol, hogy megjelenítse a korlátozó táblákat? Jelenleg kamionnal használom, de nem jeleníti meg sehol a súly-, magasság- és tengelyterhelés korlátozást jelző táblákat, mint ahogy azt például a Sygic Truck jelzi. Be lehet kapcsolni ezt valahol?
A segítséget előre is köszönöm.Szia.
Végre, már másnak is hiányzik ez a szolgáltatás. Már azt hittem, hogy csak nekem vannak extra igényeim.2010. szeptember. 6. hétfő-12:04 #24811GyurciAdminisztrátor@ Fernir Külön a kamionos táblákat nem tudod kikapcsolni. Ezek megjelennek, hogyha a kamionos változatot vetted meg. Az összes figylemeztető táblát, az Egyebek/Beállítások/Hangok és Riasztás /Riasztás figyelmeztető táblákra menüpont alatt tudod engedélyezni/tiltani. Állapota: Hang és kép-Kép-Letiltva.
2010. szeptember. 18. szombat-19:35 #24860FernirFelhasználóGyurci Mondta
@ Fernir Külön a kamionos táblákat nem tudod kikapcsolni. Ezek megjelennek, hogyha a kamionos változatot vetted meg. Az összes figylemeztető táblát, az Egyebek/Beállítások/Hangok és Riasztás /Riasztás figyelmeztető táblákra menüpont alatt tudod engedélyezni/tiltani. Állapota: Hang és kép-Kép-Letiltva.
Igen, elvileg (és gyakorlatilag is) kamionos licenc van hozzá, de nagyon pontatlan. Nem tudom mi okozza a hibát, pedig az első kamionprofil van kiválasztva, ennek ellenére Dortmundban át akart vinni egy 4 méter magas szerelvényt a 3,7 méteres híd alatt. Magyarországon pedig Pesten a Lágymányosi hídon vitt keresztül, holott Pestre be se vihetne, csak a nulláson. Valami ötlet?
2010. szeptember. 20. hétfő-12:15 #24862sklaveAdminisztrátorGyurci Mondta
@ Fernir Külön a kamionos táblákat nem tudod kikapcsolni. Ezek megjelennek, hogyha a kamionos változatot vetted meg. Az összes figylemeztető táblát, az Egyebek/Beállítások/Hangok és Riasztás /Riasztás figyelmeztető táblákra menüpont alatt tudod engedélyezni/tiltani. Állapota: Hang és kép-Kép-Letiltva.
Egy pillanat. A figyelmeztetőtáblák, nem keverendők össze a tilalmi táblákkal! A Primo/Becker nem mutatja a tilalmi táblákat. Az itt tesztelt programok közül, A Map&Guide, és a Sygic Truck rendelkezik ilyen tulajdonságokkal. Az előbbi többé, az utóbbi kevésbé, bár, riasztást ezekben sem lehet bekapcsolni. Illetve a Garmin, de ezt nem teszteltük, csak szobában, de a “berepülés” alatt, ez figyelmeztetett is, ha az úton korlátozáshoz közeledett. Az itt tesztel programok közül, emlékeim szerint, egyedül A Sygic tervezett az M0-án teherautó módban.
2010. szeptember. 22. szerda-12:10 #24867GyurciAdminisztrátor@ sklave Köszi a helyreigazítást!
2010. október. 13. szerda-19:46 #24906FernirFelhasználóNos, most már tényleg nem értem. Valaki magyarázza meg nekem a következőt, hátha rájövök, mit csinálok rosszul:
1; iGo Primo kamionos adatbázissal
2; Kamion profil, 4m magas, 2,5m széles, 40t
3; Mosonmagyaróvár – Miskolc = M0-s, helyes tervezés
4; Miskolc – Mosonmagyaróvár = belváros, híd, káosz.
Bármilyen a fővároson átvivő utat tervezek, ha nyugat-kelet irányban van, működik, ha kelet-nyugat irányban, nem. Valami ötlet?2010. október. 16. szombat-07:52 #24908GyurciAdminisztrátor@ Fernir Válaszolni nem tudok, de megírom nekik a problémát.
2010. október. 16. szombat-07:53 #24909GyurciAdminisztrátorSzerintem kelleni fog, a milyen térkép (Navteq/TM), és melyik szoftver, illetve térképverzió?
2010. október. 16. szombat-08:02 #24910FernirFelhasználóPrimo 1.1-et használok, a kamionos dolgok pedig – ha minden igaz – csak a Navteq térképekkel mennek, nekem a legutolsó 2010 Q1 van, ha minden igaz (munkahelyen vagyok, de otthonról megírom este nyolcig, ha más), és megvan hozzá minden szükséges fájl (kamionos adatbázis, licence).
2010. október. 17. vasárnap-22:49 #24911sklaveAdminisztrátorGyurci Mondta
Szerintem kelleni fog, a milyen térkép (Navteq/TM), és melyik szoftver, illetve térképverzió?
Szia!
Lehet, hogy az a baja mint a Sygic Trucknak. A tilalom csak egy irányban van a térképen. Nincs Primom, ezért meg kellene nézni, hogy ott hol elkerüli van e tilalom. Azért lassan kiderül, hogy sokat vártunk.2011. május. 21. szombat-11:52 #25326Törölt FelhasználóAdminisztrátorSziasztok!
Tud e vki segíteni primonál hogyan lehet ékezeteket élővarázsolni pl.cím beírásánál?Köszi!
2011. május. 21. szombat-14:05 #25327vacsaFelhasználóteljesen felesleges, mivel az ékezet nélküli beírásnál is kihozza az ékezetes találatokat.
2011. május. 23. hétfő-18:07 #25328StafiFelhasználóSziasztok, csak egy észrevétel: IGO Primo 1.1.9.2.1.179499, kamion módban a vezetési idővel olyan szinten hadilábon áll, hogy képes vezetés közben kiírni, hogy a pihenőidő letelt. De jó lenne, ha ki lehetne belőle kapcsolni, hogy a vezetési és a pihenőidővel foglalkozzon. Ami nem megy, azt ne erőltessük.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.