iGO Primoval kapcsolatos kérdések

Kezdőlap Fórumok Navigációs szoftverek iGO Primoval kapcsolatos kérdések

4 bejegyzés megtekintése - 46-49 / 49
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok!
    Először is köszönöm a hozzászólásokat, másodszor bocs a kései válaszért, de hétvégén nem tudtam gép elé kerülni…

Tehát:
    sima 2-es primoról van szó. DM43 írta hogy a szóbanforgó nyílak (és az alaptérkép színei is???) scheme függőek. Adódik a kérdés hogy van-e értelme skinben (illetve primo verzióban) gondolkodni? Ugyanis a plajos féle cockpitet és nanumka brandingot használom és ha jól tudom a skin-branding páros nem mingíg működik együtt…

Üdv:
    Zamma

Felhasználó

A skin-ux párosítás az, ami nem mindig működik együtt (ez nyilván függ a használt skintől és ux-től, általában az ux “húzza a rövidebbet”). A skin-branding összeállítással nem szokott gond lenni.

Felhasználó

Igazad van, ux-et akartam írni… ;)
    Létezik scheme átszínező program? Hátha hasznát tudnám venni, elvégre grafikus vagyok vagy miaszösz…
    Szóval létezik ilyen?

Felhasználó

Létezik. Viszont nem tudom, hogy mennyire legális a használata. Át kellene térni privát beszélgetésre, de az adatlapodon nem látom az email címedet. Írjál a nicknevem kezdetű freemail-es címre.

4 bejegyzés megtekintése - 46-49 / 49
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás