iGO Primoval kapcsolatos kérdések
Kezdőlap › Fórumok › Navigációs szoftverek › iGO Primoval kapcsolatos kérdések
Címkézve: igo primo skin branding
- This topic has 48 hozzászólás, 16 résztvevő, and was last updated 9 years, 8 months telt el by DM43.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. május. 24. kedd-12:08 #25329GyurciAdminisztrátor
@ Stafi Köszi az észrevételt, megírom nekik.
2011. május. 24. kedd-19:45 #25330StafiFelhasználóGyurci Mondta
@ Stafi Köszi az észrevételt, megírom nekik.
Gyurci, még egy észrevétel, ha már beszélsz velük. Kamion módban, ha olyan útra megyek, ami a program szerint kamionnal tilos, kiírja ezt, és elfelejti a beállított uticélt. Ez nagyon kellemetlen, és nem értem az okát. Az rendben van, hogy figyelmeztet, de miért akar egy szoftver okosabb lenni, mint az ember? És ha a rendőr terelt be arra az útra? Sőt, még a “Kivéve célforgalom” kiegészítő táblánál is kidob, és az is hiba. Köszi, ha szólsz érte.
2011. május. 28. szombat-12:29 #25336tamiyaFelhasználóÜdv mindenkinek!
2011. május 4.-én vettem egy NavOn N660 készüléket IGo Primo Truck szoftverrel (Full Eu + Oroszország térkép). Interneten rendeletem, ahol az volt, hogy az első GPS vételtől számítva 30 nap áll rendelkezésre a frissítés letöltésére.
Regisztráltam a naviextras.com oldalon és letöltöttem a Toolbox 3.0.1-et is. Csatlakoztattam a GPS-t a számítógépemhez. Navon N480-nak ismerte fel.
De ez még nem is lenne baj! A Navon honlapján egy csomó frissítés van, ami pénzért megvásárolható, viszont ingyen nem lehet letölteni. Mi lehet a probléma?A microSD kártya, ami az N660-ban van, az 2GB, ezt a térkép szépen el is foglalja. Ergo a frissítésnek már nincs hely. Nem lehet úgy frissítést letölteni, hogy a számítógépre tudjam letölteni? Ha veszek bele egy nagyobb kártyát, akkor hogyan tudom átmásolni a térképet?M
2011. május. 28. szombat-21:35 #25337bozoki90FelhasználóÜdv mindenkinek!
Nekem olyan problémám lenne, hogy van egy sony nav-u u73 készülékem amin igo8 fut mert egyik ismerős rakott rá windows alapú op rendszert de szeretnék rá primot feltenni de nem boldogulok vele mindent zépen felmásolok a kártyára sys.txt-t is átírom ahogy kell és mégsem találja nem indítja el. Kikerestem a gépben, gondoltam mappájából indítom de úgy sem akarta a jót. Remélem valaki tud nekem segíteni. Előre is köszönöm! Üdv.: Gábor2011. május. 30. hétfő-16:32 #25341GyurciAdminisztrátor@ bozoki90 Egy fóromon olvastam, ezt próbáld meg:
[Truck]
max_restriction_level=”0″A bemásolás, és “save” mappa tartalmának törlése után,(kivéve user.upoi fájl) újraindítást követően, már működni fog.
Én nem próbáltam, csak saját felelősségre!
2011. június. 5. vasárnap-15:39 #25363SuttyFelhasználóSziasztok!
Nekem jól működik a primo Dimka skinnel. Egy apró problémam van. A bal alsó sarokban mutatja az akku feszt, és a holdak számát. Na nekem nem mutat holdakat, holott jól navigál. Ez egy Wayteq x850. Az előző készülékemen mutatta a holdakat, az egy kínai noname gép volt. Mi lehet az ok? A sys.txt-t nem buheráltam, csak a felbontást változtattam meg.
Köszi!2011. június. 5. vasárnap-17:15 #25364vacsaFelhasználówayteq + primo együtt az már warez!
így itt nem a legjobb helyen kérdeztél!2011. június. 5. vasárnap-19:27 #25365SuttyFelhasználóMiért lenne az? Nem lehet külön csak a szoftvert megvenni?
2011. június. 5. vasárnap-19:31 #25366vacsaFelhasználóhát nem.
ha nem vagy még teljesen képben, olvass többet! ;)2011. június. 5. vasárnap-19:39 #25367SuttyFelhasználóSutty Mondta
Miért lenne az? Nem lehet külön csak a szoftvert megvenni?
De, ha mégis warez, akkor elnézést, és kérem törölje az oldal moderátorja.
Köszi!2011. június. 13. hétfő-16:52 #25383GyurciAdminisztrátor@ Sutty Az iGO primo szoftvert nem lehet külön megvásárolni, tehát nincsen “dobozos” változat. Csak akkor legális, hogyha olyan készüléket vásárolsz, amire gyárilag fel van telepítve. Itthon három gyártónak is van ilyen.
A Wayteq-en nem legális. A Sygic Drive, illtve az Utinavi szoftvere lehet a jogtiszta megoldás.
2011. október. 7. péntek-13:54 #25610sanyaFelhasználóSziasztok szeretném megkérdezni , hogy az Igo primo 2.0 szoftver melyik GPS készüléken lesz elérhető ?
2011. október. 7. péntek-18:47 #25611GyurciAdminisztrátor@ sanya A Becker Ready és Active 50-nek is ez az alapja:
https://navigyurci.hu/2011/10/06/becker-ready-50-es-becker-active-50-megerkezett/2012. január. 16. hétfő-11:39 #25821manomisFelhasználóSziasztok! Új vagyok! Próbáltam megtalálni, de nem sikerült… Ha esetleg volt már, akkor bocsi, de talán így hamarabb lesz válaszom…
A Primo-ból a Primo 2-be hogyan tudom átvinni a kedvenceimet?
2012. január. 17. kedd-09:26 #25822GyurciAdminisztrátor@ manomis Szia. A Save mappában található user.upoi fájlt másold át az új készülék hasonló mappájába.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.