Navon N660
- This topic has 198 hozzászólás, 32 résztvevő, and was last updated 8 years, 9 months telt el by Player.
- SzerzőBejegyzés
- 2012. január. 26. csütörtök-20:59 #25839LaciatipetiFelhasználó
Sziasztok!
Egy furcsa kérdésem lenne hozzátok. Olvasni szeretnék könyvet a 660-ason. Alapból van benne egy TXT olvasó, de lapozáskor sorok maradnak ki a két oldal között. Tudja-e valaki, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie a text fájlnak, hogy az olvasó hibátlanul kezelje. Esetleg volna valami tipp, hogy egy SD kártyára milyen progit lehet/kellene felrakni, ami normálisan kezelne egy txt-t.
Előre is köszönök minden tippet.
Laciatipeti
2012. január. 27. péntek-18:27 #25842GyurciAdminisztrátor@ Ateszka “Korábban már hasonló módszerrel sikerült az iGo8-at futtatnom egy Mio C720 készüléken, szintén 2GB-s SD kártyáról … ” Sajnos warez kérdésre nem válaszolhatunk. Ezekre a kérdésekre máshol kell (ett) megoldást találnod.
2012. február. 7. kedd-12:46 #25867tigris567FelhasználóSzia!
Szerintem a beállításnál kell magyarrá tenni az országot,és a címkeresésnél megkel adni az országot és várost.
Meg kell várnod, míg betöltődik,de a szobába nem talál műholdat kikel menned az útcárra és onnan indul ahol laksz.
2012. február. 7. kedd-12:49 #25868tigris567FelhasználóSziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Navon N 560-ra romot keresek magyart,mert kaptam egy romot,de kínai.
Igaz tökéletesen működik,de a betűk kínaiak ezért kérem segítségeteket,akinek van az küldjön nekem!
Én még elvagyok vele,de apukámat nagyon. zavarja.
Előre is köszönöm segítségeteket!!! ANDRÁS
imai:
tigris567@freemail.hu MEG CSINÁLTAM MAGYARRA KELL ÁLLÍTANI ÉS NEM LESZ KÍNAI !
VALAMI NEM STIMMEL,MERT NEHEZEN INDUL EL! VÁROM AZ EREDETI ROMOT!!!
2012. február. 7. kedd-12:57 #25869tigris567FelhasználóDzsotti Mondta
Serpa!
Semmi skinelés, buherálás és ilyen hibák keletkeztek… csak úgy? Kicsit hihetetlen, de ha így van akkor egyértelműen szervíz lehet az orvosság.
Gyári reset után nekem is angol nyelvel és Londonból indul, amúgy az időt minden kikapcsoláskor lenullázza, de ezzel nem kell foglalkozni mert a műholdról amúgy is beállítja magát.
Lehet, hogy a save mappa tartalmát is ki kell üríteni reset előtt.
Usb dolog: lehet a PC-vel is gond, nálam sem találta egyszer, átraktam egy másik USB portba ott meg felismerte. Regisztryben is át tudod váltani serial class-ra, ezt még majd pontosítom, hogy pontosan hol és hogyan, estére.
Gyurci fain lett így a fórum… gyorsabb, egyszerűbb!
Köszönjük ezúton is a nép nevében :-)
D.Serpa Mondta
Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!!
Szia!
Szerintem a beállításnál kell magyarrá tenni az országot,és a címkeresésnél megkel adni az országot és várost.
Meg kell várnod, míg betöltődik,de a szobába nem talál műholdat kikel menned az útcárra és onnan indul ahol laksz.
2012. február. 11. szombat-20:40 #25872tigris567Felhasználótigris567 Mondta
Szia!
2012. február. 14. kedd-10:34 #25873tigris567FelhasználóSziasztok!
Szeretnék kérni tőletek,egy szívességet navon n560 romot keresek.
Igaz kaptam egyet,de nehezen indul úgy látom nem erre való.
Ezért kérlek benneteket,hogy akinek van az küldjön nekem
email:tigris567@freemail.hu
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
TIGRIS»2012. február. 15. szerda-08:18 #25874Törölt FelhasználóAdminisztrátordjamana Mondta
Dzsotti Mondta
ogy:
670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
D.ogy Mondta
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.Sziasztok! Ha erről én is kaphatnék egy leírást ,vagy egy kis segítséget…….megköszönném N670-em van sd ről szeretném,hogy induljon a navi de fogalmam sincs mit kell és, hogyan megtennem ennek érdekében. dittjumanji@gmail.com előre is köszi a segítséget!
Sziasztok ! N670 – em van és nekem is szükségem lenne egy új romra , hogy fusson rajta a navi . nagyon köszi . szpaszov@gmail.com Köszönöm!
2012. február. 21. kedd-18:15 #25876Törölt FelhasználóAdminisztrátorHello! Nekem van egy Navon n660-om, amelyet már egy ideje nem használtam. Ezen szeretnék szoftvert frissíteni meg szeretnék felrakni rá egy teljes Európa térképet. Ha tudnátok nekem segíteni akkor azt nagyon megköszönném. Email címem: skroyal@freemail.hu
előre is köszi2012. február. 22. szerda-07:49 #25877GyurciAdminisztrátor@ skroyal A frissítést a Naviextras Toolboxon keresztül tudod letöllteni, amelyet innen tölthetsz le: https://www.naviextras.com/shop/portal/downloads
2012. február. 22. szerda-17:22 #25879Törölt FelhasználóAdminisztrátorGyurci Mondta
@ skroyal A frissítést a Naviextras Toolboxon keresztül tudod letöllteni, amelyet innen tölthetsz le: https://www.naviextras.com/shop/portal/downloads
Köszi frissítettem. Az amúgy mitől lehet, hogy ha kikapcsolom a készüléket és utána vissza, akkor elállítódik az idő?
2012. február. 22. szerda-21:09 #25880DzsottiFelhasználóskroyal!
Kicsit lejebb volt már szó róla, hogy automatikusan a műhódról állítja be az időt!
Tölsd le a szintén lejebb linkelt segédprogimat és az infót, abban le van írva, hogy tudsz SD-ről másik térképet futtatni!
Sok sikert!
D.
2012. február. 26. vasárnap-14:51 #25882Törölt FelhasználóAdminisztrátorDzsotti Mondta
skroyal!
Kicsit lejebb volt már szó róla, hogy automatikusan a műhódról állítja be az időt!
Tölsd le a szintén lejebb linkelt segédprogimat és az infót, abban le van írva, hogy tudsz SD-ről másik térképet futtatni!
Sok sikert!D.
Köszi szépen! Megcsináltam és sikerült. Ezer hála!:)2012. március. 7. szerda-19:39 #25927jociFelhasználódjamana Mondta
Dzsotti Mondta
ogy:
670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
D.ogy Mondta
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.Sziasztok! Ha erről én is kaphatnék egy leírást ,vagy egy kis segítséget…….megköszönném N670-em van sd ről szeretném,hogy induljon a navi de fogalmam sincs mit kell és, hogyan megtennem ennek érdekében. dittjumanji@gmail.com előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kapni, navon n670-ről letörölték az eredeti programot, hogy lehetne újra indítani, ha visszamásolom.
Dzsotti programját kipróbáltam működik, de a navigációt nem iditja el hibajelzést küld.
2012. március. 7. szerda-19:56 #25930GyurciAdminisztrátor@ Joci Ezt e-mailben beszéljétek meg legyetek szívesek! Köszönöm.
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.