Navon N660

Kezdőlap Fórumok Navon Navon N660

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 199
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!!

Felhasználó

Serpa!

Semmi skinelés, buherálás és ilyen hibák keletkeztek… csak úgy? Kicsit hihetetlen, de ha így van akkor egyértelműen szervíz lehet az orvosság.

Gyári reset után nekem is angol nyelvel és Londonból indul, amúgy az időt minden kikapcsoláskor lenullázza, de ezzel nem kell foglalkozni mert a műholdról amúgy is beállítja magát.

Lehet, hogy a save mappa tartalmát is ki kell üríteni reset előtt.

Usb dolog: lehet a PC-vel is gond, nálam sem találta egyszer, átraktam egy másik USB portba ott meg felismerte. Regisztryben is át tudod váltani serial class-ra, ezt még majd pontosítom, hogy pontosan hol és hogyan, estére.

Gyurci fain lett így a fórum… gyorsabb, egyszerűbb!

Köszönjük ezúton is a nép nevében :-)

D.

Serpa Mondta

Köszönöm szépen a gyors válaszokat!!!

Adminisztrátor

@ Dzsotti  Örülök hogy tényleg jobb lett, használjátok egészséggel! :)

Felhasználó

sziasztok

navon 560on megy ez a kis progi  amit Dzsotti tud? mert evvel a ketyerével lenne gondom nem kevés:) és lehet az segitene

emailcimem: tamas79x@hotmail.com elöre is köszönöm a progit

elsö gondom eddig volt navon menü amiben ugye ott volt a navi ebook stb stb most csak akkor ha nincs benne memokari akkor jön elő amint berakok 1et legyen az az eredeti amigo legyen egy eredeti primo vagy álltalam összerakott igo8 automatikusan elindul :( kicsit idegesitő) amigo-ba nincs is kilépés ikon … primoban szintén zenész, igo8as kártyával van kilépés gomb ki is lép csak bal felül egy bluetooth ikon jelenik meg arra rányomva egy eddig elérhetetlen menüpont tárult elém méghozzá bluetooth menü :) innen viszont sehove semerre. erre esetleg valami megoldás. a hiba azután lépett fel hogy kivettem a memokarit miközben be volt kapcsolva a ketyere még nem lett berhelve full gyári az egész!  

most nézegetem a navon oldalát és ugyfest hogy kép alapján ez egy n470es nem 560as

Felhasználó

Castro!

Email ment, de ide is kirakom a letöltő linket: http://data.hu/get/4188714/Mobilenavigator.zip http://data.hu/get/4188715/olvass_el.txt 

Remélem még működnek, ha nem jelezz vissza és újra felrakom.

Lehet menni fog, lehet nem… nincs gari, 660 és 750-en működik.

Sok sikert!

D.

FidelCastro Mondta

sziasztok

navon 560on megy ez a kis progi  amit Dzsotti tud? mert evvel a ketyerével lenne gondom nem kevés:) és lehet az segitene

elsö gondom eddig volt navon menü amiben ugye ott volt a navi ebook stb stb most csak akkor ha nincs benne memokari akkor jön elő amint berakok 1et legyen az az eredeti amigo legyen egy eredeti primo vagy álltalam összerakott igo8 automatikusan elindul :( kicsit idegesitő) amigo-ba nincs is kilépés ikon … primoban szintén zenész, igo8as kártyával van kilépés gomb ki is lép csak bal felül egy bluetooth ikon jelenik meg arra rányomva egy eddig elérhetetlen menüpont tárult elém méghozzá bluetooth menü :) innen viszont sehove semerre. erre esetleg valami megoldás. a hiba azután lépett fel hogy kivettem a memokarit miközben be volt kapcsolva a ketyere még nem lett berhelve full gyári az egész!  

most nézegetem a navon oldalát és ugyfest hogy kép alapján ez egy n470es nem 560as

Felhasználó

Dzsotti Mondta

Castro!

Email ment, de ide is kirakom a letöltő linket: http://data.hu/get/4188714/Mobilenavigator.zip http://data.hu/get/4188715/olvass_el.txt 

Remélem még működnek, ha nem jelezz vissza és újra felrakom.

Lehet menni fog, lehet nem… nincs gari, 660 és 750-en működik.

Sok sikert!

D.

FidelCastro Mondta

sziasztok

Felhasználó

Sziasztok!

Help please………el tudná nekem valaki úgy magyarázni mint egy 3 éves gyereknek azt,hogy egy NAVON N670-est hogy tudok elinditani memória kártyáról csak Magyarország térképem van rajta. Viszont mikró sd-én megvan full Európa igó hogy kezdjek neki mit kell tennem mert ha csak behelyezem a kártyát nem történik semmi:(

Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is…………..     dittjumanji@gmail.com

Felhasználó

lefkosia Mondta

Dzsotti Mondta

lefkosia!
    TFAT, nem lettem okosabb, kipróbálni meg nem merem, hogy nálam működik e!
    D.

Amikor összekötöd a pc-vel, akkor nem látsz egy olyam mappát, amiben gpspara1.bin stb van? Nekem csak az kellene, amiben ezek megvannak, csak ki kellene másolni. Nem azt mondtam, hogy tedd fel az általam linkelt romot, hanem, hogy a tfatban mik találhatók.

Adminisztrátor

Dzsotti Mondta

ogy:

670-en működik, 750-en nem tudom, de ha küldesz egy email címet privátban, szivesen elküldöm kipróbálásra.
    D.

ogy Mondta

Sziasztok!
    Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy lehetséges-e egy Navon N750-es tudását kiterjeszteni egy SD kártyával.
    Olvastam Dzsotti programjáról, de itt ugye a 660-ról van szó. Ha működne 750-el is, akkor megköszönném, ha valaki eljuttatná nekem.

Sziasztok! Ha erről én is kaphatnék egy leírást ,vagy egy kis segítséget…….megköszönném N670-em van sd ről szeretném,hogy induljon a navi de fogalmam sincs mit kell és, hogyan megtennem ennek érdekében. dittjumanji@gmail.com előre is köszi a segítséget!

Felhasználó

djamana!

Letöltöd ezeket:

http://data.hu/get/4188714/Mobilenavigator.zip

http://data.hu/get/4188715/olvass_el.txt 

elolvasod, felrakod!

Szerintem 670-re is jó lesz.

Sok sikert!

Adminisztrátor

Sziasztok!Valaki tudna segíteni navon 670 rom letöltéssel kapcsolatban?Segítséget előre is köszönöm!szalai66@t-online.hu

Felhasználó

Szia szalai!

http://www.waterandwastewater.com/pipe/8456.php

gugli segít, 30mp :-)

Lehet ez nem lesz magyar, jó keresgélést!

Sok sikert!

D.

szalai Mondta

Sziasztok!Valaki tudna segíteni navon 670 rom letöltéssel kapcsolatban?Segítséget előre is köszönöm!szalai66@t-online.hu

Felhasználó

Szalai!

Elnézést, ez nem az a link amit elsőre találtam, másodszora meg már nem találom, így hát ezt most én paszolom…

Hátha jelentkezik egy 670-es tulaj és elküldi a romját.

660-ast tudok küldeni, ha érdekel.

D.

Dzsotti Mondta

Szia szalai!

http://www.waterandwastewater.com/pipe/8456.php

gugli segít, 30mp :-)

Lehet ez nem lesz magyar, jó keresgélést!

Sok sikert!

D.

szalai Mondta

Felhasználó

Sziasztok!

Nekem egy NavOn N660-asom van, aminek ez van a névjegy menüpontban: NavOn Navigation, 8.3.2.154320.
    Első kérdésem, hogy ez ugyebár az iGo 8.3-as verziója, ami fut rajta ?!?!

Ehhez most letöltöttem egy térképfrissítést: iGO NAVTEQ 2011 Q3
    Kérdés, hogy hogyan tudnám microSD kártyáról ezt futtatni ?? (arra már rájöttem, hogy a gyári térképeket a készüléken hiába írom felül az újakkal … nem “látja” őket)

Korábban már hasonló módszerrel sikerült az iGo8-at futtatnom egy Mio C720 készüléken, szintén 2GB-s SD kártyáról … szóval nem vagyok teljesen amatőr, de rutinosnak se mondanám magam … elkelne egy kis segítség! :)

Előre is köszi!!!

Esetleg ide is írhattok: oatesz@gmail.com

Felhasználó

Ateszka Mondta

Sziasztok!

Nekem egy NavOn N660-asom van, aminek ez van a névjegy menüpontban: NavOn Navigation, 8.3.2.154320.
    Első kérdésem, hogy ez ugyebár az iGo 8.3-as verziója, ami fut rajta ?!?!

Ehhez most letöltöttem egy térképfrissítést: iGO NAVTEQ 2011 Q3
    Kérdés, hogy hogyan tudnám microSD kártyáról ezt futtatni ?? (arra már rájöttem, hogy a gyári térképeket a készüléken hiába írom felül az újakkal … nem “látja” őket)

Korábban már hasonló módszerrel sikerült az iGo8-at futtatnom egy Mio C720 készüléken, szintén 2GB-s SD kártyáról … szóval nem vagyok teljesen amatőr, de rutinosnak se mondanám magam … elkelne egy kis segítség! :)

Előre is köszi!!!

Esetleg ide is írhattok: oatesz@gmail.com

Fasza ez a fórum (is)!! Még szerencse h rájöttem magamtól is!!

15 bejegyzés megtekintése - 166-180 / 199
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás