Segitség
Címkézve: royalteq, tmc beállítása, tmc vevő, wayteq
- This topic has 66 hozzászólás, 21 résztvevő, and was last updated 7 years, 10 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. június. 23. hétfő-18:59 #30006
Gyurci
AdminisztrátorKöszönöm. már írtam is nekik.
Szívesen!
2014. június. 25. szerda-20:09 #30024Kazi
FelhasználóÜdv.Gyurci.Segítségre lenne szükségem ! Igo primo 2.4 van a Wayteq x 980-ason.Hogy lehet be írni a köztes pontot?Nem boldogulok vele. A gépet így vettem a szoftverrel. Oszkár.
2014. június. 26. csütörtök-06:33 #30025Gyurci
AdminisztrátorÜdv. Gyurci. Segítségre lenne szükségem ! Igo primo 2.4 van a Wayteq x 980-ason.Hogy lehet be írni a köztes pontot?Nem boldogulok vele. A gépet így vettem a szoftverrel. Oszkár.
Szia!
Arról tudnod kell, hogy a Wayteq készüléken az iGO nem jogtiszta tartalom!
Köztespontot úgy tudsz megadni, hogy tervezel egy útvonalat:– Főmenü/Útvonalbeállítások
– Útvonalszerkesztő
– “+” jel/TervezésHa nem tetszik a sorrend, akkor az Egyebek/Átrendezés opció segítségét vedd igénybe.
Üdv:
Gyurci2014. június. 26. csütörtök-18:10 #30037lacento
FelhasználóÜdv. Gyurci
Szeretnék tanácsot kérni,régebben már volt róla szó a sygic androidos navinál a házszám beírási gond.
Amit javasoltál ” Ha jól emlékszem a Use native keyboard felirat utáni pipát kell kivenni, by Gyurci)”
Ezt megtettem,de mégsem engedi a mező megjelenését.Esetleg valami ötlettel tudnál szolgálni?
Köszönöm.2014. június. 27. péntek-06:51 #30040Gyurci
AdminisztrátorÜdv. Gyurci
Szeretnék tanácsot kérni,régebben már volt róla szó a sygic androidos navinál a házszám beírási gond.
Amit javasoltál ” Ha jól emlékszem a Use native keyboard felirat utáni pipát kell kivenni, by Gyurci)”
Ezt megtettem,de mégsem engedi a mező megjelenését.Esetleg valami ötlettel tudnál szolgálni?
Köszönöm.Szia!
Most próbáltam ki. A gyári beállítás az, hogy bent van a pipa, és nekem úgy működik is (az a cikk amiből idéztél 2012-es):
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/06/sygic_hszam.pngHa pedig az utcában nem ismeri a házszámokat, akkor ezt mutatja:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/06/sygic_hszam2.pngÜdvözlettel:
Gyurci2014. június. 27. péntek-15:59 #30049lacento
FelhasználóKöszönöm a segítséget de akár mit állítok nem jön fel az ablak egyáltalán.Csak fent a sarokban,hogy házszám de nincs semmi üzenet sem.
2014. június. 27. péntek-16:08 #30050Bende Sándor
FelhasználóSzía Gyuri egy olyan jellegű problémám van.Kezembe akadt egy tomtom amin meglepödve tapasztaltam,hogy tomtom vince változatvan ebölis a hetes lehet ezeket térképileg frisiteni vagy már ezeket felejtös.
2014. június. 27. péntek-16:41 #30051lacento
FelhasználóMégis megoldódott a házszám ügy kivettem a pipát de csak akkor jön fel az ablak ha a billentyűzeten váltok a szám beviteli oldalra.
Mégegyszer köszi a segítséget.2014. június. 27. péntek-18:44 #30052Gyurci
AdminisztrátorMégis megoldódott a házszám ügy kivettem a pipát de csak akkor jön fel az ablak ha a billentyűzeten váltok a szám beviteli oldalra.
Még egyszer köszi a segítséget.Érdekes, nekem meg pipával működik. Köszönöm a visszajelzést!
Üdv:
Gyurci2014. június. 27. péntek-18:47 #30053Gyurci
AdminisztrátorSzía Gyuri egy olyan jellegű problémám van.Kezembe akadt egy tomtom amin meglepödve tapasztaltam,hogy tomtom vince változatvan ebölis a hetes lehet ezeket térképileg frisiteni vagy már ezeket felejtös.
Szia!
Még nem láttam WinCE-s TomTom-ot. Küldj képeket kérlek e-mailben a készülékről, meg/vagy pontos típust.
Köszönöm:
Üdv:
Gyurci
ui: PDA-s verziót már láttam, azt már régen nem lehet frissíteni, és 2009/2010 környékén volt egy HTC okostelefonhoz adott verzió is.2014. június. 27. péntek-18:56 #30055Bende Sándor
FelhasználóBeletrafáltál ez egy ftc készülék.Énse találtam semmi kézzel foghatot hozzá.Ezért kérdeztelek téged.
2014. június. 27. péntek-19:41 #30056Gyurci
AdminisztrátorBeletrafáltál ez egy ftc készülék.Énse találtam semmi kézzel foghatot hozzá.Ezért kérdeztelek téged.
:) Szokott ilyen lenni. A HTC-n nem WinCE van, hanem Windows Mobile. És anno írtunk is róla:
https://navigyurci.hu/2010/10/25/erkezik-az-androidos-tomtom-harcban-az-ingyenes-navigacioval/2014. június. 28. szombat-08:39 #30079lally42
FelhasználóÜdvözlet!
Teljesen új fiú vagyok a gps világában, így lehet, hogy másnak komikusnak fog tetszeni a gondom…
Vásároltam a neten akciósan egy Yamoto klón autós Gps készüléket, aminek a neve Mediatek, Európa térképpel (ami csak próba verzió, mint kiderült), be-on-road programmal. A különböző leírások, google-s segítségek a szoftver honlapját adják fel DE ott lehetetlen az aktiválás – nincs meg az elérhetőség a kódok megadásának.
Tehát a kérdésem az, hogy hol lehetne regisztrálni még másképpen ezt a be-on-road programot vagy milyen más térkép szoftvert telepíthetnék (Magyarország) a Win CE operációs rendszerű kütyümre?
előre is Köszönöm!: lally422014. június. 28. szombat-08:59 #30080Gyurci
AdminisztrátorÜdvözlet!
…tehát a kérdésem az, hogy hol lehetne regisztrálni még másképpen ezt a be-on-road programot vagy milyen más térkép szoftvert telepíthetnék (Magyarország) a Win CE operációs rendszerű kütyümre?
előre is Köszönöm!: lally42Szia!
Itt egy leírás (amelyben találsz linket is) a Be-On-Road szoftver frissítéséhez, illetve aktiválásához. Utóbbi magyarázata a 10. oldalon kezdődik:
http://yamoto.hu/wp-content/uploads/2013/12/Be-on-road-Hu+EUosm-t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3.pdfÜdv:
Gyurci2014. június. 28. szombat-17:41 #30087lally42
FelhasználóSzia!
Köszönöm a gyors választ, ezzel próbálkoztam már de nem sikerült, Sajnos!
Magáról a készülékről lehet tudni valamit (mediatek 5)? Ha másik térkép szoftvert szeretnék rá telepíteni, a Win Ce engedi?
Üdv és köszönet! lally42 - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.