TomTom GO 400-500-600 kérdések

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom GO 400-500-600 kérdések

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 78
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Még az a szerencse hogy itt Angliában annyira nem drága. £130-£150 körül mozog az ára. De ki lehet fogni £100 ért is kibontott de nem használtakat.
    Ha nincs más megoldás vennem kell egy újat.

Adminisztrátor

Drágán vetted?

Felhasználó

£50 volt egy online portálon.

Adminisztrátor

£50 volt egy online portálon.

Kidobott pénznek az is sok. :(

Felhasználó

Természetesen. De egyrészt ez annyira nem sok pénz, másrészt leszámítva hogy nem lehet frissíteni, jol működik!

Adminisztrátor

Legalább.

Felhasználó

Hello! Segítséget szeretnék kérni TomTom go5100 térképfrissítési problémával kapcsolatban. Az lenne a problémám rádugom a számítógépre a készüléket kiírja hogy van új térkép le is tölti aztán elkezdi telepíteni de egy idő után kiírja kapcsolat megszakadt megint rádugom megint megy pár százaléket aztán megint megszakad próbáltam másik számítógéppel is de ugyanaz létezik rá valami megoldás vagy vigyem vissza szervizelni?előre is köszönöm

Adminisztrátor

Helló, ha csinálsz egy hosszú resetet (amíg el nem kezd zenélni), utána sem lesz jó?

Felhasználó

hello azt is próbáltam már úgy se működik egyszer már volt ilyen valahogy utána jó lett de nem tudom mi történt most megint kezdi és sehogy se akar működni

Adminisztrátor

Nekem is csinált már ilyet TomTom készülék, és magától megjavult. Még van egy ötletem, keresem a linket hozzá.

Felhasználó

hello nem tudom hogy de jó megint felrakta az új szoftver és a térképet is

Adminisztrátor

hello nem tudom hogy de jó megint felrakta az új szoftver és a térképet is

Akkor jó. Nálam is ok nélkül javult meg.

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Tom Tom GO 510-es készülékem van, milyen inkább mekkora memória kártya vásárlása javasolt?
    Köszönöm válaszodat.

Adminisztrátor

Tom Tom GO 510-es készülékem van, milyen inkább mekkora memória kártya vásárlása javasolt?

Kedves nasty!

Az Európa térkép bővítőkártya használata nélkül is ráfér a készülékre (igaz a 3D elemek nem fognak mindenütt látszani). Mikor utoljára láttam ilyen vasat, akkor a 16 GB-os kártya elég lett volna a világtérkép letöltéséhez is.

Üdvözlettel,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

TomTom Go 5000-es navim van és azt szereném kérdezni, hogyan tudom megnézni rajta az aktuális gps koordinátámat?

Segítségedet előre is köszönöm!

15 bejegyzés megtekintése - 61-75 / 78
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás