TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 68
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Köszönöm szépen!

üdv
    István

Adminisztrátor

Köszönöm szépen!

Nagyon szívesen!
    Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

tebyzs wrote:
    …hogy van rajta egy térkép szoftver, amely teljes Európa térkép, Europe v915.5073 2013.07.hó, de a nekem szükséges országok(Montenegro, Bosznia, Szerbia) nincs rajta részletesen, csak a főbb útvonalak, és nekem részletesebbre lenne szükségem.

Szia, utánajártam a Szerbia – Montenegró térképpel kapcsolatos kérdésednek: “V930-ban (as frissítésben) benne vannak a koszovói utcanevek 15 településen (az összesen 38-ból) – ennyire volt akkor hivatalosan elérhető forrás, a v940-ben további 8, illetve a v945-ben további 1 település teljes hivatalos utcaneve bekerült…”

Üdvözlettel:
    Gyurci

Felhasználó

A garanciális új TOMTOM VIA 135-ös készülék kapott leírás szerinti első frissítését próbáltam meg, a számítógépre látszólag letöltődött a szükséges frissítés, de a VIA 135 frissítése megszakadt, és most a készüléken nem található térkép. Mit tanácsolsz.

Adminisztrátor

A garanciális új TOMTOM VIA 135-ös készülék kapott leírás szerinti első frissítését próbáltam meg, a számítógépre látszólag letöltődött a szükséges frissítés, de a VIA 135 frissítése megszakadt, és most a készüléken nem található térkép. Mit tanácsolsz.

Szia!

Ha már regisztrálás után vagy, akkor indítsd újra a készülékedet egy hosszú reset-tel (kikapcsolt állapotban kb. 18 – 20 mp-ig nyomd a bekapcsológombot, ha elinduláskor egy hangos zenét hallasz akkor jó), majd kösd össze újra azzal a számítógéppel, amin eredetileg is frissítetted, és indítsd el a MyDrive Connect szoftvert.

Lépj be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal, majd amikor felismerte a készüléket, frissítsd meg újra.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Kedves TomTom-osok!

Miután regisztráltam az új készülékemet, bejelöltem, hogy a megadott email címre kérem az újdonságokról szóló híreket.
    Mivel új vagyok, kérdezem, milyen gyakran érkezik hírlevél vagy értesítés?
    A regisztrációval egy időben frissítettem, azóta nem kaptam hírlevelet.
    ( még arról sem kaptam emailt, hogy sikeres volt a regisztráció…)
    Aztán most bejelentkeztem a MyTomTom-ra és volt új frissítés (nem térkép, hanem vmi egyébb apróság).
    Szóval, milyen ütemben jön a hírlevél, ill. jön-e egyáltalán??!

(( ja, igen, itt is bejelöltem a pipát,hogy fórumhozzászólásról kérek értesítést, de az sem jön…)
    üdv
    István

Adminisztrátor

Mivel új vagyok, kérdezem, milyen gyakran érkezik hírlevél vagy értesítés? A regisztrációval egy időben frissítettem, azóta nem kaptam hírlevelet. ( ég arról sem kaptam emailt, hogy sikeres volt a regisztráció…)

Szia István!

Rapszodikusan jön, ne számíts rá. Egyszerűbb ha ránézel nálam az oldalra, ott biztosan kint van, hogy van új térkép. :) Viszont a regisztrációról nekem eddig még mindig jött értesítés.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Köszi szépen!

István

Adminisztrátor

Köszi szépen!

Szívesen!
    Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

Sziasztok!

Ma egy Via 135 Refurbished készüléket frissítettem (térkép – v937) 2x is megállt a MyDrive hibája miatt:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/10/tt2.png

Mindkét MyDrive újraindítás után magától csatlakozott, és végül sikeresen befejezte a frissítést!

Felhasználó

Szia Gyurci!

Akad egy kérdésem :)
    Amióta csatlakoztam a Map Share szolgáltatásához a TomTomnak, bármikor csatlakoztatom a gps-t a számítógéphez, mindig frissít. Ez rendben is van, hisz folyamatosan jönnek a használók javításai. De az is rendben van, hogy egy ilyen frissítés időtartama 30-40 perc??! Hangsúlyozom:, nem teljes térképfrissítés, hanem 200-600 Kb méretű Map Share-s frissítő fájl.
    Ok ez így?

üdv

István

Adminisztrátor

Amióta csatlakoztam a Map Share szolgáltatásához a TomTomnak, bármikor csatlakoztatom a gps-t a számítógéphez, mindig frissít. Ez rendben is van, hisz folyamatosan jönnek a használók javításai. De az is rendben van, hogy egy ilyen frissítés időtartama 30-40 perc??!

Szia, az átlag az néhány perc, és ritkán előfordul hogy 15 perc is lesz belőle (én nem naponta frissítek, van hogy egy hét – vagy akár kettő is eltelik két alkalom között). Véleményem szerint a 30-40 perc az nem rendeltetésszerű. Próbálj meg egy reset-et csinálni a készüléken, hátha jobb lesz (kikapcsolt állapotban addig nyomod a bekapcsológombot, amíg egy éles zenét hallasz).
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Köszömöm, megpróbálom!
    üdv
    István

Felhasználó

Sziasztok!

Reseteltem a készüléket és utána kíváncsiságból feltettem frissíteni, de most is maradt a majd 40 perc.
    Igazából nincs a kütyüvel gond, frissít, csak hát zavar a 40 perc.

Köszönöm Gyurci a segítséged, de kérdeznék másokat is (Tomtomosokat, Map Share bekapcsolva), hogy más is tapasztal ilyet??
    (Lehet, hogy ilyenkor újratelepíti mindig az teljes térképet???!)

üdv
    István

Adminisztrátor

(Lehet, hogy ilyenkor újratelepíti mindig az teljes térképet???!)

Szia István, három készüléken is töltök le MapShare javításokat (Via 135 Refurbished, TomTom GO 50, TomTom GO 500). Szerintem ha központi hiba lenne, én is tapasztalnám. Melyik TomTom típusod van?
    Üdv:
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 16-30 / 68
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás