TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése
Címkézve: 9SDA.001.01, attributumok, frissítés, frissítő kártya, frissítőkártya, leírás, map fresh, map update, montenegró, mydrive, mydrive connect, refu, refurbished, regisztráció, start 20, start 25, start 40, start 60, szerbia, telepítési útmutató, tomtom, user manual, via 120, via 125, via 130, via 135
- This topic has 67 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 8 years, 11 months telt el by
Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2014. július. 17. csütörtök-18:32 #30272
István
FelhasználóKöszönöm szépen!
üdv
István2014. július. 17. csütörtök-20:11 #30275Gyurci
AdminisztrátorKöszönöm szépen!
Nagyon szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. július. 19. szombat-08:13 #30306Gyurci
Adminisztrátortebyzs wrote:
…hogy van rajta egy térkép szoftver, amely teljes Európa térkép, Europe v915.5073 2013.07.hó, de a nekem szükséges országok(Montenegro, Bosznia, Szerbia) nincs rajta részletesen, csak a főbb útvonalak, és nekem részletesebbre lenne szükségem.Szia, utánajártam a Szerbia – Montenegró térképpel kapcsolatos kérdésednek: “V930-ban (as frissítésben) benne vannak a koszovói utcanevek 15 településen (az összesen 38-ból) – ennyire volt akkor hivatalosan elérhető forrás, a v940-ben további 8, illetve a v945-ben további 1 település teljes hivatalos utcaneve bekerült…”
Üdvözlettel:
Gyurci2014. július. 20. vasárnap-08:20 #30313Gabor60
FelhasználóA garanciális új TOMTOM VIA 135-ös készülék kapott leírás szerinti első frissítését próbáltam meg, a számítógépre látszólag letöltődött a szükséges frissítés, de a VIA 135 frissítése megszakadt, és most a készüléken nem található térkép. Mit tanácsolsz.
2014. július. 20. vasárnap-11:53 #30314Gyurci
AdminisztrátorA garanciális új TOMTOM VIA 135-ös készülék kapott leírás szerinti első frissítését próbáltam meg, a számítógépre látszólag letöltődött a szükséges frissítés, de a VIA 135 frissítése megszakadt, és most a készüléken nem található térkép. Mit tanácsolsz.
Szia!
Ha már regisztrálás után vagy, akkor indítsd újra a készülékedet egy hosszú reset-tel (kikapcsolt állapotban kb. 18 – 20 mp-ig nyomd a bekapcsológombot, ha elinduláskor egy hangos zenét hallasz akkor jó), majd kösd össze újra azzal a számítógéppel, amin eredetileg is frissítetted, és indítsd el a MyDrive Connect szoftvert.
Lépj be a felhasználóneveddel és a jelszavaddal, majd amikor felismerte a készüléket, frissítsd meg újra.
Üdv:
Gyurci2014. július. 26. szombat-11:36 #30402István
FelhasználóKedves TomTom-osok!
Miután regisztráltam az új készülékemet, bejelöltem, hogy a megadott email címre kérem az újdonságokról szóló híreket.
Mivel új vagyok, kérdezem, milyen gyakran érkezik hírlevél vagy értesítés?
A regisztrációval egy időben frissítettem, azóta nem kaptam hírlevelet.
( még arról sem kaptam emailt, hogy sikeres volt a regisztráció…)
Aztán most bejelentkeztem a MyTomTom-ra és volt új frissítés (nem térkép, hanem vmi egyébb apróság).
Szóval, milyen ütemben jön a hírlevél, ill. jön-e egyáltalán??!(( ja, igen, itt is bejelöltem a pipát,hogy fórumhozzászólásról kérek értesítést, de az sem jön…)
üdv
István2014. július. 28. hétfő-10:04 #30432Gyurci
AdminisztrátorMivel új vagyok, kérdezem, milyen gyakran érkezik hírlevél vagy értesítés? A regisztrációval egy időben frissítettem, azóta nem kaptam hírlevelet. ( ég arról sem kaptam emailt, hogy sikeres volt a regisztráció…)
Szia István!
Rapszodikusan jön, ne számíts rá. Egyszerűbb ha ránézel nálam az oldalra, ott biztosan kint van, hogy van új térkép. :) Viszont a regisztrációról nekem eddig még mindig jött értesítés.
Üdv:
Gyurci2014. július. 28. hétfő-10:08 #30434István
FelhasználóKöszi szépen!
István
2014. július. 28. hétfő-10:50 #30435Gyurci
AdminisztrátorKöszi szépen!
Szívesen!
Üdv:
Gyurci2014. október. 3. péntek-09:43 #31274Gyurci
AdminisztrátorSziasztok!
Ma egy Via 135 Refurbished készüléket frissítettem (térkép – v937) 2x is megállt a MyDrive hibája miatt:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/10/tt2.pngMindkét MyDrive újraindítás után magától csatlakozott, és végül sikeresen befejezte a frissítést!
2014. október. 20. hétfő-16:53 #31429István
FelhasználóSzia Gyurci!
Akad egy kérdésem :)
Amióta csatlakoztam a Map Share szolgáltatásához a TomTomnak, bármikor csatlakoztatom a gps-t a számítógéphez, mindig frissít. Ez rendben is van, hisz folyamatosan jönnek a használók javításai. De az is rendben van, hogy egy ilyen frissítés időtartama 30-40 perc??! Hangsúlyozom:, nem teljes térképfrissítés, hanem 200-600 Kb méretű Map Share-s frissítő fájl.
Ok ez így?üdv
István
2014. október. 20. hétfő-18:12 #31430Gyurci
AdminisztrátorAmióta csatlakoztam a Map Share szolgáltatásához a TomTomnak, bármikor csatlakoztatom a gps-t a számítógéphez, mindig frissít. Ez rendben is van, hisz folyamatosan jönnek a használók javításai. De az is rendben van, hogy egy ilyen frissítés időtartama 30-40 perc??!
Szia, az átlag az néhány perc, és ritkán előfordul hogy 15 perc is lesz belőle (én nem naponta frissítek, van hogy egy hét – vagy akár kettő is eltelik két alkalom között). Véleményem szerint a 30-40 perc az nem rendeltetésszerű. Próbálj meg egy reset-et csinálni a készüléken, hátha jobb lesz (kikapcsolt állapotban addig nyomod a bekapcsológombot, amíg egy éles zenét hallasz).
Üdv:
Gyurci2014. október. 21. kedd-08:59 #31435István
FelhasználóKöszömöm, megpróbálom!
üdv
István2014. október. 21. kedd-20:09 #31439István
FelhasználóSziasztok!
Reseteltem a készüléket és utána kíváncsiságból feltettem frissíteni, de most is maradt a majd 40 perc.
Igazából nincs a kütyüvel gond, frissít, csak hát zavar a 40 perc.Köszönöm Gyurci a segítséged, de kérdeznék másokat is (Tomtomosokat, Map Share bekapcsolva), hogy más is tapasztal ilyet??
(Lehet, hogy ilyenkor újratelepíti mindig az teljes térképet???!)üdv
István2014. október. 22. szerda-05:49 #31441Gyurci
Adminisztrátor(Lehet, hogy ilyenkor újratelepíti mindig az teljes térképet???!)
Szia István, három készüléken is töltök le MapShare javításokat (Via 135 Refurbished, TomTom GO 50, TomTom GO 500). Szerintem ha központi hiba lenne, én is tapasztalnám. Melyik TomTom típusod van?
Üdv:
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.