TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 68
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Most, hogy olvasom, nekem is probléma szép, napos időben, (főleg, ha hátulról süti a nap a gps képernyőjét teliobe…), hogy nagyon tükröződik! Amúgy start 25 készülék. Van megoldás?

Szia István!

Ha telibe süti a nap a GPS kijelzőjét akkor azt nem fogod látni. A szkinek között válogass, ott mintha lenne olyan, amelyik egy kicsit több kontraszttal bír napfény esetén, de az általad leírt helyzetben nem fog segíteni.

Tedd át máshová a készüléket, és állítsd más szögbe.
    Üdv,
    Gyurci

Adminisztrátor

Start25 készülék. Azóta ilyen hosszú a frissítés, mióta bekapcsoltam a MapShare-t.

Szia István!

Kiírták a hibát a magyar oldalra, jól érezted hogy a MapShare-hez van köze:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/03/tt_folyamat.png

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci !

A VIA125 -öm a kb. kettővel ez előtti térképfrissítés óta nem hajlandó a Map Share frissítést véghez vinni . Elindítom a frissítést ,”letölti a gépre, telepíti az eszközre” amit kb. fél – 1percen belül be is fejez , kiírja hogy a készüléke készen áll és a navin is meg jelenik hogy frissítés folyamatban ..
    De mikor visszatérek a nyitóoldalra az értesítési felületen az fogad hogy “van még elérhető frissítés ” és ugyan az az x KB-nyi adat vár frissítésre mint előtte . És ez minden alkalommal több lesz .
    Emlékeim szerint nem állítottam el semmit ezért is lennék kíváncsi szerinted mi lehet a probléma ? Egy éves frissítő kártya negyedik frissítése van éppen rajta és az 5-ös zónát használom csak .

Köszönöm előre is válaszod .

Adminisztrátor

Szia Via 125!

Éppen tegnap frissítettem egy MapShare-t egy Via 135 Refurb készüléken. Nekem is felajánlotta még egyszer a MapShare javításokat, de ennek feltelepítése után már a készülék naprakész lett. Van még hely a készülékeden (a MyDrive-ban meg tudod nézni)?
    https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10237/~/mi-az-a-tomtom-map-share%3F

“Minden 8.85-ösnél régebbi térképverziót futtató készülék 12 hónapon át megkapja a Map Share alkalmazás javítócsomagjait. A Map Share alkalmazásbeli változások nagy száma miatt idővel romolhat a készülék útvonaltervezési sebessége, emiatt lassulhat a készülék működése.

A TomTom igyekszik úgy elérhetővé tenni a napi térképmódosításokat, hogy az minél kisebb mértékben lassítsa a készüléket. Azzal is elkerülheti a lassulást, ha rendszeres időközönként frissíti a térképet.”

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia !

Éppen azért használom csak ezt az egy zónát hogy legyen még szabad helyem a további frissítésekhez ,
    valamint mostanság csak erre van szükségem. Per pillanat a negyede szabad.
    Ez is egy Refurb készülék , a legújabb 9.45 -ös térkép van rajta amit az egy évvel ezelőtt vásárolt kártyával frissítettem.
    De az is lehet hogy már azóta nem hajlandó a Map Share -t feltenni .
    Azt meg nem hinném hogy az egyéb POI-ok és azok mennyisége befolyásolná ezt a lehetőséget mert “azelőtt” is voltak rajta .

Adminisztrátor

Éppen azért használom csak ezt az egy zónát hogy legyen még szabad helyem a további frissítésekhez ,
    valamint mostanság csak erre van szükségem. Per pillanat a negyede szabad.

Szia, ebben az esetben biztosan nem a helyhiány az oka. Ha csinálsz rajta egy “hosszú resetet” (kikapcsolod, majd hosszan nyomod a bekapcsológombot addig amíg egy hangos zenét nem hallasz), akkor sem változik a hibás telepítés?

Felhasználó

Szia !

Többször is nekifutottam de semmi változás, át tettem másik laptopra is de ugyanaz és közben egyébként minden mást frissít.

Adminisztrátor

Többször is nekifutottam de semmi változás, át tettem másik laptopra is de ugyanaz és közben egyébként minden mást frissít.

Szia!

Tudom, hogy vannak gondok a MapShare frissítéssel, de hasonló hibával nem találkoztam még. Általában a letöltés/telepítés nyúlik nagyon hosszúra.

Szerintem írj az Ügyfélszolgálatnak,vagy hívd fel őket, van magyar nyelvű operátor is.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia !

Mint ahogy írtam nálam “pillanatok alatt letölti és telepíti” aztán kiderül hogy mégsem .
    Köszönöm, lehet megpróbálom az ügyfélszolgálaton, egyébként jól működik más baja nincs.
    De most láttam a START 25-öt lehet lecserélem arra mert azon élettartamra szóló
    térképfrissítés van ..az sem utolsó szempont .

Adminisztrátor

Mint ahogy írtam nálam “pillanatok alatt letölti és telepíti” aztán kiderül hogy mégsem. Köszönöm, lehet megpróbálom az ügyfélszolgálaton, egyébként jól működik más baja nincs. De most láttam a START 25-öt lehet lecserélem arra mert azon élettartamra szóló
    térképfrissítés van… az sem utolsó szempont.

Szia, igazad van. Az – az egyik legfontosabb szempont. Arra figyelj, hogy abban nem lesz Bluetooth.
    Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Start készülékkel rendelkezőket kérdem, sikerült-e a legújabb, v946-os térkélpet letölteni valakinek?? Vagy ezt csak a GO vasakra adták ki??!!

István

Adminisztrátor

Bréking! Ha még működik a myDrive szoftvered, akkor SEMMIKÉPPEN NE TELEPÍTSD A FRISSÍTÉST!!!
    https://en.discussions.tomtom.com/news-and-announcements-37/new-version-40-mydrive-connect-available-for-download-976688/index7.html#post989647

Adminisztrátor

Start készülékkel rendelkezőket kérdem, sikerült-e a legújabb, v946-os térkélpet letölteni valakinek?? Vagy ezt csak a GO vasakra adták ki??!!

Szia!

Hogyan tudnám veled megértetni: CSAK A FELSOROLT TÍPUSOKRA ÉRKEZETT A V946-OS VERZIÓ!
    “Már letölthető a TomTom új, v946-os verziószámú, legújabb térképe (a felsorolt típusokkal kompatibilis: GO 40, 50, 60 / GO 400, 500, 600 / 5000, 6000).

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Sziasztok!

Letölthető (és le is tudtam tölteni az új MyDrive Connecttel…) a v950-es 4/2015 Európa térkép!

üdv

István

Adminisztrátor

Letölthető (és le is tudtam tölteni az új MyDrive Connecttel…) a v950-es 4/2015 Európa térkép!

Szia István!

Köszönöm a visszajelzést!
    Üdv,
    Gyurci

15 bejegyzés megtekintése - 46-60 / 68
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás