TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése
Címkézve: 9SDA.001.01, attributumok, frissítés, frissítő kártya, frissítőkártya, leírás, map fresh, map update, montenegró, mydrive, mydrive connect, refu, refurbished, regisztráció, start 20, start 25, start 40, start 60, szerbia, telepítési útmutató, tomtom, user manual, via 120, via 125, via 130, via 135
- This topic has 67 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 8 years, 6 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. február. 24. kedd-08:33 #32757GyurciAdminisztrátor
Most, hogy olvasom, nekem is probléma szép, napos időben, (főleg, ha hátulról süti a nap a gps képernyőjét teliobe…), hogy nagyon tükröződik! Amúgy start 25 készülék. Van megoldás?
Szia István!
Ha telibe süti a nap a GPS kijelzőjét akkor azt nem fogod látni. A szkinek között válogass, ott mintha lenne olyan, amelyik egy kicsit több kontraszttal bír napfény esetén, de az általad leírt helyzetben nem fog segíteni.
Tedd át máshová a készüléket, és állítsd más szögbe.
Üdv,
Gyurci2015. március. 6. péntek-07:12 #32830GyurciAdminisztrátorStart25 készülék. Azóta ilyen hosszú a frissítés, mióta bekapcsoltam a MapShare-t.
Szia István!
Kiírták a hibát a magyar oldalra, jól érezted hogy a MapShare-hez van köze:
https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/03/tt_folyamat.pngÜdv,
Gyurci2015. április. 1. szerda-20:18 #33051VIA125FelhasználóSzia Gyurci !
A VIA125 -öm a kb. kettővel ez előtti térképfrissítés óta nem hajlandó a Map Share frissítést véghez vinni . Elindítom a frissítést ,”letölti a gépre, telepíti az eszközre” amit kb. fél – 1percen belül be is fejez , kiírja hogy a készüléke készen áll és a navin is meg jelenik hogy frissítés folyamatban ..
De mikor visszatérek a nyitóoldalra az értesítési felületen az fogad hogy “van még elérhető frissítés ” és ugyan az az x KB-nyi adat vár frissítésre mint előtte . És ez minden alkalommal több lesz .
Emlékeim szerint nem állítottam el semmit ezért is lennék kíváncsi szerinted mi lehet a probléma ? Egy éves frissítő kártya negyedik frissítése van éppen rajta és az 5-ös zónát használom csak .Köszönöm előre is válaszod .
2015. április. 2. csütörtök-07:46 #33052GyurciAdminisztrátorSzia Via 125!
Éppen tegnap frissítettem egy MapShare-t egy Via 135 Refurb készüléken. Nekem is felajánlotta még egyszer a MapShare javításokat, de ennek feltelepítése után már a készülék naprakész lett. Van még hely a készülékeden (a MyDrive-ban meg tudod nézni)?
https://hu.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/10237/~/mi-az-a-tomtom-map-share%3F“Minden 8.85-ösnél régebbi térképverziót futtató készülék 12 hónapon át megkapja a Map Share alkalmazás javítócsomagjait. A Map Share alkalmazásbeli változások nagy száma miatt idővel romolhat a készülék útvonaltervezési sebessége, emiatt lassulhat a készülék működése.
A TomTom igyekszik úgy elérhetővé tenni a napi térképmódosításokat, hogy az minél kisebb mértékben lassítsa a készüléket. Azzal is elkerülheti a lassulást, ha rendszeres időközönként frissíti a térképet.”
Üdv,
Gyurci2015. április. 2. csütörtök-10:06 #33074VIA125FelhasználóSzia !
Éppen azért használom csak ezt az egy zónát hogy legyen még szabad helyem a további frissítésekhez ,
valamint mostanság csak erre van szükségem. Per pillanat a negyede szabad.
Ez is egy Refurb készülék , a legújabb 9.45 -ös térkép van rajta amit az egy évvel ezelőtt vásárolt kártyával frissítettem.
De az is lehet hogy már azóta nem hajlandó a Map Share -t feltenni .
Azt meg nem hinném hogy az egyéb POI-ok és azok mennyisége befolyásolná ezt a lehetőséget mert “azelőtt” is voltak rajta .2015. április. 2. csütörtök-10:26 #33077GyurciAdminisztrátorÉppen azért használom csak ezt az egy zónát hogy legyen még szabad helyem a további frissítésekhez ,
valamint mostanság csak erre van szükségem. Per pillanat a negyede szabad.Szia, ebben az esetben biztosan nem a helyhiány az oka. Ha csinálsz rajta egy “hosszú resetet” (kikapcsolod, majd hosszan nyomod a bekapcsológombot addig amíg egy hangos zenét nem hallasz), akkor sem változik a hibás telepítés?
2015. április. 2. csütörtök-13:46 #33078VIA125FelhasználóSzia !
Többször is nekifutottam de semmi változás, át tettem másik laptopra is de ugyanaz és közben egyébként minden mást frissít.
2015. április. 3. péntek-08:07 #33083GyurciAdminisztrátorTöbbször is nekifutottam de semmi változás, át tettem másik laptopra is de ugyanaz és közben egyébként minden mást frissít.
Szia!
Tudom, hogy vannak gondok a MapShare frissítéssel, de hasonló hibával nem találkoztam még. Általában a letöltés/telepítés nyúlik nagyon hosszúra.
Szerintem írj az Ügyfélszolgálatnak,vagy hívd fel őket, van magyar nyelvű operátor is.
Üdv,
Gyurci2015. április. 4. szombat-14:19 #33087VIA125FelhasználóSzia !
Mint ahogy írtam nálam “pillanatok alatt letölti és telepíti” aztán kiderül hogy mégsem .
Köszönöm, lehet megpróbálom az ügyfélszolgálaton, egyébként jól működik más baja nincs.
De most láttam a START 25-öt lehet lecserélem arra mert azon élettartamra szóló
térképfrissítés van ..az sem utolsó szempont .2015. április. 4. szombat-15:32 #33088GyurciAdminisztrátorMint ahogy írtam nálam “pillanatok alatt letölti és telepíti” aztán kiderül hogy mégsem. Köszönöm, lehet megpróbálom az ügyfélszolgálaton, egyébként jól működik más baja nincs. De most láttam a START 25-öt lehet lecserélem arra mert azon élettartamra szóló
térképfrissítés van… az sem utolsó szempont.Szia, igazad van. Az – az egyik legfontosabb szempont. Arra figyelj, hogy abban nem lesz Bluetooth.
Üdv,
Gyurci2015. április. 25. szombat-10:40 #33276IstvánFelhasználóSziasztok!
Start készülékkel rendelkezőket kérdem, sikerült-e a legújabb, v946-os térkélpet letölteni valakinek?? Vagy ezt csak a GO vasakra adták ki??!!
István
2015. április. 25. szombat-16:17 #33277GyurciAdminisztrátorBréking! Ha még működik a myDrive szoftvered, akkor SEMMIKÉPPEN NE TELEPÍTSD A FRISSÍTÉST!!!
https://en.discussions.tomtom.com/news-and-announcements-37/new-version-40-mydrive-connect-available-for-download-976688/index7.html#post9896472015. április. 25. szombat-16:21 #33278GyurciAdminisztrátorStart készülékkel rendelkezőket kérdem, sikerült-e a legújabb, v946-os térkélpet letölteni valakinek?? Vagy ezt csak a GO vasakra adták ki??!!
Szia!
Hogyan tudnám veled megértetni: CSAK A FELSOROLT TÍPUSOKRA ÉRKEZETT A V946-OS VERZIÓ!
“Már letölthető a TomTom új, v946-os verziószámú, legújabb térképe (a felsorolt típusokkal kompatibilis: GO 40, 50, 60 / GO 400, 500, 600 / 5000, 6000).Üdv,
Gyurci2015. május. 19. kedd-20:39 #33526IstvánFelhasználóSziasztok!
Letölthető (és le is tudtam tölteni az új MyDrive Connecttel…) a v950-es 4/2015 Európa térkép!
üdv
István
2015. május. 20. szerda-07:28 #33532GyurciAdminisztrátorLetölthető (és le is tudtam tölteni az új MyDrive Connecttel…) a v950-es 4/2015 Európa térkép!
Szia István!
Köszönöm a visszajelzést!
Üdv,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.