TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése
Címkézve: 9SDA.001.01, attributumok, frissítés, frissítő kártya, frissítőkártya, leírás, map fresh, map update, montenegró, mydrive, mydrive connect, refu, refurbished, regisztráció, start 20, start 25, start 40, start 60, szerbia, telepítési útmutató, tomtom, user manual, via 120, via 125, via 130, via 135
- This topic has 67 hozzászólás, 9 résztvevő, and was last updated 8 years, 8 months telt el by Gyurci.
- SzerzőBejegyzés
- 2015. május. 20. szerda-07:30 #33533GyurciAdminisztrátor
Sziasztok!
Megjelent a TomTom legfrissebb v950-es térképe. Az, hogy jelenleg mely típusokra letölthető az alábbi cikkből kiderül:
https://navigyurci.hu/2015/05/20/megjelent-a-tomtom-uj-v950-es-terkepe/Üdv,
Gyurci2015. május. 22. péntek-08:32 #33544GyurciAdminisztrátorSziasztok!
Úgy látom ez a térkép már elkerüli a megyei autópályadíj által lefedett szakaszokat. Valakinek esetleg van valamilyen tapasztalata ez ügyben?
Üdv,
Gyurci2015. augusztus. 21. péntek-19:24 #34337turner62FelhasználóSzia Gyurci!
A napokban vásároltam egy Tomtom Start 20 M készüléket, élettartamra szóló ingyenes térképfrissítéssel.Letöltöttem hozzá
a MyDrive connect programot,minden jól működik, csak nem tudok aktiválni, mert nem találom a kódot.
Vagy ennek a típusnak nem kell a 90 napos aktiválás?
A dobozban nem volt aktiváláshoz kód, de a doboz belsejére se volt feltüntetve semmi, csak http://www.tomtom.com/getstarted felirat.
Kérdésem az hogy ha kell aktiválni hol kapom meg hozzá a kódot, vagy az élettartam 90 napra szól? )-:Válaszodat előre is köszönöm.
Üdvözlettel: turner62
2015. augusztus. 22. szombat-07:00 #34339GyurciAdminisztrátorA napokban vásároltam egy Tomtom Start 20 M készüléket, élettartamra szóló ingyenes térképfrissítéssel. Letöltöttem hozzá a MyDrive connect programot,minden jól működik, csak nem tudok aktiválni, mert nem találom a kódot. Vagy ennek a típusnak nem kell a 90 napos aktiválás?
Szia Turner62!
Az élettartam frissítés, a MyDrive szoftverben történő regisztráció megtörténtekor élesedik. Itt tudod ellenőrizni (katt a készüléken lévő térkép ikonjára): https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/08/via120_lm.png
Üdv,
Gyurci2015. augusztus. 22. szombat-07:48 #34340turner62FelhasználóSzia Gyurci!
Nagyon köszönöm a kielégítő és megnyugtató választ!
Üdvözlettel: turner62
Ui: Nagyon vigyázz a ZZR – re nagy értéket képvisel. Fiatalságomat idézi fel a látványa!
Nekem is egy 36 éves motorom van!2015. augusztus. 22. szombat-09:04 #34350GyurciAdminisztrátorNagyon köszönöm a kielégítő és megnyugtató választ! Ui: Nagyon vigyázz a ZZR – re nagy értéket képvisel. Fiatalságomat idézi fel a látványa! Nekem is egy 36 éves motorom van!
Szia!
Örülök, hogy segíthettem. :) A Komárt őrzöm, közben előkerült egy 1975-ös adásvételi, és egy 1978-as fekete-fehér (eredeti) fotó is hozzá… Milyen motorod van?
Üdv,
Gyurci2016. március. 20. vasárnap-18:56 #34179tamaasFelhasználóKedves NaviGyurci!
A múlt hónapban (2015.06) vásároltam egy TomTom Start 20 autós navigációt, amelyhez örök élet garancia jár. A számítógépemen telepítettem a TomTom MyDrive Connect és TomTom HOME2 programokat. A számítógép gond nélkül tud kommunikálni az eszközzel, és egy frissítést már sikerült is telepíteni a GPS-en.
Ha jól tudom, akkor az örök élet frissítéshez regisztrálni kell a GPS-t. A TomTom MyDrive Connect programon keresztül indítottam a regisztrációt, de a következő hibaüzenetet kapom: The activation code you have entered is not valid. Please try again. Mi lehet a kóddal a probléma?Válaszát előre is köszönöm!
Üdv: Tamás
2016. március. 21. hétfő-07:31 #35490GyurciAdminisztrátorA múlt hónapban (2015.06) vásároltam egy TomTom Start 20 autós navigációt, amelyhez örök élet garancia jár. A számítógépemen telepítettem a TomTom MyDrive Connect és TomTom HOME2 programokat. A számítógép gond nélkül tud kommunikálni az eszközzel, és egy frissítést már sikerült is telepíteni a GPS-en. Ha jól tudom, akkor az örök élet frissítéshez regisztrálni kell a GPS-t. A TomTom MyDrive Connect programon keresztül indítottam a regisztrációt, de a következő hibaüzenetet kapom: The activation code you have entered is not valid. Please try again. Mi lehet a kóddal a probléma?
Kedves Tamás!
Nem kell kód, a készülék első regisztrációjával az élettartam frissítés is élesedik, amennyiben ez az első pozicionálástól számított 90 napon belül megtörtént.
Üdvözlettel,
Gyurci - SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.