TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése

Kezdőlap Fórumok TomTom TomTom Via és Start készülékek regisztrációja és frissítése

8 bejegyzés megtekintése - 61-68 / 68
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Sziasztok!

Megjelent a TomTom legfrissebb v950-es térképe. Az, hogy jelenleg mely típusokra letölthető az alábbi cikkből kiderül:
    https://navigyurci.hu/2015/05/20/megjelent-a-tomtom-uj-v950-es-terkepe/

Üdv,
    Gyurci

Adminisztrátor

Sziasztok!

Úgy látom ez a térkép már elkerüli a megyei autópályadíj által lefedett szakaszokat. Valakinek esetleg van valamilyen tapasztalata ez ügyben?

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

A napokban vásároltam egy Tomtom Start 20 M készüléket, élettartamra szóló ingyenes térképfrissítéssel.Letöltöttem hozzá
    a MyDrive connect programot,minden jól működik, csak nem tudok aktiválni, mert nem találom a kódot.
    Vagy ennek a típusnak nem kell a 90 napos aktiválás?
    A dobozban nem volt aktiváláshoz kód, de a doboz belsejére se volt feltüntetve semmi, csak http://www.tomtom.com/getstarted felirat.
    Kérdésem az hogy ha kell aktiválni hol kapom meg hozzá a kódot, vagy az élettartam 90 napra szól? )-:

Válaszodat előre is köszönöm.

Üdvözlettel: turner62

Adminisztrátor

A napokban vásároltam egy Tomtom Start 20 M készüléket, élettartamra szóló ingyenes térképfrissítéssel. Letöltöttem hozzá a MyDrive connect programot,minden jól működik, csak nem tudok aktiválni, mert nem találom a kódot. Vagy ennek a típusnak nem kell a 90 napos aktiválás?

Szia Turner62!

Az élettartam frissítés, a MyDrive szoftverben történő regisztráció megtörténtekor élesedik. Itt tudod ellenőrizni (katt a készüléken lévő térkép ikonjára): https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2015/08/via120_lm.png

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Szia Gyurci!

Nagyon köszönöm a kielégítő és megnyugtató választ!

Üdvözlettel: turner62

Ui: Nagyon vigyázz a ZZR – re nagy értéket képvisel. Fiatalságomat idézi fel a látványa!
    Nekem is egy 36 éves motorom van!

Adminisztrátor

Nagyon köszönöm a kielégítő és megnyugtató választ! Ui: Nagyon vigyázz a ZZR – re nagy értéket képvisel. Fiatalságomat idézi fel a látványa! Nekem is egy 36 éves motorom van!

Szia!

Örülök, hogy segíthettem. :) A Komárt őrzöm, közben előkerült egy 1975-ös adásvételi, és egy 1978-as fekete-fehér (eredeti) fotó is hozzá… Milyen motorod van?

Üdv,
    Gyurci

Felhasználó

Kedves NaviGyurci!

A múlt hónapban (2015.06) vásároltam egy TomTom Start 20 autós navigációt, amelyhez örök élet garancia jár. A számítógépemen telepítettem a TomTom MyDrive Connect és TomTom HOME2 programokat. A számítógép gond nélkül tud kommunikálni az eszközzel, és egy frissítést már sikerült is telepíteni a GPS-en.
    Ha jól tudom, akkor az örök élet frissítéshez regisztrálni kell a GPS-t. A TomTom MyDrive Connect programon keresztül indítottam a regisztrációt, de a következő hibaüzenetet kapom: The activation code you have entered is not valid. Please try again. Mi lehet a kóddal a probléma?

Válaszát előre is köszönöm!

Üdv: Tamás

Adminisztrátor

A múlt hónapban (2015.06) vásároltam egy TomTom Start 20 autós navigációt, amelyhez örök élet garancia jár. A számítógépemen telepítettem a TomTom MyDrive Connect és TomTom HOME2 programokat. A számítógép gond nélkül tud kommunikálni az eszközzel, és egy frissítést már sikerült is telepíteni a GPS-en. Ha jól tudom, akkor az örök élet frissítéshez regisztrálni kell a GPS-t. A TomTom MyDrive Connect programon keresztül indítottam a regisztrációt, de a következő hibaüzenetet kapom: The activation code you have entered is not valid. Please try again. Mi lehet a kóddal a probléma?

Kedves Tamás!

Nem kell kód, a készülék első regisztrációjával az élettartam frissítés is élesedik, amennyiben ez az első pozicionálástól számított 90 napon belül megtörtént.

Üdvözlettel,
    Gyurci

8 bejegyzés megtekintése - 61-68 / 68
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás