Egy új Tomtom felhasználó kérdései
- This topic has 287 hozzászólás, 34 résztvevő, and was last updated 12 years, 6 months telt el by Mihuka.
- SzerzőBejegyzés
- 2011. december. 16. péntek-13:49 #25762GyurciAdminisztrátor
@ Viktor Sehová. Letöltéskor kiválasztod az Közép Európa verziót, és ha mondjuk Angliába mész, felteszel egy másikat…
2011. december. 16. péntek-22:43 #25764viktorFelhasználóGyurci Mondta
@ Viktor Sehová. Letöltéskor kiválasztod az Közép Európa verziót, és ha mondjuk Angliába mész, felteszel egy másikat…
Akkor a zónahatáron laptop + mobilinternet kell. Hmmm…nem egyszerű.
2011. december. 17. szombat-15:20 #25765GyurciAdminisztrátor@ viktor Elvileg mobilinternet nem. Lemented az összes zónát, amit használni akarsz azután cserélgeted. De valóban kell egy laptop, és egy nyugodt parkoló is. Meg sok idő, mert ez a másolósdi elég lassú dolog…
2012. február. 9. csütörtök-13:24 #25870Törölt FelhasználóAdminisztrátormobima1 Mondta
Sziasztok
Elvesztettem a tom tom xxl iq router európa kezelési utmutatóját. Tudna -e valaki ebben segíteni? Elöre is köszi!!
2012. február. 9. csütörtök-17:51 #25871GyurciAdminisztrátor@ Őszi Rudolf Innen letöltheted: http://download.tomtom.com/open/manuals/xxl/refman/TomTom-ONEv5-XLv2-hu-HU.pdf
2012. február. 29. szerda-15:43 #25886donghostFelhasználóÜdv
Vásároltam egy tomtom via 125 navit és rádugtam a laptopomra de nem ismeri fel,pedig a programot is letöltöttem hozzá.Sajnos az aktiváló kódját nem találom mert használtan vettem és nincs a dobozában. A dobozán pedig nem látom hogy rajt lenne.Esetleg aktiválás nélkül nem lehetne valahogyan megoldani hogy sikeresen felismerje a laptopom a navigációm? Előre is köszönöm a segítséget!!
2012. március. 1. csütörtök-09:11 #25887GyurciAdminisztrátor@ donghost Ezt a témát követheted itt: https://navigyurci.hu/2011/06/30/tomtom-ingyenes-frissitesek-aktivalasa/
2012. március. 3. szombat-13:10 #25895modifiedFelhasználóSziasztok! Vettek kint Németországban egy TomTom Start GPS-t. Szépen be lett állítva rajta a magyar nyelv ám az a gond akadt, hogy a magyar hangot nem lehet beállítani. Csak a német, angol, amerikai nyelvet. Marika és Eszter hangjait mutatja ám nem lehet őket sem tesztelni sem beállítani. Azt írták, le kell tölteni a http://www.tomtom.com -ról, de ott én semmit nem találok. Semmi letölthető hangot semmit. Közben az a gondom is, hogy letöltöm a TomTom HOME programot amivel elvileg lehet frissítést keresni stb… de a HOME azt írja, hogy nincs csatlakoztatott eszköz.
Sok helyen olvastam, hogy csak USB-vel kell csatlakoztatni és megkérdezi “Szeretne-e csatlakozni a PC-hez” na nekem ilyen egyszer nem volt.Próbáltam Windows7 rendszeren ami fel sem ismeri az eszközt. Próbáltam XP-vel ami felrakta ugyan de semmit nem értem vele.
Valaki vagy Gyurci, tudnál nekem segíteni? Nagyon fontos lenne, mert a GPS kellene a visszaútra.
Köszönöm!
2012. március. 3. szombat-16:38 #25897GyurciAdminisztrátor@ modified Szia. A TomTom Home kell a gépre, majd regisztrálni benne, ezután a Forgalom, Hangok, Biztonsági kamerák menüpontból letölteni a SpecialNQi hangot. Sok sikert!
2012. március. 3. szombat-16:49 #25898modifiedFelhasználóGyurci Mondta
@ modified Szia. A TomTom Home kell a gépre, majd regisztrálni benne, ezután a Forgalom, Hangok, Biztonsági kamerák menüpontból letölteni a SpecialNQi hangot. Sok sikert!
Ezzel csak az a gond, hogy nem ismeri fel a GPS-t a HOME. Folyamatosan azt írja “Nincs csatlakoztatva eszköz”
Újraindítottam már géptől kezdve mindent, GPS-t másik USB porttal csináltam, sőt másik gépen is, és ugyan az tapasztalható.Szerk.: Vagy nekem úgy is jó lenne, ha Marikát, Esztert vagy Ervint el tudnád nekem küldeni. Egyszerűen nem találok semmit a neten hiába google-zok már reggel óta. Ugye a HOME-on keresztül pedig nem megy a csatlakozás.
Jó lenne úgy is, ha .rar vagy .zip ben elküldenéd. Már nagyon bosszant.2012. március. 3. szombat-17:33 #25899GyurciAdminisztrátor@ modified Ácsi! Ez melyik Sart, a régi vagy az új? Mert az újabbhoz a MyTomTom nevű alkalmazás kell, és azt a tomtom.com/getstarted oldalról tudod letölteni. Ez az új típus:
https://navigyurci.hu/2011/06/26/tomtom-start-20-kicsomagolas/
2012. március. 3. szombat-18:54 #25900modifiedFelhasználóGyurci Mondta
@ modified Ácsi! Ez melyik Sart, a régi vagy az új? Mert az újabbhoz a MyTomTom nevű alkalmazás kell, és azt a tomtom.com/getstarted oldalról tudod letölteni. Ez az új típus:
https://navigyurci.hu/2011/06/26/tomtom-start-20-kicsomagolas/
Igen ez az, az új. Le is töltöttem a MyTomTom-ot. Csatlakozik is GPS, annyit csinál, hogy letölti az új frissítéseket, de hangfájlokat nem találok ott sem és sehol máshol. Frissített a GPS mikor csatlakoztam. Hang azonban még most sincs. Ezért kellene a fájl hozzá, mert a közösségi részben hozzá tudnám adni csak ugye nincsenek hangjaim amit fel tudnék rá tölteni.
2012. március. 3. szombat-19:30 #25901GyurciAdminisztrátor@ modified Feltettem neked ide egy magyar hangot (Bali), ha letöltötted szólj és törlöm:
2012. március. 4. vasárnap-12:06 #25902modifiedFelhasználóGyurci Mondta
@ modified Feltettem neked ide egy magyar hangot (Bali), ha letöltötted szólj és törlöm:
Köszi, letöltöttem! Ki fogom majd kipróbálni csak először megebédelek. :)
Szerk,: Köszönöm szépen a fájlt. Működik.
2012. március. 4. vasárnap-16:33 #25907GyurciAdminisztrátor@ modified Szia, szívesen! Töröltem!
- SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.