Egy új Tomtom felhasználó kérdései

Kezdőlap Fórumok TomTom Egy új Tomtom felhasználó kérdései

15 bejegyzés megtekintése - 271-285 / 288
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

@ Viktor Sehová. Letöltéskor kiválasztod az Közép Európa verziót, és ha mondjuk Angliába mész, felteszel egy másikat…

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ Viktor Sehová. Letöltéskor kiválasztod az Közép Európa verziót, és ha mondjuk Angliába mész, felteszel egy másikat…

Akkor a zónahatáron laptop + mobilinternet kell. Hmmm…nem egyszerű.

Adminisztrátor

@ viktor Elvileg mobilinternet nem. Lemented az összes zónát, amit használni akarsz azután cserélgeted. De valóban kell egy laptop, és egy nyugodt parkoló is. Meg sok idő, mert ez a másolósdi elég lassú dolog…

Adminisztrátor

mobima1 Mondta

Sziasztok

Elvesztettem a tom tom xxl iq router európa kezelési utmutatóját. Tudna -e valaki ebben segíteni? Elöre is köszi!!

Adminisztrátor
    Felhasználó

Üdv

Vásároltam egy tomtom via 125 navit és rádugtam a laptopomra de nem ismeri fel,pedig a programot is letöltöttem hozzá.Sajnos az aktiváló kódját nem találom mert használtan vettem és nincs a dobozában. A dobozán pedig nem látom hogy rajt lenne.Esetleg aktiválás nélkül nem lehetne valahogyan megoldani hogy sikeresen felismerje a laptopom a navigációm? Előre is köszönöm a segítséget!!

Adminisztrátor
    Felhasználó

Sziasztok! Vettek kint Németországban egy TomTom Start GPS-t. Szépen be lett állítva rajta a magyar nyelv ám az a gond akadt, hogy a magyar hangot nem lehet beállítani. Csak a német, angol, amerikai nyelvet.  Marika és Eszter hangjait mutatja ám nem lehet őket sem tesztelni sem beállítani. Azt írták, le kell tölteni a http://www.tomtom.com -ról, de ott én semmit nem találok. Semmi letölthető hangot semmit. Közben az a gondom is, hogy letöltöm a TomTom HOME programot amivel elvileg lehet frissítést keresni stb… de a HOME azt írja, hogy nincs csatlakoztatott eszköz.
    Sok helyen olvastam, hogy csak USB-vel kell csatlakoztatni és megkérdezi “Szeretne-e csatlakozni a PC-hez” na nekem ilyen egyszer nem volt.

Próbáltam Windows7 rendszeren ami fel sem ismeri az eszközt. Próbáltam XP-vel ami felrakta ugyan de semmit nem értem vele.

Valaki vagy Gyurci, tudnál nekem segíteni? Nagyon fontos lenne, mert a GPS kellene a visszaútra.

Köszönöm!

Adminisztrátor

@ modified Szia. A TomTom Home kell a gépre, majd regisztrálni benne, ezután a Forgalom, Hangok, Biztonsági kamerák menüpontból letölteni a SpecialNQi hangot. Sok sikert!

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ modified Szia. A TomTom Home kell a gépre, majd regisztrálni benne, ezután a Forgalom, Hangok, Biztonsági kamerák menüpontból letölteni a SpecialNQi hangot. Sok sikert!

Ezzel csak az a gond, hogy nem ismeri fel a GPS-t a HOME. Folyamatosan azt írja “Nincs csatlakoztatva eszköz”
    Újraindítottam már géptől kezdve mindent, GPS-t másik USB porttal csináltam, sőt másik gépen is, és ugyan az tapasztalható.

Szerk.: Vagy nekem úgy is jó lenne, ha Marikát, Esztert vagy Ervint el tudnád nekem küldeni. Egyszerűen nem találok semmit a neten hiába google-zok már reggel óta. Ugye a HOME-on keresztül pedig nem megy  a csatlakozás.
    Jó lenne úgy is, ha .rar vagy .zip ben elküldenéd. Már nagyon bosszant.

Adminisztrátor

@ modified Ácsi! Ez melyik Sart, a régi vagy az új? Mert az újabbhoz a MyTomTom nevű alkalmazás kell, és azt a tomtom.com/getstarted oldalról tudod letölteni. Ez az új típus:

https://navigyurci.hu/2011/06/26/tomtom-start-20-kicsomagolas/

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ modified Ácsi! Ez melyik Sart, a régi vagy az új? Mert az újabbhoz a MyTomTom nevű alkalmazás kell, és azt a tomtom.com/getstarted oldalról tudod letölteni. Ez az új típus:

https://navigyurci.hu/2011/06/26/tomtom-start-20-kicsomagolas/

Igen ez az, az új. Le is töltöttem  a MyTomTom-ot. Csatlakozik is  GPS, annyit csinál, hogy letölti az új frissítéseket, de hangfájlokat nem találok ott sem és sehol máshol. Frissített a GPS mikor csatlakoztam. Hang azonban még most sincs. Ezért kellene a fájl hozzá, mert a közösségi részben hozzá tudnám adni csak ugye nincsenek hangjaim amit fel tudnék rá tölteni.

Adminisztrátor

@ modified Feltettem neked ide egy magyar hangot (Bali), ha letöltötted szólj és törlöm:

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2012/03/data92.zip

Felhasználó

Gyurci Mondta

@ modified Feltettem neked ide egy magyar hangot (Bali), ha letöltötted szólj és törlöm:

https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2012/03/data92.zip

Köszi, letöltöttem! Ki fogom majd kipróbálni csak először megebédelek. :)

Szerk,: Köszönöm szépen a fájlt. Működik.

Adminisztrátor

@ modified Szia, szívesen! Töröltem!

15 bejegyzés megtekintése - 271-285 / 288
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás