Egy új Tomtom felhasználó kérdései

Kezdőlap Fórumok TomTom Egy új Tomtom felhasználó kérdései

3 bejegyzés megtekintése - 286-288 / 288
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Sziasztok. Új vagyok, kérnék egy kis segítséget. :)

Vettem egy Tomtom XL LIVE készüléket Németországban. Sikerült rá magyar hangot töltenem. Működik is! :)

Szeretnék még hozzá valamiféle térképfrissítést, vagy szoftvert, hogy a készülék a teherautós, kamionos útvonalakat, korlátozásokat is ismerje. Hol találhatok ehhez szükséges dolgokat? és mi lenne a menete?

Előre is köszi szépen!

Üdv! Gabi

Adminisztrátor

@ Gabi Hivatalosan nem tudsz kamionos verziót vásárolni a készülékedre. Ennyi a lehetőséged nagyjából:

https://navigyurci.hu/2010/11/25/barangolas-a-poiplazaban-nem-csak-kamionosoknak/

Közben bővült a paletta, már magasság, szélesség, kamionparkoló, stb. adatokat is találhatsz.

Felhasználó

Sziasztok!

Kaptam egy TomTomVia 125 navigációt, egyenesen Amerikából, így csak USA és Kanada térkép van rajta.
    Kérdésem az lenne, hogy lehet Európa (Közép és Kelet Európa) térképet rávarázsolni?

3 bejegyzés megtekintése - 286-288 / 288
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás