Egy új Tomtom felhasználó kérdései

Kezdőlap Fórumok TomTom Egy új Tomtom felhasználó kérdései

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 288
  • Szerző
    Bejegyzés
    Adminisztrátor

Köszi Laci.

Felhasználó

hali. egy kérdés. adott tomtom one 3rd. haver adott egy lemezt amin eastern europa 840.2651 volt és azt mondta ezzel frissithetek. Felülirattam a file-kat és azóta a navi megáll a tom tom feliratnál és ennyi. hogy lehet szóra birni ismét?? üdv

Adminisztrátor

Nyomd meg az alján a reset gombot 15 másodpercig, majd a bekapcsológombot legalább 5 másodpercig.

Adminisztrátor

És most a legújabb térképet 10 ezer forint ALATT tudod megvásárolni a TomTom-tól. :)

Felhasználó

hali. megcsináltam a helyzet ugyanaz. zene végigmegy alul a töltöcsik és bejön a tomtom felirat és megáll.üdv

Adminisztrátor

A számítógép felismeri még, mint meghajtót?

Felhasználó

Egy újabb kérdés:

Ha megadok több címet,akkor milyen módon tudnám rábírni útvonal optimalizálásra?
    (tehát mennék egy számomra ismeretlen településre,ahol van mondjuk 5 címem,de nem vagyok ismerős,hogy mi lenne az ideális cím sorrend)

Adminisztrátor

Az útvonal hozzáadása menüpont alatt beírod a címeket, majd elmented az útvonalat. A navigálás indításakor lehetőséged van az uticélokat rendezni (fel-le tologatni).

Felhasználó

üdv! következő kérdésre szeretnék választ kapni :)  vettem egy Wayteq x820bt készüléket. igo van rajta. térképileg nagyon ott van, de gondolom ezt nem kell erősíteni. viszont softver egy kaki szerintem. vagyis tomtom után. mobilos verziot használtam symbianos készüléken ami elég gyenge volt az elavult térképek miatt. érdemes tomtomot felrakni a wayteq-ra. vannak új térképek, vagy maradjak at igo-nál? mit tanácsoltok? üdv: fero

Inaktív

Szia fero.

A Wayteq készüléken sem az iGO, sem pedig a TomTom nem futhat hivatalosan. Ezért ebben a témában itt nem fogsz segítséget kapni. Vannak erre hivatott oldalak. :)

Felhasználó

Gyurci MondtaAz útvonal hozzáadása menüpont alatt beírod a címeket, majd elmented az útvonalat. A navigálás indításakor lehetőséged van az uticélokat rendezni (fel-le tologatni).

Ez az,hogy ha nem vagyok ott ismerős,akkor mi alapján rendezgessek?Vegyek mellé egy igot?íEsetleg vegyem elő a papírtérképet és használjam a saját tapasztalataimat?De akor minek a Tominavi?

Adminisztrátor

Hát mondtam én, hogy a TomTom tökéletes? Csak azt hogy nagyon jó. :)

Felhasználó

mekkora pech ez :D

Felhasználó

Üdv Mindenkinek!

Először is köszönöm Gyurci a választ, csak most tudok reagálni rá. Közben olvastam, hogy többen is kérdeztek a térképen eszközölt javítások megjelenésén a saját eszközön. Ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy ha pl. menet közben egy trafipaxot jelölök a térképen, erről mikor fogok legközelebb figyelmeztető jelzést kapni?

Üdv!

Hucky

Adminisztrátor

Szia Hucky.

Szívesen!

Most egy TomTom GO950-nel tudtam kipróbálni a kamera hozzáadását, és azonnal megjelent a térképen. Akkor pedig használható is.

15 bejegyzés megtekintése - 31-45 / 288
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás