Milyet vegyek?

Kezdőlap Fórumok A drágább-jobb is? Milyet vegyek?

9 bejegyzés megtekintése - 61-69 / 69
  • Szerző
    Bejegyzés
    Felhasználó

Üdv
    Kezdtem az olcsóbb Becker felé tendálni,lehet tényleg inkább a dizájnt kell megfizetni a Garmin modellnél.Viszon olvastam egy nem régi fórumozónak írt választ,amiben ez a következő gondolatváltás volt:
    “Két hete van meg a Active 5 és bejártam vele a Dunántúl nagy részét. Az új autó utak és az M0 -ás új szakaszai hiányosak erre figyeljen aki használja mert eléggé megtréfálhatja az embert.A két legjelentősebb:
    M51-és M0 csomópont hiányzik az új M0 szakasz nincs rajta a térképen az M51 től az M5 ig.
    Szombathelyről az M86 (E65) már autó úttá átalakított szakasz hiányzik a térképről…

Szia!

Jó megoldás lehet egy TopMap kártya használata, mert a 2014.03-as térképen már rajta vannak a hiányolt dolgok:
    https://navigyurci.hu/2014/08/05/topmap-2014-q1-mar-a-becker-topmap-kartyakhoz-is-elerheto/”

Ezek alapján feltételezhetem,a Becker frissítése nem teljes?Sajnos nem vagyok nagyon jártas a számtechben,szeretném minél egyszerűbben kezelni a frissítést,nem még külön kártya rátelepítés stb…Lehet a Garminnál ez fejlettebb?
    Köszönöm szépen a választ,ígérem már nem zaklatom:)
    üdv jani

Adminisztrátor

Ezek alapján feltételezhetem,a Becker frissítése nem teljes? Sajnos nem vagyok nagyon jártas a számtechben, szeretném minél egyszerűbben kezelni a frissítést,nem még külön kártya rátelepítés stb… Lehet a Garminnál ez fejlettebb?

Helló!

Mindkét gyártó ugyanazt a térképet használja (Here), ám ettől még nem szükségszerű, hogy a legfrissebb térkép verziók is azonosak.
    Üdv:
    Gyurci

Adminisztrátor

Ezek alapján feltételezhetem,a Becker frissítése nem teljes?Sajnos nem vagyok nagyon jártas a számtechben,szeretném minél egyszerűbben kezelni a frissítést,nem még külön kártya rátelepítés stb…Lehet a Garminnál ez fejlettebb?

Közben utánanéztem a jelenlegi térképállapotnak, amennyire módomban állt: mindkét hiányolt szakasz rajta van a Here jelenlegi térképén, ám ettől még nem biztos hogy a Garmin-ra valóban letölthető már:
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/08/here_m51.png
    https://navigyurci.hu/wp-content/uploads/2014/08/here_kormend.png
    Ám a lehetőség fennáll, hogy a következő frissítéskor mindkét gyártó készülékeire felkerüljenek.
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Kedves Gyurci!

Vásároltam egy Garmin nüvi 1390T készüléket. Dobozában. Benne van a pecsételt gari papír is.
    Benne van a nüMaps Lifetime kártya is.
    Szerettem volna frissíteni a készüléket és most szembesültem vele, hogy ez kevés ehhez, mert be kellene jelentkeznem egy fiókba a Garmin-nál…
    Amennyiben csak a fenti dolgokkal és információval rendelkezem (az eladót nem érem el), akkor milyen lehetőségem van élni a Lifetime kártyával?
    Előre is köszönöm a válaszod!
    Tisztelettel:
    Krausz Ádám

Adminisztrátor

Kedves Ádám!

Valószínűleg semmilyenre: “Ez a lehetőség a beregisztrált felhasználóhoz és készülékhez regisztrálódik, mely nem átruházható, illetve nem vihető át más készülékre.”

Érdemes lenne megnézni, hogy a dobozban, vagy a leírásokban nincs-e valahová feljegyezve/beragasztva a felhasználónév és a jelszó. Végül érdemes lenne megkérdezned a hivatalos magyarországi forgalmazót is:

Navigate Kft.
    Telefon: +36-1-801-2830
    Mobil: +36-30-211-9507 , +36-20-947-3777
    Fax: +36-1-801-2832
    garmin@navigate.hu

Felhasználó

Üdv!
    Pár napja vásároltam egy CNS Truck HD2 navi készüléket. Sajnos egész úton kiírja, hogy GPS kikapcsolva, majd visszakapcsol. Ezáltal egész úton újratervez. A Tmc-t sem sikerült elindítanom rajta. Eddig Bluepanther ill. Wayteq készülékem volt, azokkal ilyen probléma soha nem fordult elő.
    Kérem aki tud segítsen. Köszönöm.

Adminisztrátor

Pár napja vásároltam egy CNS Truck HD2 navi készüléket. Sajnos egész úton kiírja, hogy GPS kikapcsolva, majd visszakapcsol. Ezáltal egész úton újratervez. A Tmc-t sem sikerült elindítanom rajta.

Szia Józsi!

Navigációs szoftverrel együtt vásároltad?
    Üdv:
    Gyurci

Felhasználó

Szia!
    Nem csak a készüléket vásároltam meg, Igo Primo-m van, ezt használtam idáig.

Adminisztrátor

Nem csak a készüléket vásároltam meg, Igo Primo-m van, ezt használtam idáig.

Szia, elsőnek annyit, hogy ez a megoldás nem jogtiszta, ahogy ezt bizonyára Te is tudod. Valószínűleg a két készülék hardver paraméterei mások, így például nem stimmel a GPS beállítása.

Sajnos ebben nem segíthetek, keresned kell egy warezzal foglalkozó fórumot.
    Üdv:
    Gyurci

9 bejegyzés megtekintése - 61-69 / 69
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás